- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Най - хубавият смс, който сте получавали
Видях, че има тема кой е най-гадния смс, който сте получавали - http://www.teenproblem.net/f/viewtop...er=asc&start=0 И реших да направя тема, кой е най - хубавият смс. Не съм гледала дали има същата тема, ако има заключете моята :P Хайде сега да видим кой какви смс е получавал :P Моят най - хубав беше от баща миЕми така е с самотните души като мен
Бях на РД на 1 приятелка, стана 5 часа през ноща, но никой не се сеща да се прибира, тогава татко ми писа следния смс - " Стой колкото си искаш, може да останеш да спиш там"
![]()
![]()
Stefan and Damon Salvatore![]()
В 5 клас вях влюбена в 1 момче и казах на "най-добрата се приятелка" и тя веднага каза на всички, аз се разревах щото почнаха да се смеят и се прибрах в къщи и изведнъж получих смс от него! пишеше: обичам те, под вас съм слез плс. Аз слязох, целунахме се и след тва отидохме в даскало и някво сички си глътнаха езиците и така.. та тва беше най най якия и неочакван смс, който някога съм получавала![]()
![]()
ее баси и аз искам да живея в твоя свят бееПървоначално написано от fogdog
Моят най-хубав SMS "Sujalqvam,naistina ne be6e naro4no leka no6t i priqtni suni6ta" в 2:35 сутринта..няква шматка беше сбъркала номера
![]()
"How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^
Всички смс-и за рождените ми дни са били най-хубави. Хората се изсилват да лицемерничат възможно най-много тогава и измислят доста симпатични неща.
По-скоро обаче след цялата еуфория ми остава спомена, че съм се зарадвала, отколкото нещо друго - трия си абсолютно всички смс-и.![]()
Просто татко ти е имал работа с майкати.Първоначално написано от stephanieee
![]()
Един смс от сегашния ми прител.Всъщност,първия път,когато ми каза,че ме обича.![]()
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Първоначално написано от ilko0214
![]()
![]()
![]()
krokkrok: ако ще те успокои, ходихме само няколко месеца и от тогава до сега съм самотна![]()
Може и така де еПървоначално написано от ilko0214
Все пак се радвам, че мога да си спя където искам, те се забавляват аз също
![]()
![]()
![]()
Stefan and Damon Salvatore![]()
[quote="winterfresh4o"]Здравей , знам , че минаха само няколко минути откакто се разделихе , но ми липсваш неимуноверно много.Лав чу.
Не написано с пунктоация , но все пак.[/quotе]
Пращал съм и съм получвал подобен![]()
![]()
"Има филм има филм има филм хаааа !!! Ай идвай към нас да хойм до там да го зейм (sun) "няма да обяснявам,но много се изкефих тогава![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Доста хубави смс-и имам и то все в изблици на чувства..![]()
![]()
Най-милият, който съм получавала гласеше "slizai vednaga 4e 6e ti s6upa glavata"![]()
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
"Да си с маратонки, малка чанта и без бельо."
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
ъъ..май няям такива ! xd кфо да се прай.. не всички живеят в розов свят !! ;]]
Ебаси якото ... честно !!!Първоначално написано от krokkrok
Много готино се е получило, искам и азНО НЯМААААА ;( :Д
риза/тениска, спортни панталони, обувки официални +/- сако, е това е моят стил![]()
![]()
![]()
амии всички от бившия ми бяха невероятнии![]()
![]()
![]()
тоо катоо се събудя ме чакаха всяка сутрин по около 10 СМС-а
![]()
![]()
![]()
www.album.bg/nikoll4479 < -- Me !!
Единственото ми по-приятно от останалите момичета /нещо като суб-приятелка/ ми пожелаваше успех на изпита по математика.![]()
Saatana! Vittu! Perkele!
амии във 2-ри клас един от класа ми се беше "влюбил" в мен и пращаше смс-и от сорта на Ти си всичко за мен..не моа да живея без теб и такива глупости..А от последните 2 год. "не не ти се сърдя"![]()
![]()
"Вие получавате 50 безплатни минути..." нещо такова, много се зарадвах ;d![]()
" Поздравления, Вие спечелихте голямата награда от играта на М-Тел"![]()
Никога не казвай никога, защото ти се връща.
Смехът е заразен. Бъди преносител!
''Утрото не може да усъмне без твоята усмивка.'' От един много добър приятел с когото не поддържаме вече контакт..
''I miss you smilee '' - пак от него ..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ла-ла-ла