- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Расисти ли сте?
Нито съм националист (което е по-зле и от расист), нито съм расист
Да, турците са ни клали 500години. факт. Нищо ен мога да направя по въпроса, не ме и интересува. Не ми дреме дали някой е турчин или циганин, гледам човека като характер, постъпки и т.н.
не съм расистка , а по-скоро националистка![]()
Научете се да прощавате, това ваше голямо его с нищо няма да ви помогне.
Ако се отнасят като човек с човек с мен, нищо против нямам. Обаче един миризлив резак да ми казва, че съм гяур, нема да е - да си ходи в на анадолския хитрец родината! Имам против доган и цялата му партия - крадливи, долни, подмолни турци. Прави ли ме т'ва расист?!? Циганин, който да е човек, може и да съм виждал, но по-вероятно е да не съм!!!Първоначално написано от KumchoValcho
...
расист съм , но не краен, нямал съм дълбок контакт с негри, но в България по отвратително нещо от циганина не съм виждал, всяко стадо си има мърша, в тяхното стадо всичко е МЪРША.
бих се нарекъл и националист, но тук повечето като кажат националист имат предвид футболен хулиган и нацист, тъй че ще си премълча![]()
Да зная какво искам да зная и да умея това което искам да умея.
За мен това по такъв гаден начин българите да се държат с турците и циганите е направо ужасно . В класа ми имаше 1 момиче от ромски произход и всички я обиждаха и дори биеха , но тя никога не е казвала гадни неща за никoй и никога не е отвръщала като някои я е удрял . Тя се държа МНОГО по-добре от българите . А за турците това че българите помнят нещо което е станало преди 500 години е много тъпо , защото сега всичко е различно . Както има много глупави българи така има и глупави турци . На мен ми е много гадно , че живя в такава страна в която се събират подписи друга страна да не влиза е Европейския съюз
господ да ти е на помощ като пораснеш, съжалявам те. По добре заминавай в някоя по-богата и устроена европейска страна, далеч от "лошите българи"Първоначално написано от hrisi96f
сигурна ли си че си хриси а не Ферхунде или Джеврие ?
Първоначално написано от hrisi96f
Момиче, границите са отворениоправи се малко. И как сега всичко ще е различно, леле.. образовай се малко, явно не си излизала от родното си градче и не си ходила към южните ни граници, за да видиш какво е - срамота е да говориш така. И какво като се е случило преди 500 години, ако на теб ти се беше случило, щеше ли да говориш така, нямало значение, ти нормална ли си ? Геноцидът е огромен, засрами се от думите си. И естествено, че ще се прави подписка против тяхното влизане, защото ако наистина ги приемат - в държавата ни ще се напълни с турци и тогава горко ни на всички, които обичаме и милеем за родината. Позор за такива като теб, моралистки.. тц-тц
92% от Турция са в Азия, какво ще прави в ЕС ?Първоначално написано от hrisi96f
трябва на циганите да им се направи една малка държавичка и да им забранят да излизат от там![]()
[ мразим хора! ]
'И аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.'
('Дяволско' - А. Далчев)
Нямаш си представа, колко си права!!!Първоначално написано от Unendlich
![]()
Тези, които казват "И все пак това беше преди 500г." - така убиждате всички истински БЪЛГАРИ, които са си лели кръвта за България, ако не бяха те сега щяхте да сте Мустафа и Айше, засрамете се бе хора, кви Българи сте, тея турци дето са изнасилвали жените, убивали мъжете и децата, и сега да ги приемате топло.. ужас.. ебахти Българите, ебахти чудото..![]()
![]()
5 страници тема и един не се намери да каже, че робството Не Е Било 500 години, а Трае 500 години - и че е било само преди 130 години.
За всички онези които ми обясняват, че историята няма значение - разбира се че има, това че вие не я уважавате, не значи че тя не учи на нищо. Турците определено ни връщат векове назад - не защото аз не ги харесвам, а защото когато идват на Балканите са доста по-изостанал народ от българския, и от всеки европейски народ. В период в който България е готова да премине към Ренесанс, те ни връщат отново във феодализъм - и то за цели 5 века. Пропуснали сме толкова много, че оттогава цялата ни история е едно наваксване - Възраждането се случва 3 века след Ренесанса, Просвещението ни е слято с Възраждането, и винаги се стараем да догоним останалите държави по повечето показатели. Е, погледнете кога сме били наравно с тях и ще се види ясно - преди Турското робство. Последен исторически пример - погледнете бившите завоевания на Великобритания - САЩ, Канада, Индия, Австралия, Хонконг, погледнете и бившите завоевания на Османската империя - нареждат ли се едните до другите? И после пак казвайте, ама тя историята сега няма отношение....
Но разбира се, не трябва тя да е причината да не харесваш турците - просто има достатъчно други:
1. За критиците - имам приятел турчин и други познати - пак турци, и знам че има всякакви. Като цяло, европейската част е доста по-цивилизована - идете в дивия Анадол, да видим как ще ви посрещнат! Нямам предвид курортите по морето.... Това го знам от тях - аз в Турция не съм бил.
