.
Отговор в тема
Страница 2 от 9 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 211
    аз приемам всички само тва ще кажа да циганите повечето са гадни така е няко и са неприатни и противни но и те са хора и ти са същества ...
    никой не е по могъщ от другия всички сме едно....мрваза хора които казват че не харесват негри та ни е произлиза ме от тях а и негрите са яки... А за турците защо трябва да слагаме миналото в настоящето живеем сега а не в миналото а и те не са лоши ...и все пак се дразна че има турци които участват в управлението на нашата държава ..но го загърбвам
    стига сте я деления и омраза ЖИВЕЙТЕ В МИР и обичайте всички защо всички сме едно имаме общ дом и това е е Земята ...
    MAKE LOVE,NOT WAR

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Абе уж не съм расистка обаче напоследък доста взех да се дразня на циганите. Прекалено много своеволия си позволяват, а взеха и да нападат и убиват българи и остават безнаказани За мен това е някак си нелепо. Не може да са малцинство в държавата ни, а да имат толкова много привилегии и да са с повече права от българите. Да не говорим, че законът изобщо не ги лови, нито плащат ток, вода, данъци, нито си дупчат билетчета в градския транспор, страшно много от тях са се самоностанили по чужди собствености и никой не ги закача. Това ме дразни. Иначе имам позната и бих казала близка приятелка от ромски произход, но тя няма нищо общо с тези мърлявите и крадливите. Свестно момиче е, добре възпитано, честна е и общо взето сама се бори в живота и сама постига всичко Затова я харесвам.

А пък турците и арабите не че ги мразя ама някак не са ми пирятни. Може би защото тук в Блъгария съм се сблъсквала с много гнусни такива... Иначе не съм ходила в Турция, но са ми казвали, че били страшно мили и любезни... И въпреки това не ги харесвам и заради българската история и 500 годишното робство. Няма значение, бе е било в миналото - самия факт, че го е имало ме отвръщава и отблъсква
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Град
    around the world !
    Ape, човек ти си с много промит мозък. Естествено, че говорим за тези турци в собствената ни държава. Нормално в Турция да те посрещнат добре, след като ти си отишал да си оставиш парите в собствената им държава - я море, я екскурзия. Наистина са много по-любезни от гърците. Искам да ти кажа само да погледнеш около родопския район и да видиш к'во е положението - трагично. Циганите вече се обиждат като им кажеш цигани и даже се наричат турци. Искат да си сменят българските имена с турски и псуват държавата, но величаят Доган. И да ти кажа много важно значение е миналото - погледни назад в историята, има много какво да ти напомни. Хвани гледай и "Време разделно", че или не си го гледал, или си го забравил. Прочети малко за Баташкото клане и Априлското въстание. Какъв е броят на жертвите, как са ги мъчили и всичко. Как за 500 години са извършили невероятен геноцид над населението ни и ти искаш аз да приемам турчин в държавата си и да мисля, че са свестни ? Турски сериали, турски новини, турска партия и постоянна пропаганда да ни мразят. Гледам как една камара от познатите ми носят шалвари и ми се реве от яд, че сами се подтурчваме. Заради такива като теб, недай си Боже един ден Турция да влезе е ЕС. Не ти пожелавам един ден синът ти да бъде пребиван от турчин или дъщеря ти да бъде изнасилена от такъв. Защото ние се топим, а мангалите и турците са увеличават.

По тази логика: да, расистка съм към тези две малцинства, ама то даже и малцинства не са. Ако бях в Америка, много вероятно е да не харесвах негрите, ама щом не са ми в държавата - към тях не. Нямам против нито евреи, арменци и т.н. Много интересно защо ли към тях нямам, а към турците и циганите имам

ето ти и да гледаш нещо: http://www.vbox7.com/play:43c481dc

не четете ли заглавието?? "Расисти ли сте?", а не "Какво ви е отношението към циганите и турците", дори и авторката още в първия пост започна да говори, че е националистка .. какво е това

Град
    В бурканче Nutella ;дд
    Ми не.. Аз самата съм чужденка, въпреки че имам немски паспорт. Просто нямам право да съм такава.
    [size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei

Супер фен Аватара на Exothermic
    Не съм расистка, но имам непоносимост към руснаците.
    “The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
    ... I`m fighting a holy war in the mental! ...

