- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Бански с прашка - За или Против! и защо?!
освен за себе си съм и за всички други момичета с хубави тела, но например ако си по-пълен гледката няма да е много приятна![]()
Вие луди ли сте, да не би 3-те см повече плат да прикриват не-хубавия по нечии критерии задник?! С прашки или не, хубавото тяло си личи, както и обратното.
Всеки да се носи както си иска, плажът не е за модно ревю.
Първоначално написано от vagarious
![]()
![]()
пракшките са отвратително дяволско творение МРАЗЯЯЯ ГИ
връв в задника !![]()
cant tell my nothing now
baby i know how to fly
nothing hold me down
im going tuch the sky
![]()
![]()
dydzzz <3
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...530&highlight=
Против съм... не харесвам такъв тип бански![]()
И аз съм против. Нито ми харесва как стоят, нито са ми удобни. Всеки с вкуса си.![]()
I’m a twit, degenerate young rebel
and I’m proud of it..
За, ако е белъо - против, ако е бански.
Бебешки?! Че ти да не се имаш за кака с тоя профил тип "лигла"????Първоначално написано от pyxkawataa
По темата: не обичам прашки, не са ми удобни особено многоЗа това гласувам с ПРОТИВ
Май дупето ми е хубаво, обаче пак съм против, може би няма да ми е комфортно с тях![]()
[23:35:32] Big toN каза: просто ти си си няква такава леко побъркана
Това лято и аз и майка ми сме с прашки на плажа.
Тази година на морето лекарката на плажа беше стара овиснала жена само по прашки, а ние бяхме точно до нея.![]()
Иначе за.
And I will never hurt you or desert you,
love you from the very day your mama birth you
Еми по принцип които си има хубаво дупе...иска да си го покаже,не виждам нищо лошо де,ама тая година не е на мода банския тип прашка
.Така поне казват модните списания и предаванията по FTV
.Всеки си има право на избор де,но и някой с целулит и стрии, и увиснал задник...е извинявай но защо ни наказваш сестр0,кво сме ти виновни
![]()
![]()
![]()
![]()
zavisi ot dupeto az naprimer obojavam da nosq banski s prashka zashtoto smqtam 4e na mito tqlo pasva idealno,no momi4e koeto ima celolit i nosi banski s brashki e ujasna gledka![]()
Аз съм за прашка,само,че тялото да е хубаво,а това лято се нагледах на лелки по 40-50 години с прашки на морето .
тея които не си харесват тялото са гласували че са против
което не е честно![]()
аз съм ходила с такива както и с други :P
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
Гласувах за "против" тъй като според мен не е редно да се веят задници по плажа, независимо дали са слаби или дебели.Просто е някък си курвенско... не ме кефи и толкова
ПРОТИВ !!
- Супер гнусно и нечистоплътно ми изглежда.
- Не е нужно всичко да е на показ , за да изглежда една жена секси!!
To infinity and beyond.
вярвай сиПървоначално написано от xKiFlA
аз си харесвам задника, стегната и слаба съм, но не бих носила прашки, просто защото това на практика си е същото като да си гола, а аз НЕ БИХ ТРЪГНАЛА гола. ноо има различни хора. не мисля, че е курвенско,просто всеки има различен вкус.
![]()
Ами аз попринцип съм си слабичка и си харесвам тялото и съм слагала няколко пъти,но попринцип в повечето случаи съм с обикновени бански![]()
Never say never . . .
Ония ден гледам на басейна една петгодишна с прашки....ужасс![]()
Best Rappers of All Time:
1.EMINƎM
2.Slim shady
3.Marshall Mathers
4.That white boy from D12
5.B-Rabbit
Бее тъпо е според мен да си мандахерцаш имтимните части, но ако има перфектен задник защо да не си го покаже?Ама в доста от случайте некфи дебелани сложили едно тънки прашки все едно имат да покажат нещо добро.
По принцип не се бях замисляла, но това лято като отидох на море и още първия ден почернях на бикини, понеже банските ми бяха такива.. много кофти ми се стори разликата. След това се мъчих да я изравня като носех банския си с прашка, но така и не успях и сега дупето ми стана 3 цвята.. много неприятно.. от догодина само с прашка.. твърдо "за" съм..