2. Виждам ги в Германия (живея тук през повечето време), виждам ги и в България - в мнозинството си са крайно затворени, общуват само помежду си, ходят на групички и да не ти се налага да ги срещнеш през нощта. В България не е толкова разпространено носенето на фередже, но тук е пълно с туркини с фереджета - ами не е приятно, каквото и да ми говорите. Който не е ги виждал, той не знае за какво става въпрос. Ще кажете - и поповете и монасите ходят така, с религиозно облекло - да, ама колко са поповете и монасите, всеки втори ли е такъв?
3. Тръгнал ли съм да развявам кръст, за да покажа че съм християнин? Не. А може би трябва - но това е друга тема. А и дори да тръгна - аз съм си в християнска България, нормално е. Не съм тръгнал да строя църкви и да пропагандирам каквото и да е било в ислямските държави, нали така(Както те правят в България)?
Спирам дотука, че от опит знам, като има постинг-чаршаф, повечето хора го прескачат и не го четат. Иначе може да засегнем и ДПС, и исляма като цяло, а разбира се - и циганите.
По темата конкретно - изглежда авторката не прави разлика между расист и националист. Аз съм националист и съжалявам че това се превърна в мръсна дума - вече съдържа повече отрицателен оттенък. Ето определението за национализъм, от Уикипедия:
Национализмът е идеология, насочена към запазване или подкрепяне на съществуването на дадена нация и е тясно свързан с идеята за държавността.
Е кое е лошото, да подкрепям запазването и съществуването на България, да искам да продължи държавността ни, която е на около 1300 години?
Споко, прочетох ти целия пост и ти си също си прав, абе каквото и да говорим всички националисти сме прави, а това което най - много ми хареса в поста ти беше "За всички онези които ми обясняват, че историята няма значение - разбира се че има, това че вие не я уважавате, не значи че тя не учи на нищо." И си много прав тук, просто на някого не им пука какво е станало преди 130г. и как са се мъчили тогава Българите, колко трудно им е било, просто си гледат сега гъза, което не е правилно!Първоначално написано от AquilaBG
![]()
Кирилица.
амк933
Много сте ми интересни. Обяснявате, че мразите някакви хора, които нищо не са ви направили, защото други хора поколения преди тях са ни поробили държавата, а на всичкото отгоре и се опитвате да го изкарате логично, че и набеждавате тези, които не са расисти като вас, че мразят България?
И някакво момиче разказва, че бият друго и го тормозят ей така, без НИЩО да е направило, без да е отвърнало даже на обидата с обида, защото е циганка, а й казвате да се засрами от думите си. Не знам какви българи сте, но като хора явно някои са пълна нула.![]()
те са на път пак да ни завладеят и като превърнат България в част от Турция, вие дето изобщо не ви пречат ще сте ми много интересни
по принцип нямам нищо против турците специално, но не мисля, че имат работа в управлението на държавата ни, а най - много ме е яд за новините на турски език, най - много се вбесявам заради тях
иначе да си живеят тука, ама не искам да им слушам речите нито по тв, нито по улиците
както казах вече: мразим само цигани![]()
[ мразим хора! ]
'И аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.'
('Дяволско' - А. Далчев)
абе Айдън, да не се засегна ????Първоначално написано от nastiq1995
Вземете почетете малко новини, преди малко повече от седмица цигани убиха до смърт Боби, 2 дена по късно цигани пребиват човек, който им прави забележка да не пушат в автобуса. И това е ежедневие. Не че българите не тормозят циганите, и омразата си е насадена от българите, но тези няма как да ги интегрираш посмъртно (ако знаеш какво значи интеграция, ако не - прочети). Вече е късно да се правите на мили и гостоприемни, след 10 години като са 2 пъти повече от нас ще те видим, сега си малка (на акъл), простено ти е.
Аре,
"Нямам коментар по клипа , но представи си, че ТИ си циганка , че ти имаш две деца да изхранваш, че никаде не те приемат на работа и т.н Нормално е да краде, и затова е виновна държавта!
Освен оная партия, всички други в клипа бяха чисти долни цигани !"
Това не е вярно. Не им е виновна държавата за всичко и не, не е нормално да крадат. То и българите повечето нямаме пари ама не крадем нали? Просто болшинството от циганите са си мързеливо племе. Защо си мислиш че не ги взимат на работа? Ами защото 90% от тях правят мизерии и крадат - естествено, че никой няма да си сложи таралеж в гащите с такъв служител. И аз да имах фирма, и аз нямаше да наемам такива хора, освен ако не са ми близки, които познавам добре. Има и едни 10%, които са различни. Работливи, ученолюбиви и с желание да се развиват, но се губят на фона на останалите. Те не търсят развитие, на тях така им е по-лесно - да живеят като паразити върху нашите гърбове. Защо си мислиш, че раждат по толкова деца? Сигурно защото са толкова неуки, че не знаят кога да спрат или как да използват презервативи... Колкото повече деца, толкова повече семейни помощиИ най-се дразня, че винаги все те са ощетените и винаги имат за какво да претендират... Това само в България го има. И по другите държави има цигани ама там са по-ниски и от тревата - никъде нямат такива привилегии
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
т.2 + т.12. Следващ такъв коментар - бан.
амк933
...