.
Отговор в тема
Страница 1 от 6 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 138

Как минава един ваш ден от ваканцията?

разказвайте

ставам късно (след 11) -> ям нещо -> малко на компа -> излизам някъде -> прибирам се към 18.30 ако имам тренировка отивам до 22.30(ако нямам се прибирам по-късно) -> ям - лягам в 12 или 1
    Обещанието е учтива форма на отказване.

BBOY OR DIE !!

Голям фен Аватара на m0n4yyy
    Град
    .. сухо море .. :P
    Мии еднообразно .. не излизам много често в квартала (няма подходящи хора) .. седя в нас и се занимавам с квото ми падне .. телевизия, компютър, книги и т.н. ... аа когато имам и възможност се разхождам до квартала на една моя фр ии прекарваме деня заедно.

Ако съм първа смяна в работата ходя на фитнес след това или бягам, после спя или оставам малко в нас да се видя с нашите, че едвам се засичаме. После се мотам из града, може и на кафе да ида, зависи доколко съм уморен. Ако съм втора спортувам преди работа и никъде не излизам, защото съм на работа до 12 и след това на другия ден от 8.

Супер за мен лягам късно ставам към 1 часа оправям се и излизам с приятели до 11 кво ли не праим
    Lexynnka
    sLunCh0
    MAPATOHKОВКА

Емиии или хода на стадиона или на фитнес после се прибирам..ям сядам на компа към 5-6 отивам да ритам...после се прибирам къпя се ... ии ако има с кой излизам вечерта после се прибирам вечерям.. :р ии после или телевизия или на компа ама по често на компа ии после към 1-2 ако не и по-късно си лягамм..ии пак всичко започва на ново !!! :P :P :P :P
    yano0o* наii-doБрiiяяt..!!!

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Сутрин рано тичам
    И после цял ден на компа

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Ставам в 9-9:30 мия зъби, комп, кенеф трен, (през това време си прихапвам) после обядвам ако има нещо, след тва на мач връщам се комп малко, къпя се, ям после пак на компа и така до 00:30 пиша с някой гледам сайтове абе тъпичко е като всеки ден е такъв
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Спя до 11-12-1 мия се,ям, чистя,гледам сериали,чета ;д ,седя на пц ;д..после се оправям вечерта,излизам,прибирам се към 11-12..(зависи ;д),понякога секс-че и си лягам към 2-3.От време на време ходя на плаж,при баба ми ,пазаруване и т.н.

Събуждам се към 13-14 ч.,малко на компа,излизам вънка,разходка,с приятели и т.н.,после на тв-то,компа до 2-3 вечерта и т.н.
    Но всеки ден е различно,по-късно лятото като почна да работя няма да е така,другата седмица като почна да спортувам по-активно,пак няма да е така.По принцип и колело карам доста,но в това време,нито тренинг,нито байкинг,нито джогинг,нито нищо,то у нас не мога да дишам.

Повече от фен
    1. ставам, ям, излизам с фр до към 8-9, седя на компа или гледам филм
    2. ако няма с кой да изляза, си седа в къщи пред компа или си чета няква книга и гледам филми
    3. ставам рано и ходя на басейн, отивам със сестра ми до мола, ядеме там гледаме филн на кино и вечерта излизаме по дискотеки с нея и гаджето й
    тва горе долу са дните ми а повечето време съм на море и в Германия където е по-голямата част от семейството ми :P

Голям фен Аватара на cveteto64
    Ставам, ям, плаж (sun), прибирам се, къпя се, пак ям, спа, кафе с приятели, прибирам се до 11, понякога дискотека, прибирам се, спа и другия ден пак същата история...
    "Колкото повече, толкова повече..!"

Повече от фен Аватара на fama
    Град
    somewhere
    1. вариант -- Ставам към 10:30-11,закусвам,на компа стоя цял ден
    2.вариант-ставам към 8:30,ям нещп набързо,към 9:15 отивам на плаж с 2-3 човека,стоим до към 13:30,прибирам се,къпя се,стоя на компа до към 2..Но до 23:30 гледам сайтове,в скайп с никой не си пиша,и след това гледам сериали до към 2
    3 вариант.-ставам към 10-11,ям нали,на компа и към 5 излизам с едно момиче до към 8-9..ям,после пак на компа до към 2

И това е в общи линии,,Нямам приятели,затова не ми е разнообразен денят,,А и не ходя о дискотеки и не се прибирам към 10-11-12..Не ме пускат ..

