.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45
    Ще се радвам многоо ,но винаги ще си имам едно на ум .Все пак ЗАВИНАГИ е многооооо дълго време

ами на тези години .. - бих се уплашила

Град
    Bulgaria
    Мммм ние постоянно си го казваме и много се радваме ама и двамата сме ГОЛЕМИ ЛИГЛЬОВЦИ

Ще и ударя един шамар да се свести и опомни къде е...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Мега фен
    Град
    <3
    Ще се уплаша май.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Град
    Добрич
    Ми той ми го каза даже няколко пъти и найстина го мислеше , но аз съм си таква че не вярвам на думи, а на действия , защото всеки може да ти каже много неща ,но не всеки може да ги направи. Но иначе бих се радвала ако съм с него завинаги ...
    Не е важно да получиш това, което цениш, а да оцениш това, което получаваш !!

ако съм лудо влюбена в него ,ще полудея от щастие :d много ще се зарадвам ще го прегърна и целуна ,ще му кажа че го обичам а ако не съм чак полудяла от любов може би пак тва за да се почуства добре ..
    Некаа ,нека Бъде лятоо ..
    Дупето ми събира шопи,гларуси на ято.
    Усмивки,слънце и вълни .. на всеки пожелявам повече такива дни .. Спомени,моменти - Копнеж отново в мен крещи

Супер фен Аватара на spopi
    Бих се зарадвала ама не вярвам много.

Ми аз много на думи не вярвам...но сигурно ще се зарадвам с 1но наум. Няма вечни неща, още повече че съм само на 17..
    Няма да се превъзнеса в облаците, че оттам лошо се пада;]

Зависи и от отношението ми към човека, ако не ми е много на сърце, може и да се уплаша от толкова сериозен изблик на чувства.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Бих се зарадвала, ако познавам човека от много време и мога да съм поне малко сигурна, че го чувства... Иначе .. бих приела човека за много несериозен...
    work in progress.

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Whoopdedoo
    Ако момиче, което в момента искам ми го каже тва, ще умра от щастие и от радост (не буквално).
    човече, не знаеш какво приказваш...

прави разлика между "искам да сме заедно" и "искам да сме заедно ЗАВИНАГИ".

колкото и да си мислите, че ще се изкефите супер много на тази фраза, не е така.

аз лично се плаша адски много от подобни изказвания и на моето 'слънце' (ту изгряващо, ту залязващо) в прав текст си му казах да си изкара от речника думи като "много дълго време", "дълги години", "завинаги", "родена си за мен" и тем подобни.

ако ще сме завинаги заедно то нека нещата се оставят така, пък след време ще си проличи завинаги ли сме, не сме ли завинаги заедно.

адски плашещо си е...

дори най-близките и добри мои приятелки никога не сме си говорили "завинаги ще сме приятелки" и т.н.

нещата ПРОСТо се СЛУЧВАТ. думите са адски излишни понякога.

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Цитирай Първоначално написано от mincheto
    Ще се радвам естествено.

Аз не искам да ми го каже , а да ми го докажеИскам да кажа , че искам да ми покаже , че ако кажа "ДА"(Наистина искам да живея с него ЗАВИНАГИ) Да разбера дали го иска НАИСТИНА , а не да поживеем 2-3 месеца и после "НАПУСКАМ ТЕ" ...

Супер фен
    Град
    увас ;p
    Ами тя ми е казвала много пъти,,, нищо не се знае

Мега фен Аватара на sasha_90
    В момента няма мъж до мен.Но ако имах и ми каже такова нещо хем ще се зарадвам,хем и малко ще се пооплаша.Все пак съм на 20,а пък и брака е важна и сериозна стъпка.

Няма да ми се понрави. Изпитвам панически страх към обсебващата любов на някои дами.
    А ако ми каже и че иска три деца и синьо пежо направо ще избягам.
    [b]Je fuis ce chemin, qui m'

Супер фен
    Град
    увас ;p
    Цитирай Първоначално написано от Chanceux
    А ако ми каже и че иска три деца и синьо пежо направо ще избягам.

,мхм.
    [b]Je fuis ce chemin, qui m'

приятелят ми ми го е казвал няколко пъти, в които е бил напълно сериозен без нотка на базик или нещо подобно. Аз съм му отговаряла, че то не се знае утре кво ще стане ,а кво остава ЗАВИНАГИ.. и въпреки това той е спори с мен и продължава да повтаря същото.. С времето го доказва по всячески начин (това, че иска да е с мен "завинаги" ) и не е спрял да го показва и доказва и въпреки това аз си имам едно на ум и не съм повярвала , защото само времето може да покаже..

тоя човек неподозира каква мъка го чака ако го каже тва

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си