Така проблемът ми е, че не съм изпитвала оргазъм и това започна вече да ме комплексира и се питам дали нещо в мен не е наред. Не съм девствена от доста време, но като цяло нямам опит и практика. С бившия сме го правили максимум около 5 пъти и никога не съм изпитвала огромно удоволствие, дори като ми правеше френска не ме възбуждаше и си мислех че просто френската не е за мен. Сега обаче е по-различно- със сегашния ми приятел сме заедно от половин година и от 2 месеца вече правим секс и сравнително редовно. С него изпитвам огромноо удоволствие, докато ми прави френска имам чувство, че ще се пръсна, краката ми...тялото..всичко трепери супер силно и имам усещането, че съм близко и пак не става. Както казах това че не мога да изпитам оргазъм започва леко да ме комплексира и то най-вече заради приятеля ми, защото той дава всичко от себе си, и наистина не може да е по-хубаво от това, но въпреки това не стигам до края и не искам да си мисли, че грешката е в него. Ако може да ми дадете някои съветчета или мнения по темата ще бъда много благодарна