темата е интересна
    ъп

Супер фен Аватара на shakira96
    Град
    София
    1 вариант: ставам, оправям се и после цял ден навънка + плаж, вечерта на компа
    2 вариант: цял ден на компа + плаж

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Ставам късно и обядвамм .. след което сядам на компа,чета,слушам музика .. ии след това излизам или ходя на плаж .. и вечерта пак на компа.Горе-долу така
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    вариант1:ставам в 2,ям,гледам сериали на компютъра,седя на фейсбук,ям,къпя се,спя

вариант2:ставам в 2,ям,карам колело,седя на фейсбук,ям,къпя се,спя

вариант 3:ставам в 2,ям,излизам по някое време,седя на фейсбук,ям,къпя се,спя
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Вариант едно: Спя до около 12-1 на обяд, после ставам, измивам си зъбите и лицето, сядам на компютъра и после към 5-6 като захладнее малко излизам навън, прибирам се към 10 и сядам пак на компютъра и така до 2-3 през нощта.

Вариант две: Ставам към 9-10, взимам си душ и излизам навън, откарвам го до 4-5 следобед, прибирам се, взимам си пак душ и сядам на компютъра и ако съм уморена ставам към 12-1 без нещо.
    Yes, I was burned but I called it a lesson learned. ;]

Супер фен Аватара на xWandereRx
    Град
    Сатурн
    следва най - ужасната седмица от ваканцията ... или по точно най - ужасната от всичките ми ваканции
    ще идват някви французи вкъщи и цяла седмица трябва да обикалям с тях града в тия жегии това ми е най - големия проблем, а втория е, че изобщо не го разбирам тоя език, ама ще се оправим...жегата няма как да се избегне
    [ мразим хора! ]

'И аз ще се изплезя на света,
    обесен върху черния прозорец.'
    ('Дяволско' - А. Далчев)

Ставам в 12,отивам на плаж,връщам се,тренирам,излизам навън,прибирам се сядам на компа,заспивам.
    Г.Г

1.Ставам в 9-10
    2.Сядам на PC,да видя к`во става из FB,Zamunda и Data за 30-тина мин
    3.Закусвам
    4.Бръснене,лице,зъби,къпане
    5.Отивам на кафе,ако има с кой
    6.Прибирам се да обядвам
    7.Зъби
    8.Гледам филм докато преминат страшните градуси (Евентуално,ако имам финанси отивам на басейн с фр-та или някъде другаде) или излизаме да се видимЕ за малко
    9.Следобедно яденЙе
    10.Пак къпането
    11.Отивам на купонче или по-често се събираме на скромна трапеза (Семки и бира) да си кажеме по некая нова клюка с бандата
    12.Ако се прибера преди 0:00 вечерям,ако ли не пропускам
    13.Зъби
    14.Лягам и ZzzZZzzZzz

Общо взето е т`ва - Repeat,Repeat,Repeat

Ти ше свириш, а аз народни песни ше пея

ставам към 1-2..ям нещо .. на кафе... после се прибирам.. в 6 пак излизам... и към 12-1 се прибирам ии после на компа ...
    не върви пред мен, може да НЕ ТЕ ПОСЛЕДВАМ, не върви зад мен, може да НЕ ТЕ ВОДЯ, върви до мен и ми БЪДИ ПРИЯТЕЛ...

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    единственото, което се повтаря е, че вечер излизам
    другото си е според деня -,-
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

Ставам рано - около 8/9, хапвам, стоя малко на компа, към обяд излизам - цял ден съм навънка и после се прибирам. Нищо интересно...

Ставам; сядам малко на компа; към обяд отивам на плаж (знам, че е в най-голямата жега, но работното време на приятелката ми не ни позволява да ходим по друго време) прибирам се и влизам да се изкъпа; пак сядам на компа; по някое време ставам и излизам с приятели и като се прибера си лягам и се мъча да заспа..
    Това е горе-долу програмата ми но правя и много други неща разбира се. Днес примерно като станах и хванах една книжка и преди малко седнах на компа, а след около 30 минути заминавам на плаж..Просто трябва да има разнообразие :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си