.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 99

Мисля че съм болна от спин

Правих секс без презерватив . След 2 дни ми излезна странен обрив . Ето какви са симптомите в ранен стадии
    Ранна инфекция
    В началото на инфектирането с ХИВ може да няма никакви признаци, въпреки че в много случаи в първите две до четири седмици от инфекцията е възможно да се развият грипоподобни заболявания. Признаците и симптомите са следните:
    -Треска
    -Главоболие
    -Възпалено гърло
    -Подути лимфни възли
    -Обрив
    Дори и да отсъстват напълно симптоми, заразата може да се предава и на други хора.
    Симптоми могат да не се проявят в продължение на 8 или 9 години или повече.Но тъй като вирусът продължава да се размножава, и да унищожава имунните клетки, могат да се развият инфекции и хронични симптоми, като например:
    -Подути лимфни възли - често един от първите признаци на HIV инфекцията.
    -Диария
    -Загуба на тегло
    -Треска
    -Кашлица и недостиг на въздух

От тях имам нещо като треска , силно главоболие и получих обрив който изчезна до няколко дни . Изобщо не ми се яде , болят ме ставите .... нямам кашлица нито подути лимфни възли . Нямам и недостиг на въздух .
    Дни след акта бившето ми гадже каза че е накарало момчето да сми с мен за да ме зарази .... аз не му повярвах но ето че съм болна от нещо наподобяващо спин . На 16 години съм ...
    Спин лекува ли се напълно ? Дали съм заразена ? Ще умра ли ?Имам скованост във врата което е посочена като симптом на други места .
    имаx и ниска температура
    Имам яки болки в корема което не срещнаx като симптом
    Момчето не е свършвало в мен . От кои по-точно сексрети ме е запазил тогава ?
    Мислите ли че хората са толкова безотговорни и жестоки и той е легнал с мен само за да ме зарази защото някой си го е помолил ...

Мега фен Аватара на DaNGeRousLy
    Град
    Шумен

Re: Мисля че съм болна от спин

Цитирай Първоначално написано от Shmahao
    Спин лекува ли се напълно ? Дали съм заразена ? Ще умра ли ?
    Мисля, че това трябва да питаш някой лекар, а не във форума.

Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia
    дано си вкарваш филми !!!
    Защото ако не са филми е много зле ....
    Това момче , бившият ти можеш да го съдиш ....
    Спин не се лекува ... От самия спин не се умира , умира се от това , че той подтиска имунната систем . Тялото започва бавно да умира от инфекции
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

Цитирай Първоначално написано от HexGirl
    дано си вкарваш филми !!!
    Защото ако не са филми е много зле ....
    Това момче , бившият ти можеш да го съдиш ....
    Спин не се лекува ... От самия спин не се умира , умира се от това , че той подтиска имунната систем . Тялото започва бавно да умира от инфекции
    Дано да е само филм ... но много неща съвпадат . Бившия ми каза да съм била утишла на изследвания по-добре защотот той го бил накарал и постигнал целта си ... и 1-2 седмици след тоя разговор се разболявам от нещо ..... какъв трябва да си за да го причиняваш така безразборно но други хора ?

Ами всеки знае на какво е способна човешката психика когато почнеш да си вкарваш някви паранои и когато те е страх от нещо, почти сигорен съм че ако бившият ти приятел не ти беше казал нищо нямаше да се чувстваш така но все пак иди да си направиш пълен набор от изследвания, а относно обрива ами може да е от всичко сега сме лятно време изпотяваме се и може да е от това.Искрено се надявам да ти няма нищо и ти желя отрицателен резултат при теста за спин.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Има едни неща, които се наричат тестове за ХИВ. Най-добре отиди се изследвай, защото ако не е шега и момчето наистина е било болно, въпреки че не е свършвал в теб, пак може да те е заразил.

Недей да отлагаш, заминавай си направи тест. И винаги, ВИНАГИ използвай презерватив, когато правиш random секс. Не се доверявай никога напълно на партньора си, винаги мисли сама за себе си...

