- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Най-добрия град\село за живеене в България ...
Европейската идея не ида от Съвета на Европа, а от един обикновен французин и плана му за възтановяване на Франция след ВСВ.
За Брюксел ще аргументирам довечера..
^ rock out with your cock out?;d
What you give is what you get!
Само че идеята на Моне не е първообраз.Първоначално написано от strangler
Бягаш от себе си - бягаш цял живот.
Бавно превръщаш се - превръщаш се в робот.
Ментално деформиран - черупка без душа.
Животът си в клетка наричаш свобода.
Рисуваш картини с затворени очи.
Живееш своя свят с розови мечти
Ментално деформиран - черупка без душа
Измамната реалност те води в пропастта.
Точно той.
После дава и идея и за плана на Шуман, Европейската общност за въглища и стомана.
o rly? стига бе т'ва не може да е истинаПървоначално написано от balon4eeeee
аз правих асоциация на софето с рая
Може да съм селски бек с брада и мустак, ама си знам мястото, за разлика от тия дето летят на бабения си.
Не се разбрахме за Европейската икономическа общност, но какво ще кажеш за това че Белгия е била част от първото следвоенно обединение на страни след ВСВ- Бенелюкс ( Белгия, Холандия, Люксембург) . Не е ли то добър първообраз на европейската идея?Първоначално написано от HarleyFlanagan
![]()
И Брюксел като голям град в Белгия, икономически и политически център, но същевременно и от сравнително малка, неутрална държава (която се предполага че няма да причинява политическа и икономическа "експанзия") , е добро място за институциите на ЕС?
Знам че е имало и предложение за друг белгийски град, не му помня името.
Нещата сега са малко променени- типичен пример е Европейския парламент.
Единственото което ми идва на ум е , че е седалище и границата между две от трите общности в страната, но вече съм пас с предположенията.
БУРГАС![]()
![]()
:P
I used to believe in miracles..now i believe in me.. ;]
Перник. Мисля, че няма нужда да се аргументирам![]()
Уупс, темата е за най-ДОБРИЯТ град за живеене...
Damn it![]()
Fly like a butterfly, sting like a bee.
Muhammad Ali
C4 са адските.
Напротив... говорът ви е далеч от правилния... Както и в много други региони, разбира се.Първоначално написано от alonedark
Точно два пъти в годината имам нужда от отделяне от София.Напълно достатъчно е сумарно да ми се съберат 8 до 9 дни сблъсък с един друг спокоен от напрежение свят за да си почина.През другото време София е най-подходящото място за мен има просто за всички хора по нещо.Всеки софиянец си има свое място,а големите тълпи от хора-просто един собстевн чар.
Пише се софиЯнец, толкова ли не се научихте.
Мдаа. :PПървоначално написано от theexplorer
~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~![]()
![]()
начиииии авторке , да ти кажа че и аз съм на абсолютно същото мнение за сф !тъпа ,мазна , грозна , препълнена , мизерна е българската столица .сън. мразя я ! :P яххяхахяхяяха мно ме дразнят тия от другите градове дето ми викат Офф кво се оплакваш ве ,живееш в най-якия град ! и аз : Братле , чуаш ли се ?! Ела поживуркай си тука малко време да вийш мно ли е якото ! и те : Ми яко е има супер мно молове и магазини !
БРАТЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ С КОЙТО СЕ ЗАПОЗНАЯ ОТ ПО-МАЛЪК ГРАД ЗОРА МУ Е ЗА СОФИЯ ШОТ ИМАЛО МОЛОВЕ
![]()
![]()
![]()
тва се отнася за кифлите по-скоро де .. и тка моя любим град е Благоевград <33333333333333333 !! Обожавам този град и бих живяла там , нооооо завърша ли бегам на далече от Бг .сън. обречена съм на съществуване в сф до тогава !
![]()
такам и аз съм кореняк софиянка и си обичам градаобаче е от ОГРОМНО значение в коя част на софия си,щото има квартали,които са ад..иначе в центъра и там лозенец,борово,манастирски ливадии,бояна е супер якото и си е удоволствие да се живее там
НО нищо не променя факта,че Варна ми е любимият град,може би защото ходя само лятото,но атмосферата е невероятна,там се чувствам най-добре
![]()
инжектирай ми любов..
София - Младост![]()
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n
Е то и аз съм там..но е доста специфично кварталчето,да,и доста хора не биха се изкефили да живеят там.на мен лично страшно ми харесва щото е тихичко някакво и спокойноПървоначално написано от HarleyFlanagan
И си е цивилизовано,доста е различно от по-голямата част от София..бе хубаво е
![]()
инжектирай ми любов..
^^В.Търново ми е един от любимите градове,да не кажа номер 1.
За най-добри градове и села не знам със сигурност,но пък за най-лоши има бол.
Иначе...не ме интересува толкова къде съм,повече ме интересува с кой съм,компанията...хората,с които съм заобиколена.Пък като си помисля...може би някой морски град или планински,за да има къде да се подслонявам когато се разхождам сама.
морето моретооо няма значение кой град важното е да е до морето
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n