- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Косата ми е ужасна! Огроооомна дилема!
оУкей...няма да се боядисвам...ще се опитам да си оправя моята така,че да ми харесва...м...пуф...искам да е дългаа... Оо Пробвах преди месеци с хининова вода,ама никакъв ефект май нямаше пък и сякаш се омазняваше от нея...може и да си въобразявам де,но май нямаше ефект. Сега и слагам на връхчетата кристали и като я изправям с пресата май е по-добре,но май май и от тях стана суха. Оо странно...а ще е добре ли да слагам след като се изкъпя балсам без отмиване..много е хубав ии в/у него след това кристалите?
И още...
Ако си взема травитаминол на цялата ли коса се слага и мога ли да слагам само от него? И колко време трябва да стоя с това нещо.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Маската не е за растеж, а за подхранванеПървоначално написано от YaNcHeToOo
Както казах от нея косата става мека и добива блясък.
ShtrudeL, балсам без отмиване на мокра коса, също би могло да помогне .
По-добре си вземи балсам с отмиване, по-ефикасни са.Така ми е казвала фризьорка.
За тривитаминола можеш и на маска да си го правиш, може и само него да слагаш. Щом имаш проблеми с косата обаче го прави на маска, за да стане по-добре. Може да го смесиш с яйце и оцет. Много добре се получава.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Щом преди си се боядисвала и си се харесала се боядисай! След това слагай 4есто маски,балсами и така косата ще се възстанови! :P
Според моя опит по-ефективни са тези без отмиване, ако може комбинация от 2те, още по-добре.Първоначално написано от LovelyGirl
кристали по-добре си вземи от фризьор .
по магазините - боклуци .
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.