- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- От известно време...
От известно време имам секс сънища, и нямаше да има проблем ако не сънувах как правя секс с Васа Ганчева !![]()
Това е истински кошмар, който се повтаря почти всяка нощ от един месец насам !
Не мога да ям, не мога и да спя, защото тя се появява гола в съня ми, и той непремнно се превръща в садо-мазо кошмар !
Какво да направя според вас, за да се избавя от това бреме ?
За тези които не знаят как изглежда Васа Ганчева, да потърсят в Гуугъл снимка на този дявол, който ме мъчи нощем...
![]()
.. и т'ва ли ти е детска мечта?! ..![]()
Темата си е чиста ебавка!!!
Ако не е, иди си удари една и ше се успокоиш ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Проблемът е сериозен, а и сам не мога да правя такива неща, защото религията не ми го позволява, разбира се и тук пак идва момента да потърся твойта помощ.
Като добросъвестен съфорумец се надявам да ми помогнеш.
Мисля,че знам какъв ти е проблема.
Може случайно да си обидил някой котарак и то да е бил нейния...и ся ти отмъщава......
Но не се притеснявай...тя не се задържа по много в телевизиите,така че и при тебе ше е така.Нещата , които ще ти помогнат са Софанакс,Морфин,Спрермолин и Презкурин
I'm The FireStarter.
359h*ph#p.com HOOLS
Ш е...леко само да няма проблемация по пътя.Васа Ганчева е една голяма проблемация
I'm The FireStarter.
359h*ph#p.com HOOLS
Първоначално написано от BabyBluee
Ставам звяр като видя гола жена, ако си гледала Хълк като се ядоса какъв става, аз ставам същия като видя гола жена - огромен и зелен, така че не отговарям.
Мисля, че просто още не си готов да приемеш факта, че си извратен фетишист... трудно е, но съм сигурен, че някой ден ще успееш и животът ти ще стане много по-лесен и усмихнат!![]()
kruel vibrations from lebanon!
хахахахаПървоначално написано от NoMoney
![]()
Не се задоволяваш сам заради религията->с хиларито трябв да сте в един манастир![]()
Помогнете си взаимно![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Чиба! Сгоден е!!Първоначално написано от vaseto0o
Тя Хиларито ще ни е кума..
![]()
радвай се, че не те оправя котарака й![]()
![]()