.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

как да го зарежа?

Много хора са пускали такива теми и явно аз ще съм следващата ...
    И така исках да ви попитам как бихте зарязали гаджето си по най-безболезнен начин? На мен ми хрумнаха идеи, но после като попита 'Защо' и като му кажа той няма да ме разбере и т.н., и ако знаете начин с който да го зарежа и после той да не ме разптва или като ме разпитва какво да му кажа за да не ме пита моля ви споделете ?!?!
    ONE TEAM, ONE DREAM, BULGARIA !

Да доста хора са пускали такива теми, можеше да не си следващата а да прочетеш какво са писали в другите теми щото тая е еднаква ..
    Бургас

Супер фен
    Безболезнен начин няма.
    Просто бъди откровенна с него.

Град
    In the middle of Nowhere
    Кажи му истината,защо го късаш...Няма по-добър вариант,а и ти ще си спокойна.
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

аз мислех да му напиша в смс 'съжелявам, но не мисля че има смисъл да продължаваме'

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Нека позная - на 14 годинки си,нали?!
    Малка,тъпа пикла
    Сама казваш,че има много други такива теми - а защо не прочете тях?!
    А и по-малоумен начин от СМС-а не можа ли да измислиш?!
    Само някой много простичък човек ще зареже гаджето си чрез СМС или скайп
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от mishanavolley
    аз мислех да му напиша в смс 'съжелявам, но не мисля че има смисъл да продължаваме'
    Недей,това е най-тъпият и кофти начин.Все едно те е страх да му го кажеш в очите...ще загуби и уважението,което е имал към теб...

Град
    somewhere over the rainbow
    Не по телефона ,не по скайпа и не във фейсбук , и не по какъвто и да било индиректен начин.
    В очите. Искрено. С даване на конкретна причина.

Град
    Цитирай Първоначално написано от winterfresh4o
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Малка,тъпа пикла
    Спри се , бре.Някои като теб може да го нямат този проблем , защото никога не са имали приятелк преди ? Много злоба има в теб ми се струва.
    Имала съм предишни връзки (не се безпокой) и винаги аз съм зарязвала момчето,НО НИКОГА по подобен начин Прекалено ниско самочувствие и умствен багаж трябва да имам за да зарежа някого така
    И не,няма злоба в мен Просто ми е писнало от подобни пикли,които хем виждат,че има АБСОЛЮТНО СЪЩИТЕ теми,осъзнават го и пак пускат нови ...

Кажи му в очите, че вече няма смисъл и че по-добре да не го мъчиш повече, защото чувствата са ти охладнели. Ако е пич ще те разбере.

Зори, злобна мършо, вземи си сложи силикон в тънките устни и престани да се изтъкваш във всяка тема колко си по-умна, велика, с достойнство, самочувствие, чест, ала-бала и пр.
    Досадна си.
    Представи си, на хората им е дотегнало от червените ти истерични коментари с по 100 препинателни знака.. спри се
    Писнало й било от пиклите.. Много нерви по един форум, а? Е'баси лексотана. И преди съм ти правила забележка, но беше преди много време

Авторке, никакъв смс. Отрежи го с уважение, благодари му за хубавите дни, които сте имали. Кажи му причината, поради която го зарязваш, но не раздувай прекалено и не изпадай в подробности, за да не вземе като всеки мъж да реши, че тези подробности просто ще ги промени и отново имате шанс. Няма смисъл да го мъчиш. И запомни - колкото по-просто съобщение, толкова по-добре. Никакви смси!
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Град
    След като форума разполага с различни цветове значи ще си ги използвам Жалко,че нямам достатъчно нерви да "оцветявам" всяка буква в различен
    А за злобата - нещо бъркаш
    Едно е човек (или по скоро много хора от форума) да се ядосва,когато някой каже "Знам,че има още такива теми,но реших и аз да пусна" и съвсем друго да си злобен - не бъркай двата щата (както се казва)
    И не знам къде видя 100 препинателни знака Нима смяташ за истерично поставянето на правилните препинателни знаци в средата и края на изречението?!

3oPuTy личи ти,че обичаш да спориш(и в това няма лошо),но ако темата не ти харесва или нямаш мнение по нея - просто не пиши!

