.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45
    Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Rounder
    Е ко,завиждаш ли ?
    просто някой едно време си е късал задника от бачкане,докато наборите му още са ходели за играят футбол с приятели.
    Да бе, добре...
    С бачкане са забогатяли 100%.

Мега фен
    Град
    Earth...
    Цитирай Първоначално написано от gia_sena_mono
    Или е била много заета, или наистина е надменна, а може би щом те е видяла те е преценила само с поглед.
    Аз винаги съм се чудила как искат хем млади хора, хем с n години опит.
    Не се тормози! Ще намериш нещо по-добро.
    А едно мое интервю протече само във въпроси от моя страна към работодателя. Последния ме попита само дали съм омъжена и дали имам деца.
    НИКОЙ НЕ ИСКА ХОРА С ОПИТ!

Всеки иска ПРОСТИ хора които са НАИВИНИ и няма да хленчът докаго им СЪДИРАТ гъза... Никой не иска да назначи подчинен по-умен от самия него, или по-навътре в нещата от самия него...

Не можете ли да го разберете, света Е ЛИЦЕМЕРЕН! Казва 1, ПРАВИ друго!

Град
    Roma, Italia
    Цитирай Първоначално написано от Princessani
    Авторката, я разкажи повече за случката. Стана ми интересно.
    ми накратко .. влизам аз огледаме отгоре до долу после ма пита кво съм завършила ,работила ли съм до тук добре ... Мисля,ли че мога да се справя сама и до тук после имал много спрешна работа записа ми номера и уж ще ми се обади това беше цялото интервю а и въпроса какво съм правила до ся какво иска да съм праила като туко що съм завършила , ясно нямам опит и ''ще ми се обади'' пак и начина по -които ме гледаше
    Грешката е моя.
    Nakadah, знам че търсях балами, но има доста работни места, където искат стаж, с идеята да знаеш какво да правиш,а не тепърва да те учат.
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Мега фен
    Град
    Earth...
    ми накратко .. влизам аз огледаме отгоре до долу после ма пита кво съм завършила ,работила ли съм до тук добре ... Мисля,ли че мога да се справя сама и до тук после имал много спрешна работа записа ми номера и уж ще ми се обади това беше цялото интервю а и въпроса какво съм правила до ся какво иска да съм праила като туко що съм завършила , ясно нямам опит и ''ще ми се обади'' пак и начина по -които ме гледаше
    Грешката е моя.
    Nakadah, знам че търсях балами, но има доста работни места, където искат стаж, с идеята да знаеш какво да правиш,а не тепърва да те учат.
    Всяка 1 работа има обучение....

Дори хората които търсят подчинени с опит/стаж, не искат УМНИ хора.. Те искат БОТЕРИ!!! не друго ами БОТЕРИ!!! Това е точната дума...

А до авторката, гледам в тоя раздел 2 пъти хленчиш за по-заможните, ма ти кво си направила че да си такава? И аз да бях, и аз щях да си измисля оправдание... ТОВА Е ЖИВОТА!

Град
    Roma, Italia
    Цитирай Първоначално написано от Nakadah
    Грешката е моя.
    Всяка 1 работа има обучение....

Дори хората които търсят подчинени с опит/стаж, не искат УМНИ хора.. Те искат БОТЕРИ!!! не друго ами БОТЕРИ!!! Това е точната дума...

А до авторката, гледам в тоя раздел 2 пъти хленчиш за по-заможните, ма ти кво си направила че да си такава? И аз да бях, и аз щях да си измисля оправдание... ТОВА Е ЖИВОТА!
    Обучение ... да, но ако работодателят "рискува" да вземе човек, който си няма и грам понятие от съответната работа. Но все пак човек не се ражда научен и с опит.
    В крайна сметка не можем да слагаме всички под един знаменател - например срещала съм обяви, в които търсят сервитьорки с 1-2 години опит, не всички гледат да прецакат ... чак толкова ... Иам толкова много фактори.

Мега фен
    Град
    Earth...
    Споко, аз и не очаквам някой да може да прогледне с моите очи...

Град
    Roma, Italia
    Всеки си има гледна точка и свои наблюдения. Всеки е прав за себе си.

Авторке, ако наистина имаш нужда от пари и работа, се стягаш, стискаш зъби, пак отиваш на интервю някъде другаде и така докато не те вземат..

Особено ако си непълнолетна ще ти трябват стабилни връзки и голяма доза нахалство за да си намериш работа, каквато и да е...

Не се сдухвай и отказвай толкова лесно, така до никъде няма да стигнеш..

Супер фен Аватара на filmimilmi

Re: аве само на мен ли немие ясно как става ?

