.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Цитирай Първоначално написано от vaseto0o
    Олеле нз как момичетата ви връзват на кретени като вас
    Досега не съм срещнал момиче, което се интересува от интелектуалното ми ниво.Тъжно, а?
    На колко си и какъв опит имаш? (Ооокей, леко звуча като опитна простит... пардон, жрица на любовта) Но ако наистина е така, не знам с какви момичета общуваш
    Може би не се изразих правилно, но просто булшинството от момиченцата се впечатляват от колата ми, а не от общата ми култура или IQ..
    Ся някой ще се намери да каже, че не всички момичета гледат материалното бла бла, но аз мога да кажа, че интереса към мен се повиши десетократно, когато си зех колата...Факт е, че все още не съм намерил истинската любов, която ще види над тея неща.
    Малко се отплеснах.

Re: Искам едно съветче :)

Цитирай Първоначално написано от D3viLish
    Цитирай Първоначално написано от rubberducky
    Всъщност, голяма част от вас греши. Ето какво пише в темата "Отговори на най-често задаваните въпроси":
    "МОЖЕ да се забременее от анален секс,АКО е свършил във вас и спермата се е стекла към влагалището.... ". Глупаво е да се присмивате на въпрос, чийто отговор самите вие не знаете. Много жалко..
    Да, само дето той пита КОНКРЕТНО дали може да се забременее ако прави анален секс..Не дали ако се стече може да се забременее..Kритикуваш, пък толкова си разбрал и ти ама ади....
    Мне, той иска да знае дали има възможност да момиче забременее от анален Отговорът - възможно е.

Повече от фен
    пич няма такаф варият ако ти неси някаф уником

Голям фен Аватара на Emilen
    Ако добре съм разбрал, питащият се е стреснал от нещо. Практически погледнато, може да се забременее от всяко недоглеждане при секс, включително и при анален и свършване в ануса. Затова, съветът ми е да следите какво се случва с всяка капка семенна течност, вместо после да треперите. Праноичните изблици са нормално явление, след като си задоволите нагона. Тогава не хормоналната атака е преминала и идва ред на мозъка да ви стресира. Затова си мислете за края от самото начало. Иначе може да се случи страхът да е оправдан. После нито писмех, нито увереност, че е "невъзможно", ще помогнат.

Ако по някакъв начин се стече до влагалището ще забременее

Град
    [На Метри От Земята]
    Цитирай Първоначално написано от miminko
    Въпросът не е странен,тъп е.Не може да забременее,няма яйцеклетки в задника...
    Просто аз

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    ООООООО КОЛКО СИ ПРОС !

п.п-Уш не може ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си