- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Съвместимост между зодиите
Търсих такава тема не на мерих.И да ви попитам какво мислите за съвместимоста между зодиите например може да дадете пример между приятел/ка ви и вас.И вярвате ли в тези нещта където ги пищат.
Със сигурност има нещо вярно..и все пак..всичко е в главата ти..
)
Тия, които вярват на тия неща всичките са някви повърхностни неадекватници... ква съвместимост, кви 5 лева.
Всичко си зависи от чуьека.
аз им вярвам, пишат само хубави работи![]()
а човек има нужда вярва в подобни глупости, понеже като му е криво и като вярва и като го прочете и ще се почувства по-добре
мда
Аз не се чувствам по-добре като харесвам някой от 'лоша зодия' и видя, че не си пасваме и ми пишат да се отказвамПървоначално написано от cherinka
![]()
Да живеят водните зодии!: D
Аз вярвам донякъде, ама си и зависи човекът как е възпитаван, средата му ква е.
Примерно наркоманясалите типчета или повърхностните хора каквато и зодия да са, няма да имаме ник'ва съвместимост.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Аз веднага след като се запозная с някого го питам за зодията, за да разбера дали ще станем близки.![]()
Свобода е свободата да кажеш, че две и две правят четири. Приеме ли се това за дадено, оттук следва всичко останало.
Sofia Rebel Station
Чела съм много як хороскоп за лъвовете и по принцип има някакви съвпадения.
А относно съвместимостта на зодиите...мисля, че не зависи много от зодията, а от самия човек - възпитание, характер, среда...
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
То е ясно, че всичко е зодии, асцеденти, десцеднти, акценти и коя планета в кой дом е.
Grumpy old madman
Няма такова нещо.
~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~![]()
![]()
Ами, че как! Ако не дай си боже са в дисхармония асцендентите, край, ужас, направо апокалипсис!!![]()
![]()
(Не)съвместимостта е между характери евентуално, а не м/у зодии.
със моята зодия най-съвместими за тиганчето за пържене и студено шуменско.
Иначе сериозно,нЕма по-голяма идиотия,с един другар с който 'би трябвало' да сме във ядрено-зодийна война,защото 'умните' хора пишат че така трябва,сме си дупе и гащи десетина години вече.И това не е изолиран случай,моля ви се.
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
Аз не знам какво да мисля... най-добрите ми приятели са зодии, които се водят за хармонични с моята. Всичките ми гаджета също, хъхъ.![]()
Отделно съм виждала и пълни дебили от уж подходящите зодии, но са били малко.
Мистерия!
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Амиии нещо не им вярвам на тея неща, защото в повечето случай се разбирам добре с точно тези , който казват , че нямаме никава съвместимост и т.н ;д
... Живей с мечти, а не със спомени ...
аз напълно им вярвам .... наистина хората с които се разбирам най-много са точно казаните ..... а и съм ползвала съвети от там за някое гадже ии всичко е бил ОК![]()
така че ДА вярвам
![]()
Вече си програмирате и връзките значи.
Найс, а ?![]()
Бягаш от себе си - бягаш цял живот.
Бавно превръщаш се - превръщаш се в робот.
Ментално деформиран - черупка без душа.
Животът си в клетка наричаш свобода.
Рисуваш картини с затворени очи.
Живееш своя свят с розови мечти
Ментално деформиран - черупка без душа
Измамната реалност те води в пропастта.
Абе тва е много относително м/у зодиите. То зависи колко си се метнал на майка ти, баща ти пък те кои зодии са..ехее то е дълга и широка и най-вече сичко си е до характер. Характерите са много и различни.
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.