.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Не мога да свърша

Така проблемът ми е, че не съм изпитвала оргазъм и това започна вече да ме комплексира и се питам дали нещо в мен не е наред. Не съм девствена от доста време, но като цяло нямам опит и практика. С бившия сме го правили максимум около 5 пъти и никога не съм изпитвала огромно удоволствие, дори като ми правеше френска не ме възбуждаше и си мислех че просто френската не е за мен. Сега обаче е по-различно- със сегашния ми приятел сме заедно от половин година и от 2 месеца вече правим секс и сравнително редовно. С него изпитвам огромноо удоволствие, докато ми прави френска имам чувство, че ще се пръсна, краката ми...тялото..всичко трепери супер силно и имам усещането, че съм близко и пак не става. Както казах това че не мога да изпитам оргазъм започва леко да ме комплексира и то най-вече заради приятеля ми, защото той дава всичко от себе си, и наистина не може да е по-хубаво от това, но въпреки това не стигам до края и не искам да си мисли, че грешката е в него. Ако може да ми дадете някои съветчета или мнения по темата ще бъда много благодарна

Град
    Paradise
    И аз го имах този проблем. На подсъзнателно ниво все си мислиш за това, че не става или като ти стане много хубаво и си много близо се напрягаш, за да успееш да свършиш и точно това ти пречи. Трябва просто напълно да забравиш за свършването и да не мислиш за абсолютно нищо, а просто да се оставиш да чувстваш.

Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    И аз го имах този проблем. На подсъзнателно ниво все си мислиш за това, че не става или като ти стане много хубаво и си много близо се напрягаш, за да успееш да свършиш и точно това ти пречи. Трябва просто напълно да забравиш за свършването и да не мислиш за абсолютно нищо, а просто да се оставиш да чувстваш.
    Права си, мисля го много. Ще се опитам да се абстрахирам от това.

Има жени, които получават оргазъм след години водене на полов живот. Всичко е строго индивидуално. Отпусни се, наслаждавай се на момента, показвай му какво ти харесва и всичко с времето си..

И аз бях така.След много пъти опитване а у все нищо не ставаше.Доскоро си мислех,че нещо не ми е наред,тъй като приятеля ми е перфектен в това отношение..Въпросът е да не се насилваш да свършиш..да не мислиш за това а да се отпуснеш.Когато аз успях да се абстрахирам от всичко останало взе че стана..бях направо учудена и в същото време ми беше невероятно.. ;]
    just be

they say learning to love yourself is the first step,
    that you take when you want to be real..
    face up to the fact that you are who you are
    and nothing can change that belief

Душица такава, ще гръмнеш кат АЕЦ-а в Чернобил, ако бе правилно в теб ровил.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си