- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Най - хубавият смс, който сте получавали
Най-хубавият го получих преди малко от баща ми, за малко да почине ;( и сега е в болница, в по-добро състояние, та смс-а :
писеее , къде си
обичам те мнооооого!
разревах се даже...
Излязох от скайп,защото нямах възможност да пиша.Най-добрия ми приятел ми прати следния СМС:
So I missed my chance to tell you how much I love you and what you mean to me.Doesnt matter.Sweet dreams,the sweetest actually.
Според мен беше доста мило.![]()
Истинското щастие се състои в това да си обичан не заради това,което си,а въпреки това,което си.
Първоначално написано от Nqkuf
![]()
axaxaxa
От момичета: 2 приятелки, с едната от които не поддържаме контакт.
От момчета: На море бяхме и тръгнах с едно момче (за 6-ти клас бях, той за 7ми ;дд) и сутринта, малко преди да си тръгне ми беше написал много мил смс за сбогом, защото беше от друг град и нямаше как да се видим повече. Ехххххх спомении![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
"понякога, трябва да позволиш сърцето да те води дори ако знаеш, че има места, където не трябва да бъдеш... "![]()
мм от един мъдър фр.. още си го паза тоя смс винаги ме кара да се замислям над много неща..а това да мисля не ми се случва много често![]()
М.
моят е от най-добрата ми приятелка в 01:00 .. :
"Honey , I wish u sweet dreams (with ..... (име на момче) hihi) Love ya for everything u do for me :* call me tomorrow when you finish school and once again LOVE YA ")
и още един който е от една приятелка от Испания![]()
"Muchas gracias stefi!Me acordare mucho de ti!Hablamos por skype y facebook no te preocupes! Muchos besos y abrazos!!"
- който знае испански ще си го преведе ;дд
![]()
не е трябвало да се хабя толкова май?Първоначално написано от nikoll4479
Нека хората говорят само, когато имат да казват нещо !!!!!
Най хубавят ми ? То всичките са ми някви извратени псувни от аверкитеА сетих се.Ето това:
Код:Съобщение от Svetoslav: Are v golqmoto mejdu4asie izlez. Molq te.6te te 4erpq edna cigara.
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
Най-хубавия смс,за който се сещам е от един французин:
Si ton coeur arreter de battre,je te donnerai le mien de toute facon parrce que sans toi il ne me sept a rien <3
който знае френски да си го преведе)
Трудно си избирам,няма коя да те замени..
ии още има,но не се сещам за друг...
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
'' Imam iznenada za teb, 4akam te pred va6ta ku6ta :* ''
Това е засега..
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Аз не получавам такива смс-и.![]()
![]()
И спря да се върти за миг земята..
pratih pari v smetkata na dqdo ti...utre kam 4 shte ti gi donese
...какво по хубаво от тва:P
![]()
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
Не мога да кажа,че е бил само един.
Но ето любимите ми два.
1.'Обичам те!' -от приятелят ми,първият път,когато го каза всщност.
2.'Момиче хубаво,усмихни се,София става прекрасен град тогава.' -от един добър приятел.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
1. Lipsvash mi, ich liebe dich :*
2. Ne se trevoji,ti izlezna pichka v palniq smisal na dumatanp spoxo [ от едно момче
]
Нямам много хубави смс,както казаха по-горе "не всички живеят в розово"![]()
Първоначално написано от ilko0214
![]()
![]()
![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
"Обичам те" - от единствения човек в момента, който ми е под кожата и тези думи ме трогват.
"Новият ви тарифен план е активен! Моля, въведете номера в Семейство и Приятели от сайта или от менюто М-Тел+ на телефона си"
Имам много мили СМСи , но ме мързи да пиша![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
как не те домързя да напишеш и това...?Първоначално написано от polssa
В какъв розов свят живеете всички.. пожелавам си ако не друго, поне един хубав СМС да ме накара да се усмихна.. искрено![]()
Иначе:
М-тел ви съобщава, че вашата прима карта беше заредена с 13 лева. Йе.. ще има да си приказвам![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
" пф.. найш ко.. абе ОБИЧАМ ТЕ ... ии земи си докарай хубавото дупе в коридора че неиздържам без теб <3
''Ангелче мое малко сладко хубаво нали знаиш,че много си те ОБИЧКАМ... :*:*:*:*:*:*:**:-от Моя човек :*![]()
![]()
![]()
![]()
странно, но не ме домързя...иначе трябва да преписвам от телефона и т.н.Първоначално написано от Tempest
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.