- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- хХхПо-бърз растеж на гърдите ;( хХх
Мм начи.. аз както вече казах,,съм на 13.. ии искам някак си да получа по-бърз растеж на гърдите.Ама нз как.. Ако някой знае да каже.. просто вече полудявам,,по едно време беше започнал бурен растеж,,но откакто ми дойде цикъла сякаш това спря..![]()
Има милиони теми по този въпрос, можеше да потърсиш из форума, но няма смисъл, тъй като всичко си е до ген. Казват, че от бозата растат и ако искаш пробвай, но моето мнение е, че освен задника ти друго няма да порастне.. ;]
П.С. Можеш да погледнеш и тук: http://www.teenproblem.net/f/viewtop...E3%FA%F0%E4%E8
Yes, I was burned but I called it a lesson learned. ;]
Наисти от бозата ще ти порастне само задника, така че ако искаш да качиш някое друго кило давай. Всичко е до ген. По-късно може пак да ти се ускори растежа.Първоначално написано от LetItRock
Знам, че има сутиени, които правят така, че самите гърди да изгеждат по-големи. Поразтърси се из магазините и мери сутиени с различна чашка! Друг начин не знам, дали има!
![]()
Абее знам ли..някъде четох,,че имало някфи начини на масажиране,,дето стимулирали растежа..беше отдавна,,а аз не помня вчера к'фо съм яла,,та тогава ше помня..
Съгласна съм! По някакъв начин на масажиране може да се стимулира растежа, обаче това няма да стане сигурно за една седмица, а за месец някъде ако не и повече!Първоначално написано от Rallfii
![]()
П.С.: Аз лично не знам как се извършват тези масажи!![]()
Питам се и дали от носенето на неправилен сутиен спира растежа..щото моя е по-широк.![]()
Ако е много стегнат тогава може да спре растежа, обаче щом гърдите ти са по-малки а сутиена по-голям - няма риск да спре растежа!![]()
Ако не ти е заложено в гена няма как![]()
I got summer hatin' on me cuz i'm hotter than the sun..!!
Ами не ми се верва да останат с такъв размер цял живот..все трябва да порастнат още,,просто търся по-бързия начин..пък ако не съм удовлетворена от резултата,,идва ред на силикона..Първоначално написано от Giggle
![]()
И аз съм на 13 аз носи такива повдигащи сутиени ... пробвай и ти наистина има резултат и изглежда много естествено![]()
И на мен са ми е спрял растежа ... а по темата за бозата - без коментар![]()
СиликонАз ползвам..изгледат доста големшки,,ама в действителност.. Абе не съм плоска,,ама не съм удовлетворена от размера им.![]()
Виж във форума има много теми по този въпрос и във всяка една от тях пише, че няма как сама да стимулираш разтежа на гърдите си ще трябва да чакаш![]()
Е, какъв ти е размера, че не си чак толкова доволна? Все пак си на 13. Е, верно че има момичета на 13-14, които имат млекоцентрали, ама то вече изглежда смешно!Първоначално написано от Rallfii
Ти какъв размер имаш? 70А или 70В...?
Ами като отидеш на магазина да си копуваш и то там на етикета си пише какъв номер са. Друг начин няма.
Аз така правя. То понякога не си отговарят на номерата да ти кажа.
Премери си гръдната обиколко със сантиметър
И пиши тука колко санта са![]()
![]()
Оффф колко такива теми ще има във форума?!?!
Еми напиши "гърди" в търсачката и сигурно 1230897423 теми ще ти излязат. Другия вариянт е да погледнеш на първата или на втората страница във форума и ще видиш поне 2 такива теми.
Ако проблема ти беше уникален... ок пусни нова тема. Ама в твоя случай...
Едва ли ще ги прочетеш... та по темата:
От боза НЯМА да ти пораснат циците, а задника.
Всичко е въпрос на ген.
Ако искаш да са ти големи отиваш при хорурга и готово.
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Първоначално написано от mincheto
![]()
![]()
Ти направо ме разби!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ако ставаше с масажиране нямаше да има плоски жени..всичко си е до генПървоначално написано от Rallfii
Обещанието е учтива форма на отказване.