.
Отговор в тема
Страница 6 от 7 ПървиПърви ... 234567 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 153
    Европейската идея не ида от Съвета на Европа, а от един обикновен французин и плана му за възтановяване на Франция след ВСВ.

За Брюксел ще аргументирам довечера..

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    ^ rock out with your cock out? ;d
    What you give is what you get!

Град
    Bitch, I live in a trash can !
    Цитирай Първоначално написано от strangler
    Европейската идея не ида от Съвета на Европа, а от един обикновен французин и плана му за възтановяване на Франция след ВСВ.

За Брюксел ще аргументирам довечера..
    Само че идеята на Моне не е първообраз.
    Бягаш от себе си - бягаш цял живот.
    Бавно превръщаш се - превръщаш се в робот.
    Ментално деформиран - черупка без душа.
    Животът си в клетка наричаш свобода.

Рисуваш картини с затворени очи.
    Живееш своя свят с розови мечти
    Ментално деформиран - черупка без душа
    Измамната реалност те води в пропастта.

Точно той.
    После дава и идея и за плана на Шуман, Европейската общност за въглища и стомана.

Супер фен Аватара на divacheee
    Град
    ...
    Цитирай Първоначално написано от alonedark

Абе да те светна аз съм от първия си ден на бял свят в София и съм тотално софиянка , уча в центъра на столицата , точно до НДК и живея в центъра на булевард Витошка , ако не съм софиянка , да ме удари гръм!!...И онова дето градовете край морето не били провинция , а кво са бе...всичко на 20 километра от София е тотална , гнусна селения с хора , които си нямат представа как да говорят български език , ами мякат смело!!!И на въпроса , защо точно София да е столица ли...ами има хиляди причини , точно това да е големия град , като например местоположението , природните наследства и прочие!!!И не аз съм комплексирана на тема големия град , а вие дето живеете по некви долнопробни градчета от сорта на Приморско , Русе и др или пък едва ли не по някое забутано в гъза на географията смотано селце!!!И последно ,като е толкова гадно в София , защо вие всичките селяци идвате насам , стойте си на нивата и си копайте доматите?!?!
    Окей.. ти от първия си ден на бял свят си в София.. а мама и тати от кога са в София- няколко годинки преди да се родиш .. в опит да избягат от цитирам: "някое забутано в гъза на географията смотано селце" ?!

Цитирай Първоначално написано от balon4eeeee
    София е и с най-нисък процент на безработица .
    София е супер мръсен град . Потънала е в кал , наркотици и мизерия както се пееше в една песен :-o
    София джунгла - дивото зове . :D :D
    Не бе аз се депресипвам тука . ;\
    o rly? стига бе т'ва не може да е истина
    аз правих асоциация на софето с рая
    Може да съм селски бек с брада и мустак, ама си знам мястото, за разлика от тия дето летят на бабения си.

Цитирай Първоначално написано от HarleyFlanagan
    Истинското начало на ЕС идва от Европейската общност за въглища и стомана, но пак не даваме отговор защо точно Брюксел.

А ако трябва да съм честен - истинското начало на зараждането на европейската идея идва от Съвета на Европа, който се създава след ВСВ в Страсбург, като градът пак е избран неслучайно.

муахахахаха
    Не се разбрахме за Европейската икономическа общност, но какво ще кажеш за това че Белгия е била част от първото следвоенно обединение на страни след ВСВ- Бенелюкс ( Белгия, Холандия, Люксембург) . Не е ли то добър първообраз на европейската идея?

И Брюксел като голям град в Белгия, икономически и политически център, но същевременно и от сравнително малка, неутрална държава (която се предполага че няма да причинява политическа и икономическа "експанзия") , е добро място за институциите на ЕС?
    Знам че е имало и предложение за друг белгийски град, не му помня името.

Нещата сега са малко променени- типичен пример е Европейския парламент.

Единственото което ми идва на ум е , че е седалище и границата между две от трите общности в страната, но вече съм пас с предположенията.

