- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Протеин за качване на мускулна маса и увеличаване на силата.
Здравейте,днес си купих от този протеин >само че е в разфасовка от 1000грама (1 кг. ) . Вътре си има мерителна лъжичка от 50грама и искам да попитам дали става да пия след тренировка 100 грама,за да ми стигне за 10 тренировки,защото отзад пише дозата да е " 225-400г на ден,разделени в 2-3 приема. " , а аз не мога на 2-3 пъти да го изпия (в момента нямам повече пари да си купя по-голямата разфасовка от 3кг (55лева)). Та и ако можете да ми дадете някакви съвети относно него. Обръщам се главно към мъжката част от форума.. Мерси предварително. Та само да поясня,главно въпроса ми е дали мога да го пия само след тренировка по 100 грама ? Примерно аз тренирам Понеделник,Сряда и Петък и да го пия веднага като свърша по 100 грама със 300-400мл. вода? Ако може по-обстойно да ми го обясните,защото съм нов с тези хранителни добавки. : (
ПП- Този протеин за маса го комбинирам с Tri-Creatine Malate cm3 90 caps. / 1450mg (KINGSIZE). : S
I'm just a man,not Superhuman
I'm not Superhuman,someone save me from the hate
I've gotta fight today to live another day...
Speaking my mind today my voice will be heard today.
Ако искаш сила тази схема са я пробвали доста хора,и действа...дори и аз съм я пробвал.
ето я и нея:дена употребявате Екдистил по схемата 5 мг 20 -екдизоне на всеки 10 килограма собствено тегло. Това изразена в капсули е за 60 килограмов човек 8 капс, за 80 кг 12 капсули и така.
След 7 дневния прием добавяте непосредствено преди тренировката 8-10 гр CGT и 50 мл Глицерин. Двете неща се пият само преди тренировка по следния метод. 40 минути преди тренировка изпивате CGT и от там започвате на всеки 10 минути да изпивате 10 мл глицирин с 100 мл вода. Премана глицирина в дозите е приблизителен дали сте изпили 8 или 10 мл не толкова важно , важно е да приемете цялата доза.
Екдистила продължавате да си го пиете всеки ден поне 30 дена а допълнителната комбинация само преди тренировка. Глицерин има във всяка аптека и шишенцето струва около 80 стотинки.
За протеина,тая марка не съм я чувал,сигурно е някоя нискокачествена...защо не си вземеш някой качествен,не са кой знае колко скъпи.
Яко си зле, щом не можеш протеин от гейнър да различиш. Храненето под всякаква критика вероятно, но си е купил гейнър нашия![]()
![]()
Grumpy old madman
Първоначално написано от Canis_Dirus
Вероятно и ти като си бил на моята възраст не си можел да различиш. А и съм направил тема,не за да ме плюете,а за да ми помогнете да реша въпроса си.![]()
I'm just a man,not Superhuman
I'm not Superhuman,someone save me from the hate
I've gotta fight today to live another day...
Speaking my mind today my voice will be heard today.
И да не съм могъл да различа, съм се информирал преди да си дам парите. особено при положение, че нямам излишни.
Бай Канис
Grumpy old madman
А защо не попиташ във hhttp://www.fitnes-bg.com/forum там има доста професионалисти в тая област,ще ти отговорят на драго сърце,даже помня имаше един пич,фит. инструктор,дето съставяше хран. режими безплатно,както и схеми на взимане на препаратите,както и на тренировките.