.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Мега фен
    Град
    <3
    оУкей...няма да се боядисвам...ще се опитам да си оправя моята така,че да ми харесва...м...пуф...искам да е дългаа... Оо Пробвах преди месеци с хининова вода,ама никакъв ефект май нямаше пък и сякаш се омазняваше от нея...може и да си въобразявам де,но май нямаше ефект. Сега и слагам на връхчетата кристали и като я изправям с пресата май е по-добре,но май май и от тях стана суха. Оо странно...а ще е добре ли да слагам след като се изкъпя балсам без отмиване..много е хубав ии в/у него след това кристалите?
    И още...
    Ако си взема травитаминол на цялата ли коса се слага и мога ли да слагам само от него? И колко време трябва да стоя с това нещо.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Повече от фен Аватара на plamka
    Цитирай Първоначално написано от YaNcHeToOo
    Цитирай Първоначално написано от chocolatedidi
    Цитирай Първоначално написано от plamka
    Първо леле много си красива! Второ мисля, че цветът ти много ти отива. С черна също би ти отивало, но си мисля, че по - светлата коса ти придава по - нежен вид. Може да пробваш с цвят шоколад, също ще стои добре. А за косата - прави й много, много маски! Бих ти препоръчала на Lorys с чесън ( спокойно, изобщо не мирише на чесън ), прави косата много мека и е 7 лв. 1 кг.
    Тази маска ме заинтригува,от кяде мога да си я взема и как г/д изглежда опаковката (снимка) ??

http://beautycosmetic.biz/images/Lorys-maska-garlik.jpg

В моя град я гледах за около 5 лева..чудя се да си я взема ли..Има ли ефект и косата расте ли по-бързо от нея ?
    Маската не е за растеж, а за подхранване Както казах от нея косата става мека и добива блясък.

ShtrudeL, балсам без отмиване на мокра коса, също би могло да помогне .

По-добре си вземи балсам с отмиване, по-ефикасни са.Така ми е казвала фризьорка.
    За тривитаминола можеш и на маска да си го правиш, може и само него да слагаш. Щом имаш проблеми с косата обаче го прави на маска, за да стане по-добре. Може да го смесиш с яйце и оцет. Много добре се получава.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Мега фен Аватара на 7227
    Град
    Някъде в нищото
    Щом преди си се боядисвала и си се харесала се боядисай! След това слагай 4есто маски,балсами и така косата ще се възстанови! :P

Цитирай Първоначално написано от LovelyGirl
    По-добре си вземи балсам с отмиване, по-ефикасни са.Така ми е казвала фризьорка.
    За тривитаминола можеш и на маска да си го правиш, може и само него да слагаш. Щом имаш проблеми с косата обаче го прави на маска, за да стане по-добре. Може да го смесиш с яйце и оцет. Много добре се получава.
    Според моя опит по-ефективни са тези без отмиване, ако може комбинация от 2те, още по-добре.

Мега фен Аватара на teenems
    кристали по-добре си вземи от фризьор .
    по магазините - боклуци .
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си