- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- много голям проблем МОЛЯ БЕЗ ОБИДИ !!
cry:![]()
Точно защото се притесняваш ти спада.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Как по-точно очакваш да ти помогнем? Не се притеснявай и верочтно всичко ще бъде наред
Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...
Единственият съвет е да не се притесняваш-просто не мисли за това какво трябва да направиш, как да го направиш, дали ще се представиш добре...
Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...
От нерви e
имаш предвид притеснение нали ??Първоначално написано от mincheto
^^ То4но това имам на предвид![]()
^^ Зависи,ако сте опитни няма да му мислите толко много..отпуснете се бе хора..забавлявайте се..
хората ти го казаха от притеснение е ;]
Обещанието е учтива форма на отказване.
^^ Справи ли се с мъжките си задъляния?Ми стана любопитно![]()
нищо лично ама никой не го интересува на тебе кво ти е станало любопитно нали така ??![]()
щОМ ,се засягаш явно не си... нищо лично![]()
не знам ти шо реши да се заяждаш ... няма значение аз нямам такова намерение)
Та да разбираме,че не си успял,така ли ?
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
спокойно бе ти си се спекал иии... малкият е клюмнал
Просто аз
Абе, ти да не си на 12, че си толкова бавен? Коментарите които пишеш...все едно ги пише малко дете. Тцтц
Е пич хич не ти завиждам..
А иначе мисля,че другите са ти отговорили на въпроса..
Най-вероятно е от кондома. Може да не ти понася, да си алергичен. Пробвай с различни, сигурно е от латекса. Успех !
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Най-вероятно е от кондома. Може да не ти понася, да си алергичен. Пробвай с различни, сигурно е от латекса. Успех !
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Баси глупостта, въобще не е от притеснение, може на малкия приятел просто да не му е хубаво да го опаковаш като вакумирано кашу, или имаш непоносимост точно към тия капути, смени гумите най-добре![]()