.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 56

Най - хубавият смс, който сте получавали

Видях, че има тема кой е най-гадния смс, който сте получавали - http://www.teenproblem.net/f/viewtop...er=asc&start=0 И реших да направя тема, кой е най - хубавият смс. Не съм гледала дали има същата тема, ако има заключете моята :P Хайде сега да видим кой какви смс е получавал :P Моят най - хубав беше от баща ми Еми така е с самотните души като мен Бях на РД на 1 приятелка, стана 5 часа през ноща, но никой не се сеща да се прибира, тогава татко ми писа следния смс - " Стой колкото си искаш, може да останеш да спиш там"
    Stefan and Damon Salvatore

Повече от фен
    В 5 клас вях влюбена в 1 момче и казах на "най-добрата се приятелка" и тя веднага каза на всички, аз се разревах щото почнаха да се смеят и се прибрах в къщи и изведнъж получих смс от него! пишеше: обичам те, под вас съм слез плс. Аз слязох, целунахме се и след тва отидохме в даскало и някво сички си глътнаха езиците и така.. та тва беше най най якия и неочакван смс, който някога съм получавала

Цитирай Първоначално написано от fogdog
    В 5 клас вях влюбена в 1 момче и казах на "най-добрата се приятелка" и тя веднага каза на всички, аз се разревах щото почнаха да се смеят и се прибрах в къщи и изведнъж получих смс от него! пишеше: обичам те, под вас съм слез плс. Аз слязох, целунахме се и след тва отидохме в даскало и някво сички си глътнаха езиците и така.. та тва беше най най якия и неочакван смс, който някога съм получавала
    ее баси и аз искам да живея в твоя свят бее Моят най-хубав SMS "Sujalqvam,naistina ne be6e naro4no leka no6t i priqtni suni6ta" в 2:35 сутринта..няква шматка беше сбъркала номера
    "How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^

Всички смс-и за рождените ми дни са били най-хубави. Хората се изсилват да лицемерничат възможно най-много тогава и измислят доста симпатични неща.
    По-скоро обаче след цялата еуфория ми остава спомена, че съм се зарадвала, отколкото нещо друго - трия си абсолютно всички смс-и.

Re: Най - хубавият смс, който сте получавали

Цитирай Първоначално написано от stephanieee
    Видях, че има тема кой е най-гадния смс, който сте получавали - http://www.teenproblem.net/f/viewtop...er=asc&start=0 И реших да направя тема, кой е най - хубавият смс. Не съм гледала дали има същата тема, ако има заключете моята :P Хайде сега да видим кой какви смс е получавал :P Моят най - хубав беше от баща ми Еми така е с самотните души като мен Бях на РД на 1 приятелка, стана 5 часа през ноща, но никой не се сеща да се прибира, тогава татко ми писа следния смс - " Стой колкото си искаш, може да останеш да спиш там"
    Просто татко ти е имал работа с майкати.

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Един смс от сегашния ми прител.Всъщност,първия път,когато ми каза,че ме обича.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Повече от фен

Цитирай Първоначално написано от ilko0214

krokkrok: ако ще те успокои, ходихме само няколко месеца и от тогава до сега съм самотна

Цитирай Първоначално написано от ilko0214
    Може и така де е Все пак се радвам, че мога да си спя където искам, те се забавляват аз също
    Stefan and Damon Salvatore

[quote="winterfresh4o"]Здравей , знам , че минаха само няколко минути откакто се разделихе , но ми липсваш неимуноверно много.Лав чу.

Не написано с пунктоация , но все пак.[/quotе]
    Пращал съм и съм получвал подобен

Град
    In the middle of Nowhere
    "Има филм има филм има филм хаааа !!! Ай идвай към нас да хойм до там да го зейм (sun) "няма да обяснявам,но много се изкефих тогава
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

ем.. от едно момче семеен приятел от Русе а аз съм от Сливен и рядко се виждаме и той пише:Здр Жирафчо как си как минава деня ти ай бай
    ПП:забравих да спомена че съм пред врата ти! :Д

Град
    around the world !
    Доста хубави смс-и имам и то все в изблици на чувства..

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    Най-милият, който съм получавала гласеше "slizai vednaga 4e 6e ti s6upa glavata"
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

Град
    Roma, Italia
    "Да си с маратонки, малка чанта и без бельо."
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Град
    ott MaiinЪtъtiи ;]]
    ъъ..май няям такива ! xd кфо да се прай.. не всички живеят в розов свят !! ;]]

Ужасно много са ! Повечето са от бивши приятелки и от Него

P.S (postscrip) - за латиница!
    П.П (послепис) - за кирилица!

Цитирай Първоначално написано от krokkrok
    Цитирай Първоначално написано от fogdog
    ее баси и аз искам да живея в твоя свят бее Моят най-хубав SMS "Sujalqvam,naistina ne be6e naro4no leka no6t i priqtni suni6ta" в 2:35 сутринта..няква шматка беше сбъркала номера
    Ебаси якото ... честно !!!
    Много готино се е получило, искам и аз НО НЯМААААА ;( :Д
    риза/тениска, спортни панталони, обувки официални +/- сако, е това е моят стил

амии всички от бившия ми бяха невероятнии тоо катоо се събудя ме чакаха всяка сутрин по около 10 СМС-а

"Obichkam te :* (h)"

е, банално е, но хубаво

Голям фен Аватара на rammstein123
    Единственото ми по-приятно от останалите момичета /нещо като суб-приятелка/ ми пожелаваше успех на изпита по математика.
    Saatana! Vittu! Perkele!

Супер фен Аватара на Runsss
    Град
    Sofia
    амии във 2-ри клас един от класа ми се беше "влюбил" в мен и пращаше смс-и от сорта на Ти си всичко за мен..не моа да живея без теб и такива глупости..А от последните 2 год. "не не ти се сърдя"

"Вие получавате 50 безплатни минути..." нещо такова, много се зарадвах ;d

Голям фен Аватара на FlowerPower
    Град
    гр. София
    " Поздравления, Вие спечелихте голямата награда от играта на М-Тел"
    Никога не казвай никога, защото ти се връща.

Смехът е заразен. Бъди преносител!

Голям фен Аватара на eminemfenka
    ''Утрото не може да усъмне без твоята усмивка.'' От един много добър приятел с когото не поддържаме вече контакт..

''I miss you smilee '' - пак от него ..
    ла-ла-ла

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    обичам те завинаги,babe <3

тoва беше първия случай някой да използва "<3"

и другия най-хубав : утре си идвам и ще ти пиша :-
    )
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми