- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Бански с прашка - За или Против! и защо?!
Ако момичето има хубаво дупе без целулит стрии и прочие,то нека носи.Противно ми е обаче грозни гъзища да ми се развавят на плажа, само защото въпросната `дама` иска да се чувства секси или просто да изравни тена си.
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Да носи който каквото желае не ми пречи,но не харесвам прашките колкото и перфектно тяло да имаш не мисля,че седят хубаво.Като за бельо за един път може би ама за бански или да иг носиш всеки ден..Ужас![]()
Down On The Farm!!!
УЖАС ! Много против съм носенето вобще на прашки ! Не хигиенично е някакси, а и бански тип прашка не на всеки му стои добре. Лично аз мразя да нося прашки не ми е удобно. Всеки си има лично мнение и от друга страна гледа на въпроса на мен не са ми удобни и не нося. Има хора, които си носят и им е удобно. Една приятелка носи, но нейният г*з е голям и постоянно, когато се наведе или нещо такова се вижда всичко и просто ме ужасява гледката..
For some people life is only black & white – from time to time some gray tones…There is nothing wrong with the rainbow you are either colorblind or you are not brave enough to see the beauty of the life and all the colors that exist.Life without color is no life to live.
АЗ не бих сложила прашки па плажа.
За другите не ми пука особено, но попринцип съм против. С боксерки най-ми харесва.
Твърдо съм против!
Просто не ми изглеждат естетически добре ако ще да са завряни в най - перфектния задник! ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
на мен тена ми е най-важен така че тази година бях винаги по прашки и без горнище ! държа да нямам разлики никаде и просто убожавам тялото си , не ме е срам а и на плажа никой не ме познава
Боже господи какви са тези отговори, направо без думи останах..
кое им е нехигиеничното на прашките, по скоро бикините са нехигиенични защото докато тая лентичка на прашките стои между двете бузки, при бикините двете бузки се търкат 1 в друга, потят се и тн- следователно се появяват пъпки и тн. +това смятам че каквото и бельо да носи човек няма как да е нехигиенично ако го сменя сутрин и вечер и го ПЕРЕ... таз прашка ко си мислите че се носи 1 седмица без да се пере ли.. ае вие сте болни и задръстени комплексарки дето още си ходите с детските пликчета и ви е срам да се съблечете пред авера си, даже сигурно сте космати отдолу и затова ви е срам хаххаха
това са отговори предимно на 12 годишни още дето цикъл нямат, или на супер комплексирани от тялото си, ще ви дам съвет: Първо обръснете катерицата, после ходете малко на фитнес да си стегнете дупарата и накрая си купете памучна прашка не много малък размер- иначе ще ви стиска на задничето ... ТОЛКОВА СЛОЖНО ЛИ ЗВУЧИ ТАЗИ ИНСТРУКЦИЯ?
как може 100 човека да са главували против? ако искате тръгнете още малко с килотите на баба си и кажете че обичате да е загадъчно-секси хХАХХА а тея въпросните дето не можели да носят прашка- металки и някви супер изтръпнали същества 100% съм сигурна, дето ги е срам да сложат изрязан потник и не могат да си показват циците пред други момичета хааххаа УЖАС ПРОСТО НЯМА ОПРАВИЯ!!!!!!
If you want to be my boy, lick my pussy for my joy,
lick it out, lick it down , lick my pussy all around!
момиче съм
stefsi момиче, ти не си изобщо в час. Ще те помоля най-учтиво да спреш с грозните епитети, за да не информирам модератор.
Не съм видяла на нито едно модно ревю, моделките да дефилират на подиума с прашки яко впити в задника. 99% от предлаганото на пазара за бельо и бански е всичко друго, но не и прашки. Влез в сайта на Victoria's Secret и после ми кажи предлагат ли бански тип прашки ? Прашките са само в секцията с бельото и са няколко модела на фона на другото ! Или може би и моделите на VS са болни и задръстени комплексарки, при това космати ?!
Така, по темата: имам подобен тип бански http://www.webbikinistore.com/med/1/P271.jpg без панделката и даже са с по-малко плат. Мисля, че са окей, не е пошло и все пак е естетически издържано, въпреки, че се вижда и плът. Никога не бих тръгнала по плажа с две връвчици впити в дупето, грозно е.
Първоначално написано от betibarclay
ако не знаеш как да говориш, научи се как да мълчиш !![]()
![]()
по темата : боксерките правят дупенцето да изглежда стегнато и сладко, докато прашките ..![]()
ужас направо ! .. не изобретявайте такива неща, че има някои дето се мислят за уж секси в тях и малее ослепяваш на плажа ..
![]()
да, признавам има случаи в които стринга е адски секси, но запомнете НЕ ОТИВА НА ВСЕКИ !
Сравнете : http://www.raboteshtomomiche.com/ima...cles/422_1.jpg - бедрата изглеждат по-пълни ..
и
http://2.bp.blogspot.com/_maJerTh-FK...C06_back_s.jpg - всичко изглежда добре насложено ( тялото )
и
http://chudesa.net/wp-content/upload...3375e92705.jpg
супер секси и оформя добре дупето ..
плюс това една прашка може да е и боксерка както в горния пример .. всмисъл да е дебело до някъде и самата плат, която е през дупето да е стринг ..
така, че .. аз съм по-скоро 50 / 50 .. горното мнение НАПЪЛНО го подкрепям .. и аз не харесвам супер впития тип 'конец' в задника .
+1Първоначално написано от vampire_girl_
![]()
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Едни подходящи боксерки могат да направят и не толкова добре оформеното дупе да изглежда добре.. Докато прашките в доста редки случаи могат да стоят добре, трябва наистина перфектно тяло! Единственото хубаво (като за бански) е това, че като се опечеш и дупето не остава бяло![]()
Споделям мнението само дето на мен лично и за бельо са ми гадни и не нося въобще.Първоначално написано от nymphadora
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Тънката лентичка, която пренася бактерии от ануса към чувствителната вагина.Първоначално написано от stefsi
Научи се да говориш и да си защитаваш мнението възпитано, защото някой така яко ще те зашлеви някой ден... а ако не човек, то животът ще ти покаже как няма място за такива като теб.
Не бих сложила прашки на плажа, но нямам против хората, които носят.
Твърдо против. За бельо - да, ама целия плаж да те гледа? Не, мерси (:
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Против.Не е нужно всички да ти гледат голия задник,колкото и съвършен да е той. Много по сладко е с бикини или боксерки например...![]()
So far away...
Първоначално написано от vagarious
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Не ми е приятно да гледам задника на тая или оная. Честно, колкото и яки да са те.![]()
Bring your love,baby, I can bring my shame
Bring the drugs,baby I can bring my pain
Абе бански с бикини или по-не изрязани прашки, каквито бяха показали по-напред е добре. Ама с боксерки е ужас.....гащите страстоубийки![]()
Против. Не знам защо просто не ми допада може пък и за това,че аз никога не бих сложила такова нещо.Изглежда ужасяващо според мен пък и на някой наистина не им седи добре.![]()
Не ме кефи
Бахти жалкият фейк, браттт..Първоначално написано от xxKiFlAx
![]()
![]()
![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Айде да не се обиждате, моля ви. Темата не е за спорове, а за мнения.Първоначално написано от xxKiFlAx