- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Мисля че съм болна от спин
Mда,не виждам смисъл да се спори....
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Има нов летен вирус сега,една моя приятелка е болна.Има температура и е отпаднала,всичко я боли и зглежда ужасно...
Наистина ли ????Първоначално написано от SuNsEt
Колко хубаво
Дано да съм лепнала негоо ..
Я кажете за този вирус в какво по-точно се изразява ?
http://www.dnes.bg/health/2010/07/15...-sedmica.94518
Я вижте прилича на мойтодано .. и все пак ще си направя тест така или иначе .
Ми то и аз съм лепнал нещо такова, значи почнаха да ме болят краката най-вече, да съм отпаднал и да ми се спи и дигнах температура. Иначе главата не ме боли, нито стомаха..Първоначално написано от Shmahao
Аз пък си немам подпис, да ва е яТТТ!
Ами не съм болна от летния вирус,но това ми каза тя,а и си личеше колко е зле...Но ти казвам,отиди на лекар за да те прегледа.Надявам се да не е нищо сериозно,но ако не е SPIN може да е нещо друго...Прочетох,че си в някакво село,но мисля,че трябва да намериш начин да стигнеш до най-близкия град с някоя приятелка и да отидете в някоя болница.Ако се чудиш какво да кажеш на вашите излъжи ги,че приятелката ти иска да отиде еди-си къде и толкова.
Ами аз от 3 дни пия едни лекарктва с много парацетамол в тях и днеска вече се чувствам добре . Направо да не сбъркам ама ми няма нищо .А иначе беше голямм ужас .. няма такова главоболие , болки в корема , втрисане , болки в мусколите .... и реших че е СПИН . Кое още не е изключено до теста , да чукам на дърво , въпрки че не съм суеверна ...
Ей, дано не си болна от СПИН, щот' тва е много, много, много, много, много лошо. :X
^ това много много много ама много щеше да ме стресира вчера .Сега малко по-малко .
![]()
добре предполагахПървоначално написано от krem4et0
![]()
sleda ot lubovta
а тази твоя позната с колко мъже се е ч*кала сигурно със много ??? Питам информативноПървоначално написано от cyclops
![]()
![]()
sleda ot lubovta
Имаше си сериозен приятел от 4 години, който й изневерил и се е изч*кал с някаква за една нощ без презерватив и после й го предаде. Естествено и двамата сега са заразени(и разделени) !Първоначално написано от Princessani
Лошо..направи си тест,наистина това са симптомите.СПИНа не се лекува напълно и се умира..
Т'ва с имам спин, гъбички, сифилис, от зарязани гаджета е номер стар като света. На 2 ден болна от спин.![]()
много много кофти дано никога не ни достигаПървоначално написано от cyclops
![]()
![]()
sleda ot lubovta
[, пак може да те е заразил. Стига бе хора 21 век сме,какво значи може??? Ако е носител на ХИВ,при началото на акт-а и тя става носител? Какво пазите я от последствията ли? Щом може да си позволи да прави секс с познати и непознати да си носи отгоровноста.
И винаги, ВИНАГИ използвай презерватив, когато правиш random секс. Не се доверявай никога напълно на партньора си, винаги мисли сама за себе си...
Хората станали на по 30-40 години си го правят с кондоми,тя на 16 и без презерватив? Всичко наред ли е?
И потретвам - МАРШ да си направиш тест![/quote]
Отивай да правиш,пича е прав.Има медикаменти който могат да забавят нещата.
Какво стана,как се развиха нещата,направи ли си тест ?
Пиши ми на лично аке не тука,интересно ми е.
"cyclops" други симтоми на приятелката на твоята приятелка освен,че е имала херпес на устата не са ли ти споменатиПървоначално написано от cyclops
Как се държах хората сега с нея ?
Тя как продължава да живее,как се отнася към живота,разкажи ако искаш.
Идиоти...Вирусът на СПИН не се проявява толкова рано, авторке успокой се нямаш СПИН. Вярно е, че болните от СПИН не умират самия вирус на СПИН. В напреднал стадии може да се умре и от проста настинка, както и от инфекция, но по рядкопонеже такива хора знаят за проблема си и се пазят. Най-много това момче да ти е предало нещо друго по полов път.
Спорта пречи на цигарите :P
и аз така мисля според мен има 000001 % да те е заразил но за твое успокоение все пак отиди на лекар![]()
Първоначално написано от LadyDi
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
[quote="POKEMONFOREVER"]Какво стана,как се развиха нещата,направи ли си тест ?
Пиши ми на лично аке не тука,интересно ми е.
+1
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Като не се е изпразнил в теб как така ще се заразиш ?
СПИН се предава по полов път или кръвен път ... И да е заразен докато не се изпразне в теб ти неможеш да се заразиш това да ти е ясно ... може да е нещо друго виж прегледай се не губи време ...
Не е достатъчно да си простак и говедо - ПЛЮЙ и ХРАЧИ за да се вижда
Keep Walking ... !
Иследвай се от СПИН и ще разбереш дали си заразенаПървоначално написано от Shmahao
направи си тест след време
спин се хваща ако момчето или момичето имат кръвен контакт
например ти имаш някаква раничка,той също или подобно
не се изказвай неподготвен,прасе