.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 99
    Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Shmahao
    Наистина прочетох много смислени мнения и се успокоих
    Разминали се тоя път сигурно няма да правя секс до 18
    Много ще е жалко ако на 16 свърша така а и не съм го правила много пъти че да си кажа "еми аз спях със всеки срещнат , нормално ..."
    А на 18 няма ли да е жалко....
    Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...

на 18 ще е пак жалко естествено за това ще е безопасен дакота не ми се приискат дечица
    Някой да е чувал че имало някакъв грип в момента ?

на 18 ще е пак жалко естествено за това ще е безопасен дакота не ми се приискат дечица

Повече от фен Аватара на Discard
    Град
    Бургас
    Прозоръчния период е ДО 6 месеца, тоест след 6-я месец теста е около 100% сигурен.Ако си толкова наплашена изчакай поне един месец(да правиш тест преди това е безмислено) и се изследвай...после си го направи след 3-я месец,когато теста е много по адекватен.И ако не си се успокоила си направи един след 6 месец.Някой ще каже че е тъпо да си правиш 1000 теста, но и аз се бях филмирал така преди...така че, за да се поуспокоиш може да си направиш повече от 1 изследвания в продължение на времето.Най-вероятно просто си вкарваш филми, така че се успокой, дори да ти има нещо (недай си боже) лечението е много напреднало в момента.Къде има анонимни кабинети ти казаха по нагоре, така че не си внушавай глупости,изчакай да минат 3 месеца поне(ако можеш да издържиш) и тичай да си правиш тест .Късмет и дано н нищо ти няма!

Цитирай Първоначално написано от Shmahao

Аз и едва гледам всеки ден температури...писна ми искам да съм здрав!

НАПРАВИ СИ ТЕСТ
    .. You show me nothing but hate
    You ran me into the ground
    But what comes around goes around
    I don’t need you.. // Stefan Salvatore

Има много малка вероятност да си болна, но все пак има. Това за тестовете е добра идея, обаче много безотговорно си постъпила- първо заради това, че си спала с някой без да се предпазиш по никакъв начин и после- как така бившият ти го бил накарал това момче да спи с теб? От къде знаеш, че наистина е бил заразен? Според мен това е ебавка от страна на бившия ти, просто иска да те изплаши. Не му се давай! А, и тия работи, че можеш да го съдиш, защоти си непълнолетна- забрави. Не си струва усилията и парите- нищо няма да излезе. И умната

Нищо няма да излезе ли? Мой познат в момента лежи в затвора с 4 годишна присъда за секс с непълнолетна.Тъпата курва му е..а майката отсекъде................

Верно ли бе? Не мога да повярвам, честно.
    Явно к*рвата на твоя познат има акъл и парички

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Justify
    ... Мой познат в момента лежи в затвора с 4 годишна присъда за секс с непълнолетна. ...
    Няма такова нещо по смисъла на Наказателния кодекс. Съгласно чл. 151, престъплението е за секс с „лице, ненавършило 14-годишна възраст“ -- или т.е. малолетно, а не непълнолетно. За сравнение, ето как стои въпроса с тази възраст и по света -- http://www.avert.org/age-of-consent.htm /Франция - 15, Великобритания - 16, САЩ - 16, а на места дори 17 и 18, Ватикана - 12 и т.н./. Но ако твоят познат я е изнасилил нещо, то си е за затвора и дори тя да беше пълнолетна

Голям фен Аватара на Emilen
    Зор се доказва, че нямаш сестра...

Абе я да ви питам още нещо ... потя се много , но пия лакарства с доста парацетамол в тях . Дали е от него ?

Абе лепнала си... грип или нещо подобно. Потенето е нормален процес за регулиране на телесната температура. Потиш се, защото ти спада температурата на моменти(явно имаш висока температура).
    Престани да мислиш за проблема толкова интензивно!

Супер фен Аватара на cyclops
    ако си заразена се разболяваш от най-малкото нещо, тъй като ти пада имунната система. първите симптоми се появяват до 2 седмици след акта. една позната на приятелка така се зарази и имаше симптоми около 10 дена след акта, но тя имаше и херпес на устата(това е често срещан симптом). Оказа се заразена за съжаление. просто внимавай и си направи ТЕСТ

за сега нямам херпес ;S ;S ;S ;S ;S

Град
    София, България
    1-во се притесняваше, че си забременяла, сега пък СПИН. Направо... страшна поука си си взела, тц тцц. Пази се малко.

За да не пускам нова тема да попитам и аз като има толкова много болести ,защо подяволите е толкова разпространена тази практика да се прави секс без презерватив ??? Много хора познавам дето неискат да използват презерватив и най-вече от мъжката част ''вчера чух изказване ми аз нищо неосещам като го използвам?!!!
    sleda ot lubovta

Май вече го намекнах... Като заиграят хормоните и много хора са като дрогирани - морето им е до колене. Чувстват се всесилни и недосегаеми. Като си задоволят нагона и следват моментите на отрезняване - светът вече не е приятелски настроен, а зъл и дебнещ враг. Реалността става много осезаема, а психиката - твърде лабилна. Следва съжаление, разкаяние, страх... До следващия път... До последния път...

Цитирай Първоначално написано от Emilen
    Май вече го намекнах... Като заиграят хормоните и много хора са като дрогирани - морето им е до колене. Чувстват се всесилни и недосегаеми. Като си задоволят нагона и следват моментите на отрезняване - светът вече не е приятелски настроен, а зъл и дебнещ враг. Реалността става много осезаема, а психиката - твърде лабилна. Следва съжаление, разкаяние, страх... До следващия път... До последния път...
    ми да така е да се надяваме до 2012 вместо да дойде края на света както беше предвидено някой някъде да измисли лек за този толкова опасен вирус .......
    sleda ot lubovta

Винаги е по-добре да се избегне болест, вместо да се лекува. Единственият шанс в момента е отговорното поведение. ХИВ е изключително опасен вирус, поради факта, че е РНК тип, което го прави изключително лесно мутиращ. Това пък затруднява създаването на ваксина. Аз лично не вярвам да се намери начин за пълно излекуване, в следващите 20-30 години. Към момента има голям напредък в поддържането живота на серопозитивните. Реално, с ХИВ може да се живее почти толкова дълго, колкото и без него. Но това е един доста напрегнат живот, който не предполага създаване на поколение и през цялото време е само борба за всяка годинка повече.

Още едно такова расистко коментарче и си аут.

амк933
    sleda ot lubovta

Няма точни и сигурни данни за възникването на СПИН. В този смисъл, не е зле да се избягват расистки нападки.

Няма точни и сигурни данни за възникването на СПИН. В този смисъл, не е зле да се избягват расистки нападки.
    sleda ot lubovta

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Цитирай Първоначално написано от Princessani
    Аз пък съм чела доста и знам доста и имаше такъв филм ,за избиването на негрите и за какво си мислите ,че са били избивани?!
    Защото негрите/еврейте винаги са били обвинявани за половината проблеми на света.Все трябва да има виновни,нали?
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

[quote="Extremescream"][quote="Princessani"]
    sleda ot lubovta

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си