- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- последните думи на Уолт Дисни
Точно преди да умре през 1966 е написъл на лист хартия"Кърт Ръсел".По това време актьора Кърт Ръсел е бил дете и е работел за дисни.Много странна история.Защо му е да пише неговото име точно преди да умре.Да не би да е искал да напише нещо повече примерно-Kurt Russel killed me -но да е издъхнал след написването на името му.Имате ли друга идея защо го е написал.Да разгадаем тази мистерия.![]()
Ха.
Може би е бил в състояние на бълнуване и е написъл нещо произволно.
Подкрепи и мен ръката,
та кога въстане робът,
в редовете на борбата
да си найда и аз гробът..!
Или пък е искал да предаде компанията на него![]()
Some people feel like they don't deserve love. They walk away quietly into empty spaces, trying to close the gaps of the past.
Умрял е от рак на белите дробове, защото е пушил непрекъснато.Първоначално написано от TrustNobody
Some people feel like they don't deserve love. They walk away quietly into empty spaces, trying to close the gaps of the past.
Ми да ти кажа честно въобще не ме интересува защо.Недей и ти да се мъчиш с такива въпроси,лято е![]()
Или е искал да напише,че Кърт му е незаконен син може би.Абе странно си е защо ще умираш и последното нещо което ще напишеш е името на непознато момче.Кърт Ръсел му е син почти съм сигурен.Кърт Дисни как звучиПървоначално написано от ImTheBest
![]()
http://theblemish.com/2007/04/walt-d...-kurt-russell/
незнам дали ще помогне с нещо (май няма) но това намерих
Аз ще напиша,че съм баща на едно от децата на Анджелина Джоли преди да се гъкна,ако имам време.Първоначално написано от YouRself
![]()