- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- хХх Работаа... ;[ хХХ
Не, аз не съм. Даже и не знаех за този имейл!Първоначално написано от Rallfii
![]()
Ако искаш да работиш в някое кафене трябва да е на някакви твои познати предполагам, защото не знам, дали някой друг ще се навие за тази възраст! Апък и ако им минат на проверка тогава ще стане лошо!Първоначално написано от Rallfii
![]()
![]()
Аз тука нещо не разбрах. Набират си хора да раздават листовки или вече са си намерили, но търсят фирми, чиито листовки да раздаватПървоначално написано от mincheto
![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Защо всички твои теми трябва да започват с ХхХхххХх.. ?![]()
Просто аз
Еми то срамна работа нчмаПървоначално написано от Rallfii
Доколкото знам, на повечето места ще те вземат ако имаш минимум 16 години... Няма да стане лесно, единственото е вестницит ена Кауфланд, Броширки на ПрофиКредит и т.н. (които също се уреждат трудно. Може би ще ти помогна... Видяла ли с итази тема?: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=351849
Според мен направи "мили очи" на вашите, за да ти дадат пари да си платиш сметките. На 13 години шансът да те вземат за каквато и да е работа на практика е нулев. Санкциите за непълнолетни работници са големи, пък не ми се мисли какви са за малолетни. Едвали някой би "се набутал".
Аз съм на 20 и вече 2 месеца не мога да си намеря работа, а имам опит като барманка и сервитиорка...
Излъскай къщата си и направи нещо за ядене на ваще,може да стане така вместо да търсиш работа!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ЗАщо ти е работа на тези години?? Що за сметки става въпрос?? Става ми чудно как някой на 13 може да задлъжнее? Аз ти предлагам да попиташ вашите за някой друг лев.. да им обясниш ситуацията. А ако не стане, това с брошурите не е лоша идея.
Много си малка да работиш.
Остави работата на родителите си.
Ти сега ще ставаш 7-ми клас и ще трябва много да учиш.
АЛООО, на 13 си, бе скъпа ?!?!?!