Град
    Nothing But Love.
    Цитирай Първоначално написано от Unendlich
    Ape, човек ти си с много промит мозък. Естествено, че говорим за тези турци в собствената ни държава. Нормално в Турция да те посрещнат добре, след като ти си отишал да си оставиш парите в собствената им държава - я море, я екскурзия. Наистина са много по-любезни от гърците. Искам да ти кажа само да погледнеш около родопския район и да видиш к'во е положението - трагично. Циганите вече се обиждат като им кажеш цигани и даже се наричат турци. Искат да си сменят българските имена с турски и псуват държавата, но величаят Доган. И да ти кажа много важно значение е миналото - погледни назад в историята, има много какво да ти напомни. Хвани гледай и "Време разделно", че или не си го гледал, или си го забравил. Прочети малко за Баташкото клане и Априлското въстание. Какъв е броят на жертвите, как са ги мъчили и всичко. Как за 500 години са извършили невероятен геноцид над населението ни и ти искаш аз да приемам турчин в държавата си и да мисля, че са свестни ? Турски
    сериали, турски новини, турска партия и постоянна пропаганда да ни мразят. Гледам как една камара от познатите ми носят шалвари и ми се реве от яд, че сами се подтурчваме. Заради такива като теб, недай си Боже един ден Турция да влезе е ЕС. Не ти пожелавам един ден синът ти да бъде пребиван от турчин или дърещя ти да бъде изнасилена от такъв. Защото ние се топим, а мангалите и турците са увеличават.

По тази логика: да, расистка съм към тези две малцинства, ама то даже и малцинства не са. Ако бях в Америка, много вероятно е да не харесвах негрите, ама щом не са ми в държавата - към тях не. Нямам против нито евреи, арменци и т.н. Много интересно защо ли към тях нямам, а към турците и циганите имам

Нямам коментар по клипа , но представи си, че ТИ си циганка , че ти имаш две деца да изхранваш, че никаде не те приемат на работа и т.н Нормално е да краде, и затова е виновна държавта!
    Освен оная партия, всички други в клипа бяха чисти долни цигани !
    I used to be an atheist but now, I believe in Sebastian Ingrosso.

Цитирай Първоначално написано от Unendlich
    Ape, човек ти си с много промит мозък. Естествено, че говорим за тези турци в собствената ни държава. Нормално в Турция да те посрещнат добре, след като ти си отишал да си оставиш парите в собствената им държава - я море, я екскурзия. Наистина са много по-любезни от гърците. Искам да ти кажа само да погледнеш около родопския район и да видиш к'во е положението - трагично. Циганите вече се обиждат като им кажеш цигани и даже се наричат турци. Искат да си сменят българските имена с турски и псуват държавата, но величаят Доган. И да ти кажа много важно значение е миналото - погледни назад в историята, има много какво да ти напомни. Хвани гледай и "Време разделно", че или не си го гледал, или си го забравил. Прочети малко за Баташкото клане и Априлското въстание. Какъв е броят на жертвите, как са ги мъчили и всичко. Как за 500 години са извършили невероятен геноцид над населението ни и ти искаш аз да приемам турчин в държавата си и да мисля, че са свестни ? Турски сериали, турски новини, турска партия и постоянна пропаганда да ни мразят. Гледам как една камара от познатите ми носят шалвари и ми се реве от яд, че сами се подтурчваме. Заради такива като теб, недай си Боже един ден Турция да влезе е ЕС. Не ти пожелавам един ден синът ти да бъде пребиван от турчин или дърещя ти да бъде изнасилена от такъв. Защото ние се топим, а мангалите и турците са увеличават.

ААА! Ей това беше поста! ЕВАЛА! Напълно съм сагласен с тебе! Обаче ми е интересно, някой от тези които защитават турците да ми отговори на въпрса, защо според тях ЕС не искат туриците? Те тея турци, искат българите в собствената си държава да си сменяме имента с турски, турските жени да се снимат за документи с забравки и тн. Не се ли усещат малко поне? Никой освен БЪЛГАРИЯ и ЕС не може да ни каже какво да прави и нямат право, а наглите турци..?

Да такава съм ! най вече кьм черни!
    мраза ги колкото циганите
    албанци ислямци и такива сьщо мразя

Град
    around the world !
    Аре, един път по новините даваха точно един ром, които иска да учи и беше завършил средно с 5.00. За него си е цяло постижение - искаше да се развива човекът. Обаче т'ва са единици като него - повечето получават помощи и не искат да се трудят, а само правят деца. Тези помощи ги получават от данъците на моите, твоите и на другите родителите. Не е честно, нали ? И айде, представям си, че съм циганка. Сега съм на 16 - вече сигурно ще съм минимум с 5 деца, тепърва ще имам още и ще рева, че работа няма. Работа ИМА за хора, които МОГАТ да вършат нещо, а не да чакат на готово. Миналата година си изкарвах паспорт и пред мен имаше една циганка, която пишеше цифри, а служителката пред нас 'и диктуваше. Служителката 'и каза да напише 5, а тя пише 7. Не може хора, които нямат елементарно познание на неща от ежедневието да претендират за помощи, издръжки и да мрънкат, че им е виновна държавата. Държавата иска да ги приобщи и да водят децата си на училище, за да не са като родителите си, но те самите не искат - там им е проблемът. Не искат, защото знаят, че може на готово да получават, че и за още да ламтят.

