.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Обицаа на пъпаа !

Здравейте ! От много време искам и съм решила да си сложа ообица на пъпаа .. Но ме е страх .. Като видя иглаа направоо изтръпваамм .. И другото е : страх ме да не се получи някфа инфекция, защото съм чувала, че няккои момичета са имали проблеми и то сериозно .. и направо се панирах тотално .. И искамм някой, който знаее и го е изпитал товаа нека да даде някакъв коментар . . как е минало при вас и т.н. .. Искам малко повечко да знам за това, за да не стане някой гаф .. Благодаря на отзовалите се !
    .. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]

Голям фен Аватара на Callisto
    Имам много приятели, които се занимават професионалнос дупчене и няма нищо страшно. Не боли, понеже ти слагат локална упойка. Без упойка пак не боли толкова много, но си зависи от бързината, с която се прави. След като те продупчат трябва редовно да си прочистваш дупката с кислородна вода, за да избегнеш инфекция. Не пипай дупката или ако го правиш го прави с измити ръце, за да не си докараш инфекция. Не носи дрехи по тялото, понеже те дразнят обичката, поне в процеса на зарастване, а там зараства най-бавно от нормалните места, понеже непрекъснато дрехите го закачат, ти си сгъбаш кораме, отпускаш го...абе голямо движение има там. Ако получиш инфекция с кислородна вода пак може да се оправи проблема стига да го промиваш хубаво. Ако искаш да питаш нещо друго просто кажи.

Повече от фен Аватара на littlebaby
    Град
    Пловдив
    Като искаш - действай изобщо не боли, мани ги тия упойки..супер смешно ми става, когато някой ми каже, че си е пробил пъпа, и то с упойка Пробиването е точно 20секунди и щом изпитваш ''изтръпване'' от игли, просто не гледай как те дупчат
    Вече за грижите ще си ти обяснят на място, тъй като всеки казва различно. Например аз трябваше да го промивам с кислородна вода и после с банеоцин, докато сестра ми го промиваше само с розова вода.
    Само че, ако тепърва ще ходиш на море или ще посещаваш басейни, не е много препоръчително да се пробиваш точно сега, тъй като рискът от инфекции е по-голям.

Супер фен Аватара на Sasha2k8
    Град
    San Benedetto del Tronto, Italy / Sofia, Bulgaria
    Аз преди 4 години отидох да ми я направят. Не е кой знае какво... мен не ме боля
    Гледай да си я почистваш редовно и да я пазиш от замърсяване и няма да имаш проблеми
    Voglio passare il resto della mia vita con te...

Мега фен Аватара на mynichka
    Оф ако наистина толкова много искаш да си сложиш няма да те бърка страха..и не е чак такава болка. За инфекции и глупости зависи не само от този, който те пробива, а и от твоите грижи след това. За да не те е страх просто докато те пробива не го гледаш, аз направих грешката да го гледам и не не ме боля, ама ми стана някакво гадно. Иначе може и с упойка, но за такова нещо не смятам, че е нужно да се слага упойка.
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Извинявайте че използвам темата и задавам въпроси.. но какво правим ако пъпа е от онези изпъкналите .. поради невниманието или кашкавалените ръце на лекаря?

Супер фен Аватара на DarknessAngel
    Град
    Шумен
    ^
    По-добре за теб, по малко болка - доколкото знам.
    Иначе до авторката - `нема се панираш.
    не е болка за умиране, при добро желание всичко се постига.
    Не боли особено. Единствено леката болка по време на пробиването. Инфекции няма да станат, ако почистваш редовно и не буташ много.

Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Щом искаш много просто отиди и се пробий и предупреди хората там, че те е страх. При самото пробиване недей да гледаш! Промивай го редовно! Ако чак толкова много те дострашее кажи, че искаш упойка. Една от моя клас се проби на 14 и доколкото знам тя не е имала инфекция. Но тя постоянно пипа пиърсинга направо й са станали тикове. Недей и ти постоянно да го ръчкаш, защото ще ти стане навик, а навиците не се премахват лесно. По-добре си го пробий лятото, за да не ти се закачи на дебелите дрехите през зимата. Избягвай морето и басейните, защото все пак пробитото е рана и не е хубаво да се дразни с хлор и солена вода!

Повече от фен Аватара на twilightHeart
    Град
    в леглото
    Добре има същата тема на същата страница. Не че нещо ще ти стане, ако я прочетеш.

Какво толкова има да се шашкате?! Като те е страх още, не си прави.
    Явно не си готова да имаш пиърсинг. Инфекциите стават, ако не се грижиш правилно. Тоест, ако не го промиваш и не спазваш хигиена, ходиш на плаж още първата седмица.Ако щеш ме слушай, но сега не е подходящ сезон. Изчакай до есента, а не да се пробиеш сега, да отидеш на моренце и след една седмица да питаш кво да правя стана инфекция...
    Болката зависи от човека, при мен боля доста и цялата треперех освен това пребледнях. Само дето то не беше толкова болката, ами шока.
    При мен зачервяването се маха, когато се мажа с Гентамицин, така че препоръчвам да го използваш и него.
    airplanes..

Не боли аэ имам от 2 месеца вече съм си сменила и обицата даже. по голям е страхат не гледай когато те пробиват - просто стисни эъби и мисли за нещо приятно промиваш я редовно и това е . хората в студиото ще ти обеснят с какво и как :P Успех

аз лично нямам но ето самата процедура http://vbox7.com/play:79b1e9a7 за инфекции незнам

Не разбирам каква е историята с упойката? Дупчат те още веднъж и то безсмислено. Болката от пробиването е по-силна единствено в момента на пробиване. Не е нещо нетърпимо. След това остава леко чувство на прищипване (и чат пат леко поболява), ако мога така да се изразя.
    И аз бях прочела, че стават много инфекции и проблеми, но при мен нямаше подобни неща. Все пак е важно къде ще те пробият и дали ще го направят кадърно. Как точно да се грижиш за пиърсинга ще ти обяснят в студиото (на мен ми казаха с кислородна вода, гентамицин и оксикорт).
    пп: Ако случайно имаш ниско кръвно, си вземи едно шоколадче или кола, тъй като е възможно за малко да ти прилошее
    И задължително се пробива с абокат, който разопаковат пред теб!
    You're frozen
    When your heart's not open..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си