- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Тъпо (отново) лято..
Хей,благодаря на всички.Не съм очаквала да има толкова в моята ситуация..Вдъхнахте ми надежда,че не съм специална и не искам кой знай колко много..Ще използвам съветите Ви,непременно.Ще отида да се защиша в библиотеката,за да ви взема книгите(които нямам) и разбира се да взема да прочета Хари..Винаги съм я мислила за задръстена книга,но не съм я чела,та този път искам да я прочета да видя дали съм изпуснала нещо или не.Който иска може да ми пише ЛС да се запознаем и така..Какво нещо е пространството.
Гадното в случая е майка ми-ето днес прясно,прясно ми вдигна нервите,аз ставам да закусвам тя защо не излизаш,лято е,а ти само вкъщи.бля бля бля и аз не можах нищо да кажа,защото много мразя така някой да ме кара да правя нещо,което не ми харесва.Какво да кажа-че тая се е променила,откакто е тръгнала с гаджето си?Да кажа,че оная си е дигнала самочувствието на макс??? М не,не искам защото тя пак ще ми каже '' пълна си с претенции,ти си като тях,не си специална..![]()
![]()
![]()
'' ей така ми бърка не знам къде като почне..
![]()
Хич не искам да я ядосвам,но и тя да не ме ядосва.
Още един път благодаря,че ми влязохте в положението.
![]()
наистина не съм очаквала.. БЛАГОДАРЯ
![]()
За мен всичко идва от нагласата ти, не мисли, че лятото ти е тъпо и скучно и то няма да бъде такова д; Бях в почти същото положение в началото на ваканцията-всичките ми приятели бяха отишли на някъде, кой на море, кой другаде на почивка..Обаче намерих как да си прекарвам времето, или по-точно човека, с когото да го прекарвам ^^
But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..
предлагам които са като в случая на авторката да казват от къде са
да си запълваме времето заедно![]()
Ъъъ, Ми намери си компания![]()
И аз бях така болише ме фара
седях си вкъщи и цъках игри
После 1 фр ме запозна с едни
и тръгнахмеее![]()
I used to be an atheist but now, I believe in Sebastian Ingrosso.
Добри новини, хораа![]()
Утре си идва една приятелка (най-най-старата ми приятелка, която не си е идвала от 7 години)) Ще отида да я видя и може да излезем да и покажа колко се е променил града!!
Много се радвам!..
Междудругото аз съм от Самоков (за тези, които не знаят, Самоков е на 60 км. югоизточно от София) и мнооого ще се радвам да се запозная с някого дори да е от друг град...Скайп: poli_witch ..който иска да пише
... Има нещо...в тая тема четох за стари приятели и днес разбрах,че приятелката, с която сме от бебета си идвааааааааааааа!!!!!!!!!!!! Поне една седмица ще съм в яка компанияя
![]()
Пожелавам го и на вас!!
А, и забравих да кажа...авторката да не се ядосва на майка си...днес моята ме изкара извън контрол и направо ми идеше на убия някого![]()
![]()
не ме пусна на якия купооонн ;( , но пък едното заради другото..всичко си има причина.. сигурна съм, че ще си прекарам с една стара приятелка много по-добре, от колкото да спя заедно с приятелки, което мога да го правя още два месеца!!!!!! СУПЕР МНОГО БЛАГОДАРЯ ЗА ТЕМАТАА
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Като за начало се извинявам не съм прочела всички коментари за темата.. но като за начало трябва да бъдеш смела и изобщо не трябва да се молиш на някой за каквото и да бъде най-малкото за внимание.. " ТЕ ГУБЯТ " ще си намериш нови и аз съм била така в един момент без никой на който да споделя но колкото повече съзряваш толкова по здрави приятелста основаваш. Не трябва да се потдаваш на самотата .. Какво ти пука, понякога в живота за да оцелееш се налага да бъдеш егоист.. Не вярвам да няма абсолютно никого с когото да можеш да излезеш .. намери си приятел/ка от интернет ако е толкова лошо .. Все пак е само 1 лято..Късмет
В крайна сметка, сезоните се менят.Също така и градовете.Хора идват и си тръгват от живота ти.Но е много приятно да знаеш, че тези които обичаш винаги са в сърцето ти… ♥
хаха cappuccin0 няма приятелки ... хаха ок e [-o<
FIRE! FIRE! GO GO GO!!!