Супер фен Аватара на someonerandom
    Не съм расист.Имал съм приятели турци-съвсем свестни хора,познавал съм и такива,които са ме прецаквали.За мен си е до човека.А аргумента с турското робство е толкова олигофренски,че няма накъде.И авторката и зле...
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Не съм. Дразня се единствено на цигани, които не искат да работят, а настояват да им се дават помощи и да им дават имот, понеже нямали къде да живеят, такива, които не си плащат сметките, а реват, че им спряли тока. Но бих се подразнила и от такъв българин. Нямам нищо против турци. Хора като хора са всичките...

Не съм. На всички расисти и псевдонационалисти - аргументите ви са смешни. Да, могат да обяснят защо мразите даден човек, ала да мразите цяла нация или малцинство е несериозно и малоумно.

Цитирай Първоначално написано от CheeseCake
    Не съм. На всички расисти и псевдонационалисти - аргументите ви са смешни. Да, могат да обяснят защо мразите даден човек, ала да мразите цяла нация или малцинство е несериозно и малоумно.
    Напълно съм съгласен с теб
    +1

Супер фен Аватара на xWandereRx
    Град
    Сатурн

Re: Расисти ли сте?

Цитирай Първоначално написано от Ape
    Цитирай Първоначално написано от BabyBluee
    Я ми дай една причина поради която мразиш турците?
    500 години турско робство. Достатъчно е това
    Ооо чакай , чакай това е било преди 500 години? Нима на теб нещо са ти направили ? И кво като сме били 500 години под турско робство, тва е било преди ?
    как какво като сме били? сега България нямаше да е на това ниво, щеше да е по - добре
    иначе нямам нищо против турците, само че, не искам да им слушам речите като тръгна по улиците или седна на кафе, живеят в България - да говорят на български, у тях да си говорят на какъвто си език искат
    мразим само цигани
    [ мразим хора! ]

'И аз ще се изплезя на света,
    обесен върху черния прозорец.'
    ('Дяволско' - А. Далчев)

Фен Аватара на Yobs1912
    Град
    Пловдив

http://vbox7.com/play:a5e72d6a просто изгледай тоя клип и мълчи.

"...Но кълни, Майко, проклинай

таз турска черна прокуда,

дето нас млади пропъди

по тази тежка чужбина..."

Цитирай Първоначално написано от BabyBluee
    500 години турско робство. Достатъчно е това
    Ооо чакай , чакай това е било преди 500 години? Нима на теб нещо са ти направили ? И кво като сме били 500 години под турско робство, тва е било преди ?
    Едно съм научил от споровете с хора,които мразят специфичен народ-не можеш да му промениш мнението.Това дали мрази чернокожи,хомосексуални или в този случай турци,няма голямо значение.Важното е,че той си държи на своето.Не казвам,че това е лошо нещо,всеки има право на глас.

Въпреки това,аз не съм расист и мисля,че нищо не ни дава право да осъждаме хората само заради кожата или сексуалната ориентация....

Цензура. Още едно такова мнение и ла финито.

амк933

Супер фен Аватара на KoRnFlAkE
    Град
    candy mountain :>
    мразим всякакви турчоля, цигани, араби, негри и т.н.

Голям фен
    Град
    Varna
    Не! За мен расистите не са хора,а иначе, че циганите в България не са стока - не са, но това е защото държавата им го позволява, що да не крадат като знаят, че последствия няма да има, тя държавата повече за тях се грижи отколкото за нас. А против турците нищо не мога да кажа, имаме приятели турци, които са страхотни хора, това е индивидуално.

Цензура

амк933

Тея дето защитават турците, знаете ли, че сега един вид предавате Ботев, Левски, Раковски и всички заради които сега пишем тук?И какво като е било преди 500г., ако преди 500г. никой не беше направил нищо, сега вскички щяхме да сме турци.

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    Добре ще избием турците.Ами да попитам за казуси като,Русия Полша,
    Германия Франция,Сащ Мексико,Гърция България(малко ли сме ги клали гърците)ако всички тръгнат да се колят какво ще стане?

само на това ми отговорете това народи които в миналото са има вражди по-големи и от нашите

а колко примери има още да не казвам

пиленца сладки знаете ли Капитан Петко Войвода кого е защитавал след освобождението?Нека после си говорим за предателства
    ОДИН!!!

Цитирай Първоначално написано от toxique
    Националист .
    бтв : Момиче националист , просто тва е супер :P
    Мерси..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си