.

Виж резултатите на анкетата: Бански с прашка - За или Против!

Гласували
232. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • За

85 36,64%
  • Против

147 63,36%
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 105
    Супер фен Аватара на galu6a
    аз от тоя год нося защото се харесвам
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Град
    [На Метри От Земята]
    Цитирай Първоначално написано от schhhhhhh
    Против.
    Не харесвам как стоят прашките дори на хубаво тяло
    аз съм на същото мнение :P
    Просто аз

Супер фен Аватара на shakira96
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от billytalent
    На който му харесва да си носи (стига талото да му го позволява,защото съм виждала фрапиращи случаи), аз лично не бих облякла.

За. Стига да е хубаво дупето ,не някоя тлъста баба примерно

P.S (postscrip) - за латиница!
    П.П (послепис) - за кирилица!

Мега фен Аватара на ameli
    За да носиш прашка, трябва да имаш перфектно тяло, а малко хора могат да се похвалят с такова. А като толкова имат нужда да си развяват органите напред-назад да отидат на нудистки плаж.

+ това съм чувала, че е вредно носенето им.. Накратко казано: против
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    не,ужасно са ми противни прашките..не знам..не ми харесват
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Повече от фен Аватара на plamka
    Цитирай Първоначално написано от ameli
    За да носиш прашка, трябва да имаш перфектно тяло, а малко хора могат да се похвалят с такова. А като толкова имат нужда да си развяват органите напред-назад да отидат на нудистки плаж.

Задника не е орган.

Иначе нямам нищо против прашките, но лично аз не бих носила на плажа или на басейн, защото ме е срам. Не виждам нищо лошо, който има сравнително хубаво тяло да носи, не смятам, че е нито курвенско, нито селско, пък и оставя по - малка разлика.

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    учудвате ме с предрасъдъците си
    не говорим за разплути задници с 2 пръста целулит, които няма как да бъдат приятна и секси гледка, говорим за мацки с хубави и стегнати дупенца, които могат да си позволят да носят прашки.Не виждам кое точно му е селското.Да, носите прашки за да ви се кефи гаджето и има по-лесен достъп до дупето ви, когато сте сами не е проблем и не е селско, но неее когато става въпрос за плажа е направо скандално

да ви имам разбиранията
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Ами те противниците на по-изрязаното бельо и в частност прашките в общия случай не могат да се похвалят с особено хубава фигура, така че ясно от къде идват предрасъдъците.

аз лично съм ПРОТИВ !!! намирам го за мнг грозно и нехигиенично...
    и не бих го облякла за нщ на света.. но това си е мое мнение

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    попринцип такъв бански стои добре на наистина хубаво тяло,което има и тен.За себе си обаче предпочитам бански с бикини или боксерки (аз не бих се чувствала комфортно в такъв с прашка)
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Цитирай Първоначално написано от Seducti0n
    учудвате ме с предрасъдъците си
    не говорим за разплути задници с 2 пръста целулит, които няма как да бъдат приятна и секси гледка, говорим за мацки с хубави и стегнати дупенца, които могат да си позволят да носят прашки.Не виждам кое точно му е селското.Да, носите прашки за да ви се кефи гаджето и има по-лесен достъп до дупето ви, когато сте сами не е проблем и не е селско, но неее когато става въпрос за плажа е направо скандално

да ви имам разбиранията
    +1 ... мен ме е срам Майка ми каза: Пробвай, докато ти хубаво дупето, защото като стане като мойто - и да искаш няма да можеш
    Getting a gun has become child's play,but using one is something else

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Seducti0n
    Както казаха и преди мен зависи много от дупето.Ако момичето е по-пълничко и има отпуснато дупе, някак не седи особено привлекателно в прашки.

Иначе тъпото е, че аз в интерес на истината най-много се харесвам именно с прашки, но ме е срам.

И при мен е така.
    Обичам те <3 !!!

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Не е зле, но малко хора имат подходящи дупета.
    Пък и е хубаво, за да се хване повече тен.
    Но аз не нося на плажа де.

Супер фен Аватара на darrie
    Град
    In your mind.
    Аз съм против. Дори и дадено момиче да има перфектно тяло, не ми харесва как стои. За бельо е по-добре, според мен. Но всичко е въпрос на вкус. На мен не ми харесва и не бих сложила.
    П.п.: Видях, че някой е писал, че боксерките и бикините били бабешки .. Аз съм вижала и баби с прашки. Всеки носи това, което му харесва и което му е удобно, стига сте се правили на големи разбирачи. (мисля, че беше момче, но не съм сигурна де )

http://vbox7.com/play:27671a29

http://vbox7.com/play:cb758a54
    Карай внимателно - спаси живот!

http://www.facebook.com/pages/Dream-of-love/172035706162256 & http://www.facebook.com/pages/The-st...22269861159010 ~ Страници за бележки във Фейсбук.

то не е само до това да имаш перфектното тяло ... наскоро като бях на плаж видях едно момиче с хубаво тяло...обаче като се обърна и целият й задник космат гледката беше потресаваща ... след това мога да кажа, че съм против...
    There is a princess in every girl

Мега фен Аватара на ameli
    Цитирай Първоначално написано от plamka
    Цитирай Първоначално написано от ameli

Задника не е орган.
    Виждала съм и лелки, дето имат точно една лента (1пръст дебела) отпред, без горнище.. това имах предвид по 'органи', знам, че задника не е.
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Супер фен Аватара на spopi
    Да ако има хубаво тяло или по-точни (добре оформени задни части ). Ако имам добре оформени части да ще облеча но в случая не защтото не съм много добре в тази област. Предпочитам бикини или боксерки но за бельо нося.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Аз не обичам бански прашките и глъсвах против,но на които му харесва нека си носи.

Аз лично съм против, но всеки с разбиранията си. Не искам когато реша да отида на плаж с родителите и брат ми + някои роднини цялото ми дупе да е навън .. Вярно е, че не съм с перфектно тяло, но не това е причината-просто не ми харесва.
    once i'm under your skin you're begging me for more,
    you'll get addicted to this but baby you've been more,
    don't let these innocent eyes fool you when I'm on the floor..

Мега фен Аватара на Biskfitka
    За,когато говорим за хубаво дупе.Аз не бих носила бански с прашки Засега! Но нямам нищо против тях-даже прашки,когато става в-с за бельо си нося постоянно

За себе си съм против,но не ми пречат другите ,нека си носят.Мен лично ме е срам и не възнамерявам да нося такъв тип бански.
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Цитирай Първоначално написано от KeshaWoodx33
    Против.
    Намирам дупето за мн. по-секси, когато не е извадено на показ цялото.
    По бикини или по боксерки....
    Абсолютно. Някак си май си падам повече по сладко-сексапилния вид от колкото мръснишкия.

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Естествено, че съм против т`ва парцалченценценценце.
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Супер фен Аватара на whitebunny
    Град
    Пловдив<3
    прашки ужас.. хич не ми хареесва да гледам голи задници на плажа мн по-хубаво седи боксерки или бикини спр сладко е, а като искат да си показват дупетата да ходят на нудиски плаж

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си