Не го зарязвай с СМС.Тъпо е и много безчувствено.Така шанса да те намрази е мноого по-голям от това да проведеш открит разговор.
    Кажи му,че просто си охладняла,че стават такива неща и е хубаво да си спомняте един за друг с усмивка,а не с набръчкани вежди!
    Дай му да разбере,че нито ти си 'неговото момиче',нито той е 'твоето момче'.
    айде успех!
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

Направи го очи в очи, и му кажи точно защо, без значение дали си мислиш, че няма да те разбере!
    Най-пухкавия
    LOVE Най-Пухкавата (H)

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Цитирай Първоначално написано от winterfresh4o
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Малка,тъпа пикла
    Спри се , бре.Някои като теб може да го нямат този проблем , защото никога не са имали приятелк преди ? Много злоба има в теб ми се струва.
    И мен ме дразнят мн такива като нея то грешка да направиш вече български не знаеш и такива разни философстват тука и се заяждат а иначе човек има проблем пита а те се заяждат и да ви кажа винаги ще има еднакви теми просто отговаряйте на мен ми е писнално да се занимавам с такива дет се заяждат незнам друите как ви търпят аз си замълчавам обикновено но като видях че им и др като мен реших да си изкажа и аз мнението
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Голям фен Аватара на Ice
    Цитирай Първоначално написано от mishanavolley
    Гадно е да късаш някого със смс, не се дръж като бебе, кажи си всичко.Поне едното уважение трябва да имаш към този човек.Все пак малко или много си делила нещо с него.Няма безболезен начин особено, ако е влюбен, но повярвай ако го скъсаш със смс ще е най-тъпото нещо което можеш да направиш.Постави се на негово място, как ще се почувстваш..? Поеми отговорност и му кажи в очите всичко, щом си решила така никой не може да те разубеди.
    Everything happens for a reason..

Град
    Варна
    Много популярен метод е да се правиш на заета, не му отговаряй, не му пиши, казвай му че нямате време да се видите, много си натоварена/имаш да учиш/изморена си, допълнителен бонус е ако разбере че се скъсваш да излизаш с всички освен с него, същевременно ако те пита какво става, казвай че всичко е наред, а накрая го обвини, че те задушава и кажи, че имаш нужда от пространство.

Недостатъка е, че ако му пука за теб ще стане луд и ще се съсипе от грижи. Затова направо излезте и говорете. А, и нека му стане ясно, че е окончателно, да не се надява напразно че пак "ще се съберете".

Мега фен Аватара на mynichka
    Сигурна ли си,ч е искаш да го зарежеш първо. Не сега да се скарате, а после да го търсиш. И най- доброто, което можеш да направиш е да бъдеш отровена с приятеля ти..кажи му всичко, така и ти ще се почувстваш по- добре
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Да знам, че зарязването по скайп или с смс е много тъпо, но той няма да иска да излезем, и няма как да му кажа по друг начин ... просто ще следвам съвета на postmortem, като се надявам нито аз нито той да бъдем разочаровани.
    Все пак Ви благодаря за разбирането, и на тези които ми дадоха съвети, а що се отнася 3oPuTy искам да и кажа, че когато посети някоя тема е по добре да съдейства на човека вместо да почнеш да го критикуваш нали затова е направен този форум. Ако имаш с какво да го посъветваш го направи, ако нямаш недей. Така като гледам на много хора им е писнало от твоите коментари които могат само да критикуват хората... нали знаеш, че няма перфектни хора на света. Ти мислиш, че съм проста ами добре, аз мислия че ти имаш страшно голямо самочувствие и то без покритие

Re: как да го зарежа?

Emi kaji my o napravo v o4ite otkrovenno kato te pi7a za6o ili ti zadade vapros my kaji ne te Obi4ami me ostavi na mira haresvam dryg ve4e yspeh :P
    m@#!

Да нямаш телепатични възможности - "няма да иска да излезе"? Покани го и му го кажи в очите. Абсолютно кифленско и още повече просташко е да зарежеш, някого без да му го кажеш на живо. Все едно не ти е отделял време и чувста, толкова време, за да му пуснеш смс.

Град
    някъде, където няма земетресения
    Цитирай Първоначално написано от mynichka
    Сигурна ли си,ч е искаш да го зарежеш първо. Не сега да се скарате, а после да го търсиш. И най- доброто, което можеш да направиш е да бъдеш отровена с приятеля ти..кажи му всичко, така и ти ще се почувстваш по- добре

Град
    Burgas, Bulgaria
    първо трябва да си помислиш внимателно дали наистина не го обичаш и дали си сигурна че искаш а скъсате.. ако е така направо му го кажи без да увърташ и не чрез скайп, смс , телефон и др. кажи му го като се видите -така е най-добре. Знам ,че е гадно и не искаш да виждаш реакцията му, но това е най-добрия вариант според мен : )) успех !

еми една приятелка имаше един приятел с който искаше да скъса и ме пита кво да му каже ии аз и казах какв0.. но като я питах слеед време как0 му е казала те ми каза че му е казала това "късаме" и той : ок и тва!

кво стана? заряза ли го? от няколко дни вече не мога да спя в очакване на отговора.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си