- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Най-добрия град\село за живеене в България ...
Защото всички имат голф и са играчиПървоначално написано от Chrizz
Иначе , аз смятам София за едно богато село. Има всичко по-малко , и по-много..![]()
I used to be an atheist but now, I believe in Sebastian Ingrosso.
Трябва да си най-големия селяк(тъпанар) че да кажеш че СТОЛИЦАТА ти е село...Първоначално написано от Ape
Е, самият град може да не е село, но доста селяни си живуркат там, и ти определно си един от тях, като гледам какви ги ръсиш.Първоначално написано от Nakadah
Но ако сравняваме нашата столица с тези на някои цивилизовани държави, бие малко на село, да.
Кви мечки, бе?! Моето селУ е в Родопите и си е баш като квартал на ПловдивПървоначално написано от tuzaro
![]()
Най-добрия град за живеене в България ... е Велико Търново!
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
Вече почнахте и да викате "селяни" на кореняци-Софиянци...Първоначално написано от 987654
Много гледаш в чуждата паница бе дете мое...
Ей от такива като тебе ми е писнало...Ти кога си ходил там бе мишко ?Първоначално написано от fungus
Аз живея в 'подножието на Витоша'(ще запазя в тайна - къде точно) и мога да ти гарантирам,че такова нещо няма.Както каза @Nakadah - "това че не можеш да си позволиш да живееш там не означава че трябва да сътворяваш лъжи."
Ти ше свириш, а аз народни песни ше пея
София!
иначе и в Пловдив бих живяла
Някъде на морето, може би Бургас или Варна. Иначе си харесвам София и тук ми е добре, ама едно моренце няма да ми е излишно![]()
По морето .. Варна, БургасИначе живея в Благоевград и много си обичам града.
![]()
Във Варна е най-готино, ако имаш пари. Иначе реално София е най-добрият град за живеене, щото парите там са повече...
Едит: И Велико Търново е готино местенце...
Абсолютно вярно !Първоначално написано от pamii
![]()
Друг град - Варна.
За мен Велико Търново и Варна са най-добрите градове за живеене. ((:
ХахахахахахаПървоначално написано от Rowdy
там съм ходила и съм на 100 % сигурна , че се шегуваш
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Единствения град в Б-я, в който искам да бъда е КАРЛОВО!!!!!!!!!! респект за всички от Карлово завиждам ви много.
Пловдив ми харесва,Варна заради морето също.А за по-малки градове-моя си (Петрич) ми харесва,спокойно е и е мноооооооооооооооооого топло винаги
![]()
![]()
и морето е близо (само,че Бяло море ;д )
Аз съм от Бургас и естествено смятам,че тук е най-добре да се живев.Но също и в София е хубаво.![]()
Любовта не се състои в това двама души да се вторачат един в друг, а в това те да гледат в една посока.
Обичам си Стара Загора, като махнем, че сме постоянно обгазени...
Иначе страшно много обожавам морето, но в голям морски град не съм била за повече от 2 дни... А от по-малките курортни морски градчета - Приморско ми е фаворитът...
От другите градове - не мога да кажа кой град МИ харесва, но със сигурност мога да кажа кои НЕ МИ харесват и това са: Кърджали, Хасково, Димитровград и прочие... Предполагам, че се досещате за причината...
времет0 тu uztuча
По въпроса за София - не ми харесва единствено прекалено голямото им самочувствие... Съгласна съм, че там са парите, там има работа, ама какво значение има дали си кореняк-софиянец или си селялин...
П.П. От селянин до селяндур, разликата е огромна... Селянинът е просто човек, който живее на село, а селяндурът е човек с пародия на селски манталитет...
времет0 тu uztuча
Защото от селяни градът е заприличал на циганска махала. Готови са да работят на твоето място с 2но по ниска заплата. Как да ги харесваш?Първоначално написано от d3sincet0y
Иначе по-добро място от София засега няма.