- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Най-добрия град\село за живеене в България ...
София. Може да е всякаква, но по-добро място за живеене за мен няма. Поне за млад човек. Никъде другаде няма толкова други млади хора събрани на едно място, никъде няма толкова разнообразни оферти за работа или възможности да учиш. Ако се възползваш от възможностите, които предлага София, ще си много добре и няма да обръщаш внимание на неуредиците, защото няма да си депресиран балък, който само псува.
Задръстванията могат да се избегнат по всевъзможни начини или поне да се намали престоя в тях. И не навсякъде е свинщина, има много уютни и добре уредени квартали.
Варна
Село Бойково,в Родопите...намира се на 1000- и нещо метра надморска височина...въздуха е ....нямам думи...трябва да се усети...
Аз живея в малак град и от големия не мога да си тръгна. Любимец Бургас![]()
![]()
аз много харесвам Пловдив. дано да отида да уча там- наистина много ми допада.
Трудните неща постигам с лекота. Невъзможните малко ме забавят.
София никога не съм я харесвала и там бих живяла само ако нямам друг избор.
Харесват ми Карлово,Калофер,може би Асеновград (ако се абстрахирам от факта,че има доста цигани),Велинград и други малки родопски градчета,сещам се за Златоград...Девин е станал хубав град,Сандански (не съм мн сигурна предвит летните жеги),Хасково,Белоградчик.В елико Търново.
От големите градове-Пловдив и Стара Загора.
София. крайните квартали и селата около нея за мястото,където се намира къщата ти (защото аз в апартамент не мога да живея, толкова е отвратително малко,задушаващо и брр) и центъра за времето,където прекрарваш деня си/нощта си![]()
Велико Търново също е як град, там бих живяла,ако не съм в София
София ми напомня на Анкх-морпорк чесно казано![]()
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
разбира се че Бургас![]()
Не ми харесват градовете.На село най-добре, и ако селото ти е някъде из Родопите определено си късметлия!
Аз си харесвам Варна.Обаче както каза някой-лятото по морето е такава брадва,че направо...![]()
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
в Търново бързо ще ти доскучае.Първоначално написано от guinessgirl
и аз съм за София
Нещо заяждаш ли се?Първоначално написано от SonataArctica
![]()
Всеки ден ми е екзистенциална криза.
Бях във Велинград вчера и по - шибан град нямаТо на сяка крачка каруци и цигани ... някви тесни грозни улици супер грозни къще и пякъс насеъде братче
Само дето природата около Велинград и няма такаава . Уникална природа ...
който търси - намира . ^^
Пловдивии някое родопско село ^^
Никога не казвай никога, защото ти се връща.
Смехът е заразен. Бъди преносител!
в тва родопско село нема кой да напсуваш майна... най-много някоя мечка да ти дойде на гости. Иначе Пловдив е града.Първоначално написано от FlowerPower
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Свикнал съм си със София.Дори големите задръствания или шумотевицата не ме дразнят толкова.Иначе за по-малък град бих живал в Русе или Силистра.
Русе! И въпреки че не съм живяла нито в Бургас нито във Варна ще ги включа и тях към списъка
За мен Варна,искам да съм близо до моретоОт Русе съм и не ми харесва особено.
София.Нищо против другите градове,обаче нито Варна,нито Пловдив или изобщо друг голям град мога да стравня със София.Някак си се чувствам като в едно голямо село,няма нещо,което може да ме 'впечатли' и да ме накара да искам да живея там..
Да,може да е мръсно,да има задръствания,много хора и т.н. ,но аз си го харесвам.Не ми трябват градини,чушки,домати и прочие.Харесва ми цялата та`я лудница,не искам 'спокойствие'.
ПП:Защо ли ми се струва,че това е поредната тема София vs. .... само че под друго заглавие..![]()
Перник.
Няма да ви обяснявам защо![]()
Yesterday is history, today is a gift, tomorrow is a mystery..