.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Проблем с вдигането...на самолета...

Здравейте...Знам,че е писано много пъти по този проблем,но при всеки човек причината е различна и това,че не мога да намеря причината за проблема си е повод да напиша тази тема...
    На 20 години съм.С приятелката ми ходим от няколко месеца,като в последният месец сме го правили...10-12 пъти...в последните 3-4 дни обаче при мен се появи проблем,който се изразява в това,че не мога да си вдигна самолета...Първият път,когато спадна спряхме секса за минутка и край!Нямаше вдигане повече...на следващият ден решихме да опитаме пак...и пак греда-той не искаше да стане.На третият ден пак опитваме и пак не става-целувки,милувки,закачки и т.н. не ни липсват.Момичето ме възбужда до полуда,обичам я страшно много и не мисля,че проблемът ми би попречил да бъдем заедно...Всеки един на който му се е случвало поне веднъж това нещо знае за какво говоря.Убеждавам я,че проблема не е в нея...На мен ми става много тъпо и гадно...какво да направя в така получилата се ситуация...

Re: Проблем с вдигането...на самолета...

Цитирай Първоначално написано от demon4eto321
    Здравейте...Знам,че е писано много пъти по този проблем,но при всеки човек причината е различна и това,че не мога да намеря причината за проблема си е повод да напиша тази тема...
    На 20 години съм.С приятелката ми ходим от няколко месеца,като в последният месец сме го правили...10-12 пъти...в последните 3-4 дни обаче при мен се появи проблем,който се изразява в това,че не мога да си вдигна самолета...Първият път,когато спадна спряхме секса за минутка и край!Нямаше вдигане повече...на следващият ден решихме да опитаме пак...и пак греда-той не искаше да стане.На третият ден пак опитваме и пак не става-целувки,милувки,закачки и т.н. не ни липсват.Момичето ме възбужда до полуда,обичам я страшно много и не мисля,че проблемът ми би попречил да бъдем заедно...Всеки един на който му се е случвало поне веднъж това нещо знае за какво говоря.Убеждавам я,че проблема не е в нея...На мен ми става много тъпо и гадно...какво да направя в така получилата се ситуация...
    За пореден път казвам :ЕДНА ВРЪЗКА НЕ Е САМО СЕКС! Спрете да се чукате за известно време ,има много други неща ,които може да правите заедно.Дайте си малко почивка и след това пак всичко ще е нормалко.Как искаш да ти става всеки ден?! Насила най-много да си омразните То само ебане не става!
    sleda ot lubovta

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Ако си мислиш,по време на любовната игра"Ся ако не ми стане" или "Дали ще ми падне пак",няма да се получи,изчисти си съзнанието и се отдай на мига .Първият път,може да се е получило от умора,нежелание за секс,мислил си за нещо важно да речем и мн. други фактори.Сменете малко обстановката,ако и тва не помогне,нещо по-екстремно

Една седмица не сме го правили...а все още съм негоден за "експлоатация"...проблема май се задълбочава

Супер фен
    Град
    увас ;p
    Една седмица не сме го правили...а все още съм негоден за "експлоатация"...проблема май се задълбочава
    ами изчакайте още 1 и не го мисли постоянно, може това да ти пречи!

Re: Проблем с вдигането...на самолета...

Според мен е в стачка, намали му работното време и му вдигни заплатата и нещата ще се оправят.

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Ходи на лекар.

Замислял ли си се да не би да си гей

Цитирай Първоначално написано от KumchoValcho
    Ходи на лекар.

Замислял ли си се да не би да си гей
    Не съм Гей и няма нещо,което да ме привлече и възбуди в един мъж.
    Не знам какво да си мисля вече...ако "починем" още малко и пак не се оправят нещата...
    Странното е,че първият път когато се появи проблема се изпотих като свиня буквално за минута.Сърцето ми биеше със супер ускорен ритъм и това ми е много странно...
    Цитирай Първоначално написано от NoMoney
    Според мен е в стачка, намали му работното време и му вдигни заплатата и нещата ще се оправят.
    Това като шега ли да го приемам?

а от кога не си летял..?

ами закачайте се повече знам ли може да помогне,има различни причини да спада....не го мисли толкова...ако не все дига ходи на уролог ,там ще ти кажат какво да правиш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си