.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35

Град
    София, България
    Трябва да го издебнеш! Познаваш го, трябва да знаеш къде обича да ходи и какво обича да прави. (:

Вчера го видях беше с приятелката му...и разбира се или не ме видя или се направи че не ме вижда. Ужас нещата с приятелката му май са сериозни...ходи с родителите й на вечеря. Обаче майка му е казала на една една нейна колежка, която е майка на най-добрата ми приятелка, че от както той е с това момиче много се е променил и то към лошо...не слуша родителите си не им помага и по цял ден е с нея... и вече почти я била намразила... тва момиче вече всички я мразят...

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Кажи му всичко , което чувстваш и мислиш в очите. Тогава ще си проличи дали го е грижа за теб. Така по - скайп , смс-и няма да стане. Разберете се , като големи хора.

Ще го направя при първа възможност... а вие какво мислите за мнението на майка му... онзи ден е писал на най-добрия му приятел... ии се е държал странно... смисъл сякаш иска да го види обаче го е страх... в какъв филм попаднах...

Ето че мина близо половин година..и нищо всеки ден се виждаме, обаче той отказва да контактува с мен по друг начин освен с обиди. Постоянно се пускат глупави коментари по мой адрес от него и приятелката му, което си е жалко за тях... Отказах се да се опитвам и реших да чакам..да чакам докато се усети какво става е, не че вярвам да е скоро но все пак. Надеждата умира последна ;s..

И после пак казвайте, че жените не били интригантки и злобни :Д, това трябваше да го очакваш още откакто си е намерил приятелка и ще продължи докато са заедно, само че, рано или късно ще скъсат и тогава като остане сам и ще дойде да иска прошка, казвам го защото съм го изпитвал, бил съм точно на твоето място, само че продължи по-малко, защото гаджето на най-добрия ми приятел беше прекалено голяма к*чка :Д, ама като скъсаха си се върна при нас, всеки прави глупости понякога :Д

Здравей! Ситуацията е 100% позната, само че аз бях в ролята на твоя приятел. Запознах се с едно чаровно момиче и се влюбих. Не след дълго тя се досети и "ходихме" за близо година. Няколко седмици след като "ходихме" я запознах и с моите приятели. В моите очи те се разбираха отлично, но се оказа, че съм сляп и не виждах реалността. Какво се случва 3 седмици по-късно ... - тя ми каза, че някои от приятелите ми са й казали, че била под "моето ниво" и били й казали да ме остави докато още не е късно. Естествено тази хиена ме излъга, но аз - глупакът й повярвах и още на следващия ден им казах да не се месят в живота ми и че аз съм този, който избира с кого да излиза и с кого не. Тона ми беше ужасно груб, не ги оставих да ми обяснят и така загубих важни приятелчета. Съвсем скоро и други мои приятели научиха за станалото и се опитаха да ми отворят очите, но тогава ги отрязах всички до един (грешка, която и в момента ме тормози). "Любовта на живота ми" успя да унищожи приятелства, градени с години, само за няколко месеца и кой знае колко далеч щеше да стигне, ако не видях що за стока е - к*чка и половина ... Няма да казвам какво се случи, когато я хванах в действие, но когато й казах в очите, че е един боклук, тя ми отвърна: А Я ПОГЛЕДНИ СЕБЕ СИ! ВСИЧКИТЕ ТИ ПРИЯТЕЛИ РАЗБРАХА ЩО ЗА СТОКА СИ И ИЗБЯГАХА ОТ ТЕБ. АЗ БЯХ ЕДИНСТВЕНАТА, КОЯТО ТЕ ПРИЕ ТАКЪВ, КАКЪВТО СИ, НО СЕГА И ЗА МЕН СИ ЕДИН НЕЩАСТНИК (няма да забравя тези думи, които ме нараниха толкова дълбоко, защото осъзнах за първи път какво точно направих). Сега старите ми приятели са само хубав спомен, имам нови такива, които винаги търся за съвет и внимавам с какво се захващам.

Знай, че и той допуска моята грешка и че когато се усети ще има най-голяма нужда точно от теб!

Разказа на bfnigel е абсолютно точен..и моят приятел постъпи точно така - остави всичките си приятели заради нея, само защото тя му каза че му влияят зле и той ги остави така както остави и мен само че аз бях единствената му приятелка след като се скара с всички и той заряза и мен. Въпреки че ми причини много болка, винаги ще му помогна обаче той все още не се осъзнава и не знам кога ще се осъзнае. Всичките ми приятели милиони пъти ми казаха че той не заслужава да се тормозя, и че трябва да не се занимавам с него повече никога обаче аз не мога. Защитавам го пред приятелите ми, които не ме оставиха точно когато той ме остави. Надявам се да разбере какво става защото става все по гадно. Защото той наистина беше добър приятел, когато все още си беше ТОЙ а не тва което тя иска да е..

абе... тая работа със скарването много съмнително ми звучи. след като си го попитала дали е говорил зад гърба и, той веднага ти се е издръфчил и е обвинил теб за липсата на доверие. това е стара тактика, когато искаш да избегнеш неприятности с гадже, приятел и т.н. според мен, ако наистина не злословил по твой адрес, човека би ти казал: "нищо не съм говорил. ако ме нервеше, щях да ти кажа. спокойно" и щеше да започне да обяснява как едикоя си ти завижда за красота/ оценки/ приятели и иска да ви скара. обаче ако е по- темпераментен, може да реагира така, нз, ти си го познаваш. ако не харесваш гаджето му, НЕ се опитвай да ги разделиш, защото това е долно. това, че тя го прави си е нейна работа. издебни момчето и го питай защо по дяволите иведнъж е започнал да те отбягва. обаче имам чувството, че нещо премълчаваш. най- добрият ти приятел изведнъж се скарва жестоко с теб, защото някаква фльорца му е казала така... нещо не се връзва

friend

Mила най-добре иди и говори с него... Накарай го да ти обясни за неговото държание кажи му че просто никъде не си сбъркала и неси заслужила неговите упреци ..
    !!!! Успех докладвай после

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си