- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Много спорт+Недояждане=STOP цикъл !? Помощ, момичета!
Даа, да именно.С месеци го няма, ама като дойде ..Първоначално написано от Callisto
![]()
Big or small, lies are lies!
Между другото, DarkKisss, аз съм ти виждала няколко мнения в темата за менюто за деня... Ти в твоята тема си препоръчала да се хапва междинно, смисъл плод или нещо такова, а при тебе менюто е мн по-оскъдно.
Как не огладняваш при това бягане?
И аз имах подобен проблем- а по принцип съм с редовен цикъл. Три месеца го нямаше, пих някакви хормонални таблетки, за да се оправи. Обаче много се бях запалила да тренирам и ходих на ДИЕТОЛОГ- ФАТАЛНА грешка... следвайки тея "съвети", ограничих храната и , кажи-речи, отрязах мазнините- резултатът си дойдеОправих си храненето, пих ги гореспоменатите и готово, сега е ок
![]()
всеки ден ли спортуваш ? имаш ли поне един почивен ден?
Възможно е да е от това, че почти не се храниш. И при сестра ми се случи същото. : )
Отиди на гинеколог, но не отлагай.)
Причините може да са различни.Ние тук предполагаме какво може да е, но не можем 100% да ти кажем със сигурност какво е.Отиди на лекар, за да си сигурна и спокойна.
П.П. На мен за първи път ми дойде преди 6 години и още не ми се е нормализирало, може и при теб да е така.Пък и постоянно качване смъкване на кг ...
не.Първоначално написано от Luscious_Heart
аз съм се научила така да не ям преди тренировка, защото не се чувствам комфортно така( няма време накъсва ми се денят и така се получава..
Running is my drug and I am overdosed ..