И потретвам - МАРШ да си направиш тест!
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Директно отивай да се изследваш. Става анонимно и никой не трябва да знае. Дано да не е СПИН, щото си ебало майката. Отивай бързо. Ако не знаеш къде, отивай в най-близката болница или в поликлиниката да ти кажат къде.

След като се изследваш и получиш резултатите (които стават веднага) пиши тук, ако си в настроение, да кажеш какъв е развоя на нещата. По-долна постъпка от тая няма... Ако ти бях баща щях да изкормя и бившия ти и приятеля му, да ги набия на кол в центъра на града, пък после да лежа в затвора 2 живота, ако трябва.
    Temet Nosce

벨야카

Супер фен Аватара на BigFakeSmile

Re: Мисля че съм болна от спин

Цитирай Първоначално написано от Shmahao
    Мислите ли че хората са толкова безотговорни и жестоки и той е легнал с мен само за да ме зарази защото някой си го е помолил ...

Не само мисля, сигурна съм. Отиди и се изследвай...
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Град
    Roma, Italia
    Ти нямаше ли съмнения, че си бременна?
    В много филми се вкарваш! Успокой топката!
    Иди на лекар, з адължително.
    А ако това, че някой е спал с теб, за да те зарази по нечие желание ... нямам думи. Ти сигурна ли си, че бившият ти е болне от СПИН??
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Мега фен
    Град
    Earth...
    Само на мене ли ми се струва странно бившото и гадже което е на 16 да накара "някакъв си" да спи с нея да я зарази?

От къде той е знаел че др-я "пич" е имал спин?
    Колко злоба трябва да има в някой 16 годишен да го направи това?
    И как така тази си е легнала с някакъв си странен ей така, та даже го е правила без кондом?

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Nakadah
    Само на мене ли ми се струва странно бившото и гадже което е на 16 да накара "някакъв си" да спи с нея да я зарази?

От къде той е знаел че др-я "пич" е имал спин?
    Колко злоба трябва да има в някой 16 годишен да го направи това?
    И как така тази си е легнала с някакъв си странен ей така, та даже го е правила без кондом?
    Отговорът на всичките ти въпроси е "детска глупост".
    Затова и си патят толкова много - защото не си ползват главите по предназначение.

Мен ме вълнува само въпросът дали е сигурна, че другият е имал СПИН или всичко е било алабаланица, да й вземе страха.

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Ъъъъ да. Само дето симптомите на AIDS-related болестите не се проявяват преди 6 месец обикновено. Много ми е странно при теб как ще е на 2ри ден. То СПИН не може да се засече със 100% преди 6 месец също, ама ти си болна вече, че и симптоми имаш.

Излез от филма.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от amk933
    Ъъъъ да. Само дето симптомите на AIDS-related болестите не се проявяват преди 6 месец обикновено. Много ми е странно при теб как ще е на 2ри ден. То СПИН не може да се засече със 100% преди 6 месец също, ама ти си болна вече, че и симптоми имаш.

Излез от филма.
    И въпреки това, трябва да се научи, че СЕКС БЕЗ ПРЕЗЕРВАТИВ НЕ СЕ ПРАВИ.

Кога ще стане ясно, че тази гумичка пази не само от бебенца...

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    Цитирай Първоначално написано от amk933

Излез от филма.
    И въпреки това, трябва да се научи, че СЕКС БЕЗ ПРЕЗЕРВАТИВ НЕ СЕ ПРАВИ.

Кога ще стане ясно, че тази гумичка пази не само от бебенца...
    Съгласен съм напълно, но ми е смешно как на втори ден след секс имат симптоми на бременност и СПИН.

За 2 дена няма как да имаш симптоми... Излез от филма и се оспокой може да се майтапят, но теста е задължителен! Ако всичко е ок можеш спокойно да си хванеш едно гадже боксьор да ги пребие и 2та

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

Град
    In Your Mamma's Pussy
    Правих секс без презерватив
    Честито! От СПИН не може да се излекуваш, но можеш да живееш чрез животоподдържащи средства. Ще умреш, да, всеки човек умира някой ден, не сме безсмъртни. Ако отидеш на лекар още сега и хванете болестта в ранен стадии ще живееш още дълго време. Зависи от човека. Някои успяват до петата година, а други си живеят пълноценно 20 - 30 години. От СПИН не се умира както казаха преди мен. Умира се от други инфекции, предизвикани от слабата имунна система. Пожелавам ти успех!
    Аз пък си немам подпис, да ва е яТТТ!

