.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от Rallfii
    Цитирай Първоначално написано от mincheto
    ...
    Благодаря..ще пиша на посечения имейл.Някой ползвал ли е точно това?
    Не, аз не съм. Даже и не знаех за този имейл!

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България

Re: ...

Цитирай Първоначално написано от PoRcHeTaTa1
    Цитирай Първоначално написано от LipSy
    Изчела съм и трите теми,,но никъде не намерих по-точни координати и обяснения xXD
    Ами кажи каква работа точно търсиш, че и аз не мога да се досетя как да ти помогна! На 13 за сервитьорка или продавачка няма да те вземат никъде. Просто е изключено. Кажи към каква сфера на работа искаш да се насочиш!

Ами аз лично на тези години работех по кафетата не знам ти каква работа си тарсиш
    Ами незнам как да работя по кафета.. било забранено викат,,ти как си работил/а?
    Ако искаш да работиш в някое кафене трябва да е на някакви твои познати предполагам, защото не знам, дали някой друг ще се навие за тази възраст! Апък и ако им минат на проверка тогава ще стане лошо!

Мега фен Аватара на ameli
    Цитирай Първоначално написано от mincheto
    http://www.maska-bg.com/listovki.html
    Аз тука нещо не разбрах. Набират си хора да раздават листовки или вече са си намерили, но търсят фирми, чиито листовки да раздават
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Град
    [На Метри От Земята]
    Защо всички твои теми трябва да започват с ХхХхххХх.. ?
    Просто аз

Цитирай Първоначално написано от LipSy
    Тъкмо за Кауфланд бях тръгнала да пиша..майка ми работи в Кауфланд,,ама няма желание да пита,,щото вика,,че били тежки вестниците.
    Хаха, е то никъде не пише, че те трябва да се носят на гръб или на ръка. Вземаш си някаква количка и така става много по-лесно! Аз съм виждала такива хора, които раздават весници на KAUFLAND и всичките си ги товарят в някаква количка (или по точно торба на колелца) Кажи го така както искаш!
    Значи викаш преди да почна тая работа да се преобразя като бабичка,,та никой да не ме познае
    Еми то срамна работа нчма

Доколкото знам, на повечето места ще те вземат ако имаш минимум 16 години... Няма да стане лесно, единственото е вестницит ена Кауфланд, Броширки на ПрофиКредит и т.н. (които също се уреждат трудно. Може би ще ти помогна... Видяла ли с итази тема?: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=351849

Според мен направи "мили очи" на вашите, за да ти дадат пари да си платиш сметките. На 13 години шансът да те вземат за каквато и да е работа на практика е нулев. Санкциите за непълнолетни работници са големи, пък не ми се мисли какви са за малолетни. Едвали някой би "се набутал".
    Аз съм на 20 и вече 2 месеца не мога да си намеря работа, а имам опит като барманка и сервитиорка...

Излъскай къщата си и направи нещо за ядене на ваще,може да стане така вместо да търсиш работа!!

ЗАщо ти е работа на тези години?? Що за сметки става въпрос?? Става ми чудно как някой на 13 може да задлъжнее? Аз ти предлагам да попиташ вашите за някой друг лев.. да им обясниш ситуацията. А ако не стане, това с брошурите не е лоша идея.

Много си малка да работиш.
    Остави работата на родителите си.
    Ти сега ще ставаш 7-ми клас и ще трябва много да учиш.

Град
    Пловдив
    АЛООО, на 13 си, бе скъпа ?!?!?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си