моите уж приятелки са същите но не си прекарвам гадно ходих с нашите на пещера ходя на село и когато съм у нас или съм пред компа или и да не са ми приятелки както те ме използват и аз ги използвам като няма кво друго да напрая тай че...решавай сама
Така е такъв е живота, всички хора сме лицемери гледаме на нас да ни е най-добре. Съжалявам за "приятелките ти", но да знаеш че в живота няма такава дума "приятели" има само общи интереси. Говори с тях за каквото и да е било, но никога не споделяй тайните си. Кажи ги на майка ти или някой от семейството те няма да те наранят. А по темата като няма с кого да излезнеш на вън, излез сама, разходи се, все някъде ще срешнеш някой познат да си поговорите малко да си кажете 2 3 думи и ще видиш, че не си сама има и други хора около теб :P
Успех![]()
ДА ,има някой като теб!! За съжаление и аз съм в същата ситуация и се опитвам да не обръщам мн внимание и да се настроя малко по-позитивно към нещата но ми ОМРЪЗНА -.- Не си сама спок ,просто не мисли само за тези приятелки и разнообрази с някои други ;/ и аз смятам така да направя ,въпреки че не съм очаквала да станат така нещата но .. ;/Първоначално написано от fama
Прави повече контакти .Колкото повече толкова повечеТака ще имаш по голям избор и се някой ще се навие.Пък и ходи сама на дискотека ,плаж ,запознавай се с нови хора и така.Ходи по концерти и такива неща където се запознавай с нови хора
![]()
Така, да споделя и аз мнението си!! Имам същия проблем като твоя, но не точно! Миналата година мойте приятели ме викаха всеки ден, но на мен не ми се излизаше, защото следях един сериал (колко тъпо нали? знам, но малко късно го осъзнавам) А сега?сега не ме викат (сигурно си мислят, че не ми е приятно с тях, не знам!) и си излизат без мен и ги слушам как се смеят (седят точно до нашия блок) ... Много е гадно! Помогнете ми! Да слезна ли долу уж все едно нищо не е ставало или да си стоя цял ден вкъщи?!![]()
Нали са ти приятели ,слизаш долу и се присединяваш към тяхПървоначално написано от krone
Лесно и просто
![]()
Аз пък ще те посъветвам да си намериш компания или някакви познати, които нямат против да се шляеш с тях. Не бих ти дала съвет да се научиш да бъдеш сама и да си прекарваш времето приятно.. в самота. Аз лично не мога да издържа сама в нас повече от 3-4 часа. И дори тогава си говоря с някого по телефона или по скайп. Просто е много по-хубаво да си свикнал с приятели, отколкото да свикнеш без приятели. Не се опитвай да свикваш със скуката, а я преодолей. Внигаи можеш да си намериш приятели. Излез в квартала си и се запознай с някого.
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Не мога да си представя как стоиш сама у вас, залепена до прозореца и слушаш как познатите ти се забавляват. Ще си умреш в самота, ако се надяваш винаги да се сещат за теб и да ти четат мислите. Отиди при тях. Ти си тази, която трябва да се опитва да се вмъкне в приятелския си кръг.Първоначално написано от krone
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Прочетох само 1вия ти коментар, другите не съм ги чела че ме мързи... таа защо не поканиш приятелката ти която живее извън града за 1 седмица да спи у вас? (разбира се първо питай майка ти дали ще ти позволи и тогаз я питай нея) покани я за 1 седмица тя у вас и после ако на нея и дадат ти да спиш у тях една седмица и така излизайте заедно.. незнам колко е добра идеята ми... или пък ако пък ако имаш възможност да се срещнеш с някой от стария ти клас... зарежи ги М и Х щом искат да са заедно. Или пък ако има близко до вас стадион (както аз правя) отиди виж кои момичета са на стадиона и ги помоли да излизаш с тях. (ако ти харесва да играеш волейбол или нещо друго) а и има момчета все пак на стадиона. Можеш да си хванеш някой![]()
Успех!
![]()
![]()
извод:лятото е такова, каквото сама си го направиш
никой не може да ти го промени, ако сама нямаш това желание д;
But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..
Айде да те видим теб , как ще си сам без никакви фр .Първоначално написано от changess
Аз кат хода на село сам сащата работа , " приятелите " ми там се мислят за мн големи и не искат да съм с тях и по цял ден сам в къщи , и нямам търпение да се върна в града ми , аре бегай от тука " Задължително ли трябва да имаш приятели" мн ясно че ДА
Моето лято е напълно прецакано. Приятели нямам, не ми и пука. С времето се свиква. Важното е да има нещо,което да те избави от скуката и депресията.
сама си правиш лятото тъпо : )))
“You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”