- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Как минава един ваш ден от ваканцията?
Ами всеки ден различно ! Но последните дни е нещо подобно !
Ставам към 12 или 12 и нещо ~>![]()
Яммм !~>
Сядам малко на компа !~>
Излизам насам натам , с компанията( прибирам се по различно време )~>
Паккк ямм~>
Сядаам на компа ! ~>
Лягам си различно но в последно време към 2 -3 - 4 -5![]()
Излизам 12 Връщам се 10
I used to be an atheist but now, I believe in Sebastian Ingrosso.
Общо взето си зависи според деня. Но най-често програмата е следната:
- ставане (до 10 най-късно), закуска, кафе + всичките му там подробности около събуждането (бани и т.н.)
- малко на лаптопа да видим кой как и какво прави![]()
- басейн до 4, 4 и 30
- плаж след басейна до 7
- вечеря, дъра бъра
- евентуално излизане, ако има с кой и след като се прибера, ако е около 12, пак на компа, ако не - си лягам.
И тъй.![]()
От 9 до 1 съм на английски,после ходя на плаж докъм 4-5 и след това излизам към 8,прибирам се в 10 и половина някъде и си лягам към 1-2.
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
1. Ставам около 14:00 часа
2. Хапвам нещо
3. Мия си зъбките
4. Сядам на компа
5. Ако някой ми се обади излизам навънка
6. Ако никой не ми се обади аз почвам да звъня на всички наред![]()
7. Ако пък всички са заети си излизам навън самичка да си търся компания![]()
8. Прибирам се около 20:00
9. Ям нещо
10. Мия си зъбките
11. Къпя се
12. Гледам телевизия и /или играя на компа
13. Когато ми се приспи си лягам ( обикновено се случва около 02:00)
"..My shadow's only one that walks beside me
My shallow heart's the only thing that's beating
Sometimes I wish some one out there will find me
Til then I walk alone .. "^^
Ставам към 6.30. В 7 отивам да бягам/скачам (40 мин). Обикновенно към 8 тръгвам на плаж. Остатъка от 20 мин използвам за душ, приготвяне на чантата, ядене. До 14 съм се прибрала. Веднъж заспах и се събудих в 20часа, но гледам да не се повтаряКато се прибера от плажа се къпя, ям, ако не ме домързи излизам. До 21 съм се прибрала, не обичам дискотеките, примерно хлапе съм
Пак ям, на компа, филми, лягам към 12, слушам музика, до 1 заспивам
Това ми е програмата за последнтие 2-3 седмици.
Като не ходя на плаж - седя си в нас и гледам филми. Все си измислям някое интересно занимание![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Ставам към 11, бърз душ, на компа (някои дни и на басейн), кам 6-7 малко мач, прибирам се, душ, вънка прибирам се към 12, на компа до 2-3 и лягам :P Последните 2-3 дни е по-различно - ставам сутрин по-рано излизам прибирам се кам 6 и въобще не ми до излизане.![]()
Ставам в 9-10, мия се, после сядам на компютъра между всяко ядене, а като си легна към 1-2, чета. Къпането когато попадне през деня. Разбира се, това е графикът когато не се излиза, защото при мен не се знае кои дни е, в колко и къде.![]()
Всеки ден е различно...ако предната вечер съм гледала филми до седем сутринта, ще се събудя към пет следобяд и ще съм си пропиляла деня, ще съм в ужасно настроение и ще съм закъсняла непременно за някоя среща. И да, задължително ще се разкрещя за най-малкото.
Ако ми се е доспало към два, ще стана към осем сутринта и ще изляза към три, а преди това ще се пека на терасата или ще гледам нещо- най-често гледам "На кафе" и ми става няк'во яко, че има хора, 'дето гледат на живота и по-просто. ^^
Има и трети вариант. Събуждам се към дванайсет на обяд и цял ден кисна в нас в ужасно настроение и тъна в собствените си филми. Ако някоя ме изкара от тях- окей, ако не- може да ми гадно за някакви въображаеми неща с дни. :Д
Ставам / към 11 /, седя на компа до 2 някъде, после излизам /често н д к/ но и на други места, седя до към 7;30, 8, прибирам се, сядам на компа, до към 2, 3, понякога 4 след това си лягам и така.. а като не ми се излиза вися на компа и гледам филми.![]()
Ставам към 16:30на компа, след това книжка, ТВ, басейн, да сготвя нещо и пак на компа. Лягам си към 6..
I'm stronger, Go harder, I'm a monster, I conquer
Dominate anything I want ta.
My passion
My skill
My focus
My hunger
Just to put it simple I'm the ****
Ставам към 13.00 часа,мия се,ям,къпя се и сядам на компа.Излизам към 5,6 и се прибирам към 22.00,ям..понякога пак се къпямахам си грима,на компа и после sleep..