Защо не съм се родила в богато семейство
    За да се научиш на някои банални неща за живота, но все пак полезни. Светът не е еднакво гостоприемен за всички. Трябва да се справяш сама и да разчиташ на собствените си качества. Мързелът или постоянното оплакване не помагат. Всеки може да си намери причини за това колко е несправедливо всичко и да се оправдава с ниските възможности на семейството си... Просто стискай зъби и се бори! Ако очакваш, че някъде е лесно в този живот...

Цаката е да се научиш да имаш самочувствие и една стотинка да нямаш в джоба. А това откъде се печелят парите е ясно на всекиго.

П.П.: В тази връзка ще споделя нещо, на което станах свидетелка вчера. Попаднах в компания с някакви момчета- и тримата на 19. Не са си взели дори средното образование и не работят. Ама единия работеше нещо за 20 лева на ден. А другите двама седнали да се оплакват, че нямат пари. "Ей сега ако ми паднат 50 000 отнякъде, щях да ги направя на 100 000 и тнт." Направи ми впечатление това, че те нито си търсят работа, нито се хващат да работят за 300, защото някой уж ги бил уредил, ама те от гордост "ВТФ! Как ще работя аз за 300 лева на месец, бе? Ти луд ли си!?" Нещо стана дума за това дали ще ходят на море и единия започна да прави сметки: "Мене ми трябват 1 000 лева за десет дена, бе! Аз нямам ник'ви! Яденето ми е 400 лева, дискотеките 500, а 100 лева са ми за цигари." Адски ме изнервиха, ебаси мързеливите същества! Хем могат да ги уредят да работят все пак, хем се правят на много важни, а даже образование нямат! И правят някакви сметки без кръчмар и се правят на гъзари, уж свикнали на лукс, т'ва-онова, само плямпат, а нищо не правят. Плюс т'ва живеят ден за ден, нито спестяват, нито нищо. Адски тъпо ми стана, че срещам такива хора, 'дето освен това презират хората с пари и слагат всички под един знаменател- който има пари е мафиот и бла-бла. И като им кажеш "пари", те си представят милиони, а една стотинка нямат в джоба. Та исках да споделя просто. Каквото и да става, разботливият човек винаги ще намери начин да изкара пари и да спести при възможност.

Цитирай Първоначално написано от OtherSide
    Авторке, ако наистина имаш нужда от пари и работа, се стягаш, стискаш зъби, пак отиваш на интервю някъде другаде и така докато не те вземат..

Особено ако си непълнолетна ще ти трябват стабилни връзки и голяма доза нахалство за да си намериш работа, каквато и да е...

Не се сдухвай и отказвай толкова лесно, така до никъде няма да стигнеш..
    ми да имам нужда от пари и работа и няма как търся си и не се отказвам толкова лесно на 19 съм и се надявам да излезе нещо скоро .Знаем как е за едно излизане на някъде пак ти трябват пари
    sleda ot lubovta

пари можеш да изкараш с много труд .. тва е единия начин.. а другия вече .. ако смееш да станеш "мафиот" ама то там е още по трудно.. и не се ядосвай на "богатите" хора .. защото повечето пъти заради тези пари те губят други много по ценни неща..

защо някой от "разбиращите" пишат глупости,който не могат да аргументират.

Мега фен
    Град
    Earth...
    Цитирай Първоначално написано от yoyoo
    пари можеш да изкараш с много труд .. тва е единия начин.. а другия вече .. ако смееш да станеш "мафиот" ама то там е още по трудно.. и не се ядосвай на "богатите" хора .. защото повечето пъти заради тези пари те губят други много по ценни неща..
    Ей го бе, как не се навъди някъв такъв по-рано бе....

shadow4e
    кирилица
    haide da vidim kakvo ste pravili snoshti v zalata
    - aa..zna4i pravih grub,ramo,triceps

Голям фен Аватара на techCandy
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Nakadah
    Цитирай Първоначално написано от yoyoo
    Ей го бе, как не се навъди някъв такъв по-рано бе....

Многоооо смешно!
    Авторката е неграмотна, но иска да прави кариера, а според повечето мнения: най- добре е да си мафиот. Жалка картинка...

Give me your best shot motherfucker!

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Аз се чудя на бабите и дядовците дето карат някви ебати скъпите и нови коли...

Мега фен
    Град
    Earth...
    Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    Аз се чудя на бабите и дядовците дето карат някви ебати скъпите и нови коли...
    Точно те са хората които могат да си го позволят!

Пари се правят с акъл.То ако си прост и 24часа на ден да бачкаш няма да изкараш кой знае кво

Повече от фен Аватара на SorrowEyes
    Цитирай Първоначално написано от Serseri91
    Като онази простотия във филма "The secret", че всеки можел да бъде богат
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си