- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Как минава един ваш ден от ваканцията?
абе някой от вас любов не прави ли-написали сте ям,кенеф,мотая се,ама оная думичка я няма.Ето и моята "схема"
вкъщи-вън-вкъщи
Спя до към 11 - гледам си серияла до 12 - ям - излизам - прибирам се към 9-10 - ям - на компа до 3-4 - лягам и пак наново![]()
Stefan and Damon Salvatore![]()
-ставам към 2 следобед
-сядам на компа и викам приятелите
-събуждам гаджето с цигара над носа
-пускаме да играем малко RuneScape
-отиваме до магазина за алкохол, чипс, цигари и тн.
-пушим, пием и ядем пред компа
-вечерта като дойдат приятелите играем на покер, пием афтършок, селим си кокълчетата на пръстите със стотинки, гледаме футбол, пушим наргиле, зелено Боро, пием текила, бира, слушаме метъл и се размазваме.
-секс
-към 4/5 сутринта лягаме да спим
Ставам към 11 -- Ям нещо -- Гледам ТВ или по-често чета -- Влизам във TeenproblemЗа два часа -- Излизам с приятели -- Прибирам се -- Ям -- Правя нещо (различно всяка вечер) -- Къпя се -- Лягам и гледам на Mp4-ката едно сериалче (1 час--два епизода) -- Заспивам
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Спя до 11-12,на лаптопа,ям,пак на лаптопа,глася се,излизам навън,връщам се към 9,гледам ТВ,къпя се,сядам пак на лаптопа,седя до към 12 и после си лягам.![]()
Ставам (10-11ч) ~>закусвам~>фитнес~>у нас за бърз душ . .. кафе с фр и деня свърши :д
За твоите години умствено си много малка извинявай,че ще ти го кажа,но си много жалка !
Гледам всеки втори компа пише то и аз съм така де,но се замислям какво ли бихме правили без тия машинки..![]()
Ставам към 11-12 ->ям->комп->излизам с приятели (на лаф,кафенце,спортуване,по здрава пиячка) и се прибирам рано/късно в зависмост от това какво съм правил.
И като се събуди кво стана?Първоначално написано от Xx7thSiNxX
kato se sabudi razbra 4e e sanuvalaПървоначално написано от remix1912
![]()
![]()
lonely walker... Лицааааааа..
Събуждам се около 10 сутринта .. отивам на тренировка, прибирам се, къпя се след което сядам да ям... стоя на компютъра... спя/излизам с приятели .. гледам тв, ям, на компютъра.. и край![]()
![]()
Спя до към 9.30, после закусвам и гледам някой филм, може да почета нещо. Викам някой у нас, готвим си за обяд. Занимаваме се с нещо и излизаме към 5-6. После се прибирам (ако няма да спя в някого), вечерям, гледам филм или просто правя нещо на компютъра. Ако ми стане скучно си пускам Дискавъри или просто си пускам музика и заспивам към 12.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
спя до към 11-12 .. ям .. стоя на компа .. гледам ТВ .. към 4-5 излизам до 9-10 след това ям .. стоя на компа .. и лягам
[ понякога ставам към 9 и излизам и сутринта до 12-1 ]
Ставам към обяд,ям,плаж,къпя се,излизам,прибирам се,вечерям,комп и спя.
Ставам към 9, къпя се, закусвам, малко комп, няк`во списание/книга, обядвам, излизам, прибирам се, вечерям, комп, къпя се, спя![]()
СъщотоПървоначално написано от Fiction7577
Everything it`s possible !
Ставам към 10, после на компа играя Sims 3 до 8 часа вечерта, после гледам малко телевизия и си лягам![]()
Ам сестра ми естествено ме събужда рано сутрентаям гледах тв и т.н
![]()
Еми ставам към 9.30-10, закусвам, сядам за 15 мин. на лаптопа, после излизам, връщам се към 7.30-8, вечерям, седя на лаптопа до 12-1 ии пак отначало![]()
Спя до към 10-11ч.,закусвам,след това малко преглеждам какво имаме за учене,обяд,малко се поупражнявам върху някои задачи по мат. и след товаа съм навън с приятели![]()
Не можеш да забравиш нещо, което е променило живота ти, не можеш да забравиш чувства, които са те накарали да пораснеш!
Ставам към 11-12,закуска,малко на компа,TV,чета някоя и друга книга, лягам си някъде към 11-12.Общо взето - скучая![]()
Ами ходя някъде при роднини от други градове или те идват.Инъче някъде с приятели,на компа,занимавам се и с шофьорския курс.Надявам се да не ми е много скучно.
Априлска: учене-излизанки-комп-лягане на сутринта:Д
Други - комп - излизанки - късноооо лягане
лятна - плаж - плаж - плаж - излизанки само -
Късно ставане,излежаване,комп..гл едане на филмчета..ядене..филми..комп ..спане и на сутринта пак![]()
<3 d(ˆˆ)b
Ставам към 10-11стоя на компа излизам навън прибирам се към 20;30 гледам телевизор и стоя на компа и лягам
![]()
All i need is.....BEER