.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Голям фен Аватара на Callisto
    Цитирай Първоначално написано от vagarious
    От 3год. имам цикъл и не помня да е бил редовен за повече от 4 месеца.Имах случай,в който ми вървеше цели 13 дена.Не знам какво беше това нещо, направо не знаех къде се намирам.Ходих по гинеколози и никой нищо не открива.За 3год. трябваше вече да се е регулирал, но уви.Майка ми вика, че е от обездвижване, защото пък аз си хапвам съвсем нормално.Да, ограничавам се в количеството и вида на храната, но като цяло ми е от обездвижване.Аа и хапчета съм пила, та ми се отрази на фигурата, сега пак ги пия и съм на тръни.Та, върви на лекар и не си играй със здравето.
    И аз съм така или нямам никакъв цикъл, или като ми дойде и не спира гадината. Един път ми се случи да ми дойде 2 пъти в месеца по 10 дена...леле чувствах се като парцал.

Мега фен Аватара на vagarious
    Цитирай Първоначално написано от Callisto
    Цитирай Първоначално написано от vagarious
    От 3год. имам цикъл и не помня да е бил редовен за повече от 4 месеца.Имах случай,в който ми вървеше цели 13 дена.Не знам какво беше това нещо, направо не знаех къде се намирам.Ходих по гинеколози и никой нищо не открива.За 3год. трябваше вече да се е регулирал, но уви.Майка ми вика, че е от обездвижване, защото пък аз си хапвам съвсем нормално.Да, ограничавам се в количеството и вида на храната, но като цяло ми е от обездвижване.Аа и хапчета съм пила, та ми се отрази на фигурата, сега пак ги пия и съм на тръни.Та, върви на лекар и не си играй със здравето.
    И аз съм така или нямам никакъв цикъл, или като ми дойде и не спира гадината. Един път ми се случи да ми дойде 2 пъти в месеца по 10 дена...леле чувствах се като парцал.
    Даа, да именно.С месеци го няма, ама като дойде ..
    Big or small, lies are lies!

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Между другото, DarkKisss, аз съм ти виждала няколко мнения в темата за менюто за деня... Ти в твоята тема си препоръчала да се хапва междинно, смисъл плод или нещо такова, а при тебе менюто е мн по-оскъдно.
    Как не огладняваш при това бягане?

И аз имах подобен проблем- а по принцип съм с редовен цикъл. Три месеца го нямаше, пих някакви хормонални таблетки, за да се оправи. Обаче много се бях запалила да тренирам и ходих на ДИЕТОЛОГ- ФАТАЛНА грешка... следвайки тея "съвети", ограничих храната и , кажи-речи, отрязах мазнините- резултатът си дойде Оправих си храненето, пих ги гореспоменатите и готово, сега е ок

всеки ден ли спортуваш ? имаш ли поне един почивен ден?

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    Възможно е да е от това, че почти не се храниш. И при сестра ми се случи същото. : )
    Отиди на гинеколог, но не отлагай.)

Супер фен
    Причините може да са различни.Ние тук предполагаме какво може да е, но не можем 100% да ти кажем със сигурност какво е.Отиди на лекар, за да си сигурна и спокойна.
    П.П. На мен за първи път ми дойде преди 6 години и още не ми се е нормализирало, може и при теб да е така.Пък и постоянно качване смъкване на кг ...
    Обичам те <3 !!!

Град
    На стадиона за бягане.
    Цитирай Първоначално написано от Luscious_Heart
    Между другото, DarkKisss, аз съм ти виждала няколко мнения в темата за менюто за деня... Ти в твоята тема си препоръчала да се хапва междинно, смисъл плод или нещо такова, а при тебе менюто е мн по-оскъдно.
    Как не огладняваш при това бягане?
    не.
    аз съм се научила така да не ям преди тренировка, защото не се чувствам комфортно така ( няма време накъсва ми се денят и така се получава..
    Running is my drug and I am overdosed ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си