- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Странно тяло във влагалището :( ?
Мне оказа се, че е циан калий и починалоПървоначално написано от t0d1t0
.
![]()
Търсещ половинка.
скоро гледах един филм,казва се зъби, та на момичето му растяха зъбки у п**ката и единкат почна да я клати и зъбите му отхапаха смока![]()
що не вземат по отверените момичета и те да бръкнат да видят дали нямат и те нещо вътре, че да се успокоим![]()
Имам само едно решение:
Записвай си час при Др. Хаус, човека веднага ще открие какво Ви има![]()
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
+1 хахахаПървоначално написано от Housemusikk
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
+1Първоначално написано от reportera
![]()
![]()
![]()
![]()
той той е човека
![]()
![]()
![]()
![]()
Тампон .. или остатък от тампон?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I'm inlove with a criminal...
Запиши си час да те прегледамПървоначално написано от StefSmile1
Първоначално написано от pochti
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
“You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”
Вижте с'я... С ограничените и прости еб@вки не сте изобщо интересни. Интересно ми е ако някой от вас има нужда от помощ, приятно ли ще ви е да си правят гаргара така?
По темата - запиши си час при лекар. Нека погледне и ако е нещо сериозно и има повод да се тревожиш ще ти каже. Ама ти сериозно ли мислиш, че във форум за тийнове (14-15 годишни, е има и по-големи тук таме) някой ще ти помогне? Хахахаха. Това си е чисто самоубийство.
Аз не съм тийн и мога да погледна. Не обещавам че ще помогна, но поне ще се постарая. Само да каже кога е свободна, да си погледна графика ......
^^^Ти пък кво се хилиш емо такова?
ПП:Според мен си напилала Г-точката си.
Авторке, ходила ли си на гинеколог вече??
Първоначално написано от SuNsEt
ми просто ми стана невероятно смешно като прочетох коментарите ви![]()
![]()
You me at six
Първоначално написано от SuNsEt
Г- точката е доста по навътре. Най- веротно е шийката на матката. А за момченцата който се смеят,че си е бръкнала вътре.. Аз да ви запитам ВИЕ НЕ СИ ЛИ ИГРАЕТЕ СА ВАЩЕ АТРИБУТИ ?!
Първоначално написано от Housemusikk
шедиовър .. (знам че не се пише така незнам къде е буквата) ХАХАХАХАХА
Обичам държавата си.
Обичам роднините си.
Обичам траш и хеви метъла.
Обичам бира.
Обичам хората с добри сърца.
А така! Питай ги!!Първоначално написано от waleriq
![]()
![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Да бе. А стимулацията на Г-точката чрез колко сантиметров инструмент се извършва и нима е след шийката на матката??Първоначално написано от waleriq
![]()
![]()
Но верно е възможно да си напипала маточната си шиийка. При допир боли. Теб боли ли те?
Вале, душичке, запознай се първо с женската ти анатомия и после ни питай дали си пипаме чуркитеПървоначално написано от waleriq
http://bg.wikipedia.org/wiki/Г-точка
Обърни внимание на номера 4 и 12