БУРГАС :P
    I used to believe in miracles..now i believe in me.. ;]

Перник. Мисля, че няма нужда да се аргументирам

Уупс, темата е за най-ДОБРИЯТ град за живеене...
    Damn it
    Fly like a butterfly, sting like a bee.
    Muhammad Ali

Супер фен Аватара на divacheee
    Град
    ...
    Кореняк софиянчетата май се отказаха от спора
    Сигурно сме под нивото им

Супер фен Аватара на Dumb
    Цитирай Първоначално написано от alonedark
    Разбира се в София..просто според мене няма други градове освен столицата , където има от всичко и си е най - добре....без селския диалект и прочие!!!Особено ако живеете като мене в центъра!!!

София FOREVER!!!
    Напротив... говорът ви е далеч от правилния... Както и в много други региони, разбира се.

Повече от фен Аватара на strave
    Град
    Sofia
    Точно два пъти в годината имам нужда от отделяне от София.Напълно достатъчно е сумарно да ми се съберат 8 до 9 дни сблъсък с един друг спокоен от напрежение свят за да си почина.През другото време София е най-подходящото място за мен има просто за всички хора по нещо.Всеки софиянец си има свое място,а големите тълпи от хора-просто един собстевн чар.

Мега фен
    Пише се софиЯнец, толкова ли не се научихте.

Голям фен
    Град
    Бургасссс (*)
    Цитирай Първоначално написано от theexplorer
    БУРГАС :P
    Мдаа. :P
    ~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~

начиииии авторке , да ти кажа че и аз съм на абсолютно същото мнение за сф ! тъпа ,мазна , грозна , препълнена , мизерна е българската столица .сън. мразя я ! :P яххяхахяхяяха мно ме дразнят тия от другите градове дето ми викат Офф кво се оплакваш ве ,живееш в най-якия град ! и аз : Братле , чуаш ли се ?! Ела поживуркай си тука малко време да вийш мно ли е якото ! и те : Ми яко е има супер мно молове и магазини ! БРАТЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ С КОЙТО СЕ ЗАПОЗНАЯ ОТ ПО-МАЛЪК ГРАД ЗОРА МУ Е ЗА СОФИЯ ШОТ ИМАЛО МОЛОВЕ тва се отнася за кифлите по-скоро де .. и тка моя любим град е Благоевград <33333333333333333 !! Обожавам този град и бих живяла там , нооооо завърша ли бегам на далече от Бг .сън. обречена съм на съществуване в сф до тогава !

такам и аз съм кореняк софиянка и си обичам града обаче е от ОГРОМНО значение в коя част на софия си,щото има квартали,които са ад..иначе в центъра и там лозенец,борово,манастирски ливадии,бояна е супер якото и си е удоволствие да се живее там НО нищо не променя факта,че Варна ми е любимият град,може би защото ходя само лятото,но атмосферата е невероятна,там се чувствам най-добре
    инжектирай ми любов..

Супер фен Аватара на cunt
    Град
    София
    София - Младост
    Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
    L'homme est n

Цитирай Първоначално написано от HarleyFlanagan
    ^ недей така...

Имам приятели в Манастирски ливади и хич не са доволни от факта, че нямат нормални улици дори...
    Лозенец го презастроиха и се напълни с всякаква сволоч..
    Е то и аз съм там..но е доста специфично кварталчето,да,и доста хора не биха се изкефили да живеят там.на мен лично страшно ми харесва щото е тихичко някакво и спокойно И си е цивилизовано,доста е различно от по-голямата част от София..бе хубаво е
    инжектирай ми любов..

за мен си е Велико Търново ... най-добрият град и най-красивият

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    ^^В.Търново ми е един от любимите градове,да не кажа номер 1.

За най-добри градове и села не знам със сигурност,но пък за най-лоши има бол.
    Иначе...не ме интересува толкова къде съм,повече ме интересува с кой съм,компанията...хората,с които съм заобиколена.Пък като си помисля...може би някой морски град или планински,за да има къде да се подслонявам когато се разхождам сама.

Супер фен Аватара на cunt
    Град
    София
    морето моретооо няма значение кой град важното е да е до морето
    Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
    L'homme est n

Варнаааа естествено !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си