![]()
![]()
1.Ставам към 11:30-12:00
2.Закусвам пред компа ;д
3.Посещавам банята (т.е къпя се,мия зъби бръсна се ако се налага)
4.Сядам за 20 мин на компа
5.Става към 13:30-обядвам
6.Гледам филми на компа докато минат тия жеги-до 17 часа
7. 17:10-17:15 си взимам душ и почвам да се приготвям
8.към 17 и 40 съм готова и сядам на пцто до 18 и 20
9.18 и 20 ставам от пцто,оправям си косата парфюмирам се взимам пари и изчезвам
10.връщам се 22 и 30 (през това време съм с приятели)
11.Взимам душ,къпя се и вечерям
12. Станало е 23 часа-стоя на компа до 1 и лягам
Та това е ежедневието на едно 13 год момиче през ваканцията![]()
I held on your promise that you'll be around.It's crazy but I'm falling apart,It's crazy how you're leaving me scared.It's crazy but I'm gonna insane,feeling lost,confused and ashamed.It's crazy,hope you're feeling my pain!
Доста интерестно гледам да не правя едно и също всеки ден защото се губи тръпката.. Излизам.. навсякъде из София с приятели .. запознавам се с нови ..Това лято всеки ден бях почти на различни неща забавно е .. После ще ходя на море.. до преди няколко дни бях на едно село на приятели.. след няколко дни ще ходя на селото на една приятелка .. дискотеки.. плаж, море. . супер е
В крайна сметка, сезоните се менят.Също така и градовете.Хора идват и си тръгват от живота ти.Но е много приятно да знаеш, че тези които обичаш винаги са в сърцето ти… ♥
Ставам рано да тичам; къпя се; чета книга; ям; спя, чета книга или съм пред компа; излизам; ям и си лягам
Your life's an open book,
don't close it before it's done!
Вариант 1 - Ставам 10-11. Ям и гледам "глупавите ми сериали"после сядам на компа до обяд, обядвам, пак на компа, ако имам някаква работа си я свършвам, и после пак на компа до вечерта... ;д
Вариант 2 - Ставам 10-11. Ям и гледам сериалчетата, после сядам на компа, обядвам, МАаалко на компа (10-15 мин), ако имам работа си я свършвам, слушам музика и рисувам ии после вечерта пак мааалко на компа, вечерям, къпя се и лягам![]()
Вариант 1 - Ставам 10-11. Ям и гледам "глупавите ми сериали"после сядам на компа до обяд, обядвам, пак на компа, ако имам някаква работа си я свършвам, и после пак на компа до вечерта... ;д
Вариант 2 - Ставам 10-11. Ям и гледам сериалчетата, после сядам на компа, обядвам, МАаалко на компа (10-15 мин), ако имам работа си я свършвам, слушам музика и рисувам ии после вечерта пак мааалко на компа, вечерям, къпя се и лягам![]()
ми ставам оправям се после малко на компа и после или на плаж или с приятели навън прибирам се и си пускам накой филм илии излизам с наще![]()
P > S петъците са по-различни ;D
Дните ми обикновенно са много еднообразни (мряза това) Ставам към 15:45 ям нещо сядам на компа и намирам някоя компаниика в скайп към 9-10 се прибирам вечерям сядам на компа лягам си рано - към 6:30 сутринта като прекарвам времето в чат разглеждане на сайтове филми и някоя игрияка(която позлвам за чата поече)![]()
Скучни и еднообразни дни - ставам към 6ч., закусвам, отивам да бягам, връщам се, сядам на компа, след обде гледам сериалите (ако е от понеделник до петък) или висна по цял ден на компа (ако е събота или неделя). Излизам навън, ако имам нужда от нещо или само, за да си отбия времето.
Сякаш наистина бях белязана за неприятности. Бях ги избягвала непрекъснато, но те винаги се връщаха обратно при мен. И все пак, този път беше толкова по-различен от останалите....
Ми обикновенно ставам след обяд към 1 часа , после ям , малко PC , после фитнес ( ходя през ден ) , у дома обратно до 6-7 и после излизам с приятелите до около 10 - 11 часа .
((( House Music )))
супер. Има 3 варианта.
Ставам в 7 загрявка на стадиона 10-11 обиколки
прибирам се ям.
после гледам малко ТВ чета книги
към 1 ям и към 1:30 съм в залата. СПУКВАТ МЕ ОТ БОЙ!
прибирам се и заспивам
Вариант 2.
Ставам в 7 загрявка на стадиона 10-11 обиколки
прибирам се ям.
после гледам малко ТВ чета книги
към 1 ям и към 1:30 съм в залата.СПУКВАМ ГИ ОТ БОЙ.после се прибирам ям ПЦ и навън.
Вариант 3. Ставам в 10 ям до 1 се шлая отивам на фитнес блъскам прибирам се душ ям лягам.После ставам малко книжка и навън!![]()
повече мързелуванеи спане до късно (определено бая до късно) и други activities разбира се и то доста, но в момента яко ме мързи да пиша
![]()
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.