Значи с това момче с което спах се бяхме харесали (или поне аз го бях харесала) преди доста време . Обаче ходих с тва момче което ви казах че ми е бивш вече . В деня в който скъсах с него се засякох точно 10 мин след като скъсахме с тоя (което ме навежда на мисълта че бившия ми е нямал време да му каже да ме зарази защото тъкмо скъсахме а и скъсахме докато той още беше на работа , освен ако не го замислят от още по рано , но .. не знам) и се разбрахме да се видиме довечера нещо .. видяхме се ии то ... и след няколко дни стана голям скандал с бившия ми и аз му казах с кого съм го направила за да му стане поне малко кофти и тогава той ми каза как го бил накарал нарочно ТОЙ! не му повярвах но сега почвам да се съвнявам . Бившия ми му е приятел ... може от там да знае че е болен иначе и за мен е загадка от къде наистина може да знае ..

Град
    Варна
    Ти отговори на другия въпрос - защо, мамка му, правиш секс без презерватив при one-night stand?

Цитирай Първоначално написано от vaseto0o
    За 2 дена няма как да имаш симптоми... Излез от филма и се оспокой може да се майтапят, но теста е задължителен! Ако всичко е ок можеш спокойно да си хванеш едно гадже боксьор да ги пребие и 2та
    и аз почвам да мисля че малко се прее филмирвам . Първо филм че съм бременна от негоо ... едва не умрях от страх . Сега филм че съм болна от него .... направо откачам . За първи път без презерватив и си докарах егати и главоболията .... ако и от това се размина просто без презерватив ще го направя пак , чак когато искам дете вече .
    Пъпките ми излезнаха на 2рия ден ама се разболях на 17стия ден със симптоми наподобяващи ранен стадии на ХИВ ..

Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    Ти отговори на другия въпрос - защо, мамка му, правиш секс без презерватив при one-night stand?
    Щото понякога съм супер безотговорна даже и към себе си . Викам си това момче е толкова хубаво , не може да е болно и постъпих адски лекомислено ... идва ми да си разбия главата някъде .. заслужавам .

Впрочем преди няколко часа пих хапчета за грип и май ми минаха симптомите само дето още не ми се яде . Ако съм заразена дали щеше да ми мине от хапчета за настинка ?

Град
    In Your Mamma's Pussy
    Абе ти ше ходиш ли да си правиш тест или не?
    Аз пък си немам подпис, да ва е яТТТ!

Ще ходя веднагически когато има къде . В момента съм в едно село набутана по принуда още няколко дни . После се връщам в София и правя тест веднага.. ще пиша тука какво е станало Ако съм заразена просто няма да повярвам 3 дена как живота ми се скапва от първия ми път без презерватив и един от малкото пъти в които изобщо правя секс ...

Повече от фен
    Столична ХЕИ
    Ул. Враня № 20
    Ет. 5 стая 502
    Тел. 02/ 833 40 99
    02/ 931 20 51 в. 281

Българска Асоциация по семейно планиране
    Ул. Суходолска № 99
    Кв. Факултета
    Ет. 1
    Тел. 02/ 929 41 45

Това са местата, където можеш да си направиш изследвания. Те са анонимни и безплатни. НО изследването се прави около 3 месеца след рисковия полов контакт, защото по това време вече са се образували достатъчен брой антитела срещу вируса.
    ИЗПОЛЗВАЙ ВИНАГИ ПРЕЗЕРВАТИВ!!!!!!
    Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...

дали съм се разминала тоя път Нали най-вече по анален път се предава ХИВ ? Не е имало такова нещо при нас . А и не е свършвал в мен .
    Мерси за адресите . Ама как така 3 месеца ? Ще се съсипя от страх до тогава . Аз четох че след 1 месец пак ще се покажат резултати ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си