- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Искам едно съветче :)
Може би не се изразих правилно, но просто булшинството от момиченцата се впечатляват от колата ми, а не от общата ми култура или IQ..Първоначално написано от PinkPan7her
Ся някой ще се намери да каже, че не всички момичета гледат материалното бла бла, но аз мога да кажа, че интереса към мен се повиши десетократно, когато си зех колата...Факт е, че все още не съм намерил истинската любов, която ще види над тея неща.
Малко се отплеснах.
Мне, той иска да знае дали има възможност да момиче забременее от аналенПървоначално написано от D3viLish
Отговорът - възможно е.
пич няма такаф варият ако ти неси някаф уником![]()
Ако добре съм разбрал, питащият се е стреснал от нещо. Практически погледнато, може да се забременее от всяко недоглеждане при секс, включително и при анален и свършване в ануса. Затова, съветът ми е да следите какво се случва с всяка капка семенна течност, вместо после да треперите. Праноичните изблици са нормално явление, след като си задоволите нагона. Тогава не хормоналната атака е преминала и идва ред на мозъка да ви стресира. Затова си мислете за края от самото начало. Иначе може да се случи страхът да е оправдан. После нито писмех, нито увереност, че е "невъзможно", ще помогнат.
Ако по някакъв начин се стече до влагалището ще забременее![]()
Първоначално написано от miminko
![]()
Просто аз
ООООООО КОЛКО СИ ПРОС !
п.п-Уш не може ...![]()