.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 99 от общо 99
    Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Mда,не виждам смисъл да се спори....
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Има нов летен вирус сега,една моя приятелка е болна.Има температура и е отпаднала,всичко я боли и зглежда ужасно...

Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    Има нов летен вирус сега,една моя приятелка е болна.Има температура и е отпаднала,всичко я боли и зглежда ужасно...
    Наистина ли ???? Колко хубаво Дано да съм лепнала негоо ..
    Я кажете за този вирус в какво по-точно се изразява ?

http://www.dnes.bg/health/2010/07/15...-sedmica.94518
    Я вижте прилича на мойто дано .. и все пак ще си направя тест така или иначе .

Град
    In Your Mamma's Pussy
    Цитирай Първоначално написано от Shmahao
    Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    Наистина ли ???? Колко хубаво Дано да съм лепнала негоо ..
    Я кажете за този вирус в какво по-точно се изразява ?
    Ми то и аз съм лепнал нещо такова, значи почнаха да ме болят краката най-вече, да съм отпаднал и да ми се спи и дигнах температура. Иначе главата не ме боли, нито стомаха..
    Аз пък си немам подпис, да ва е яТТТ!

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Ами не съм болна от летния вирус,но това ми каза тя,а и си личеше колко е зле...Но ти казвам,отиди на лекар за да те прегледа.Надявам се да не е нищо сериозно,но ако не е SPIN може да е нещо друго...Прочетох,че си в някакво село,но мисля,че трябва да намериш начин да стигнеш до най-близкия град с някоя приятелка и да отидете в някоя болница.Ако се чудиш какво да кажеш на вашите излъжи ги,че приятелката ти иска да отиде еди-си къде и толкова.

Ами аз от 3 дни пия едни лекарктва с много парацетамол в тях и днеска вече се чувствам добре . Направо да не сбъркам ама ми няма нищо . А иначе беше голямм ужас .. няма такова главоболие , болки в корема , втрисане , болки в мусколите .... и реших че е СПИН . Кое още не е изключено до теста , да чукам на дърво , въпрки че не съм суеверна ...

Banned Повече от фен
    Ей, дано не си болна от СПИН, щот' тва е много, много, много, много, много лошо. :X

^ това много много много ама много щеше да ме стресира вчера . Сега малко по-малко .

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Princessani, чувствай се официално предупредена за расистките си изказвания. При още 1 реплика в този тон, ще видиш къде растат БАНаните!

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Princessani, чувствай се официално предупредена за расистките си изказвания. При още 1 реплика в този тон, ще видиш къде растат БАНаните!
    добре предполагах
    sleda ot lubovta

Цитирай Първоначално написано от cyclops
    ако си заразена се разболяваш от най-малкото нещо, тъй като ти пада имунната система. първите симптоми се появяват до 2 седмици след акта. една позната на приятелка така се зарази и имаше симптоми около 10 дена след акта, но тя имаше и херпес на устата(това е често срещан симптом). Оказа се заразена за съжаление. просто внимавай и си направи ТЕСТ
    а тази твоя позната с колко мъже се е ч*кала сигурно със много ??? Питам информативно
    sleda ot lubovta

Супер фен Аватара на cyclops
    Цитирай Първоначално написано от Princessani
    ако си заразена се разболяваш от най-малкото нещо, тъй като ти пада имунната система. първите симптоми се появяват до 2 седмици след акта. една позната на приятелка така се зарази и имаше симптоми около 10 дена след акта, но тя имаше и херпес на устата(това е често срещан симптом). Оказа се заразена за съжаление. просто внимавай и си направи ТЕСТ
    а тази твоя позната с колко мъже се е ч*кала сигурно със много ??? Питам информативно
    Имаше си сериозен приятел от 4 години, който й изневерил и се е изч*кал с някаква за една нощ без презерватив и после й го предаде. Естествено и двамата сега са заразени(и разделени) !

Град
    София
    Лошо..направи си тест,наистина това са симптомите.СПИНа не се лекува напълно и се умира..

Т'ва с имам спин, гъбички, сифилис, от зарязани гаджета е номер стар като света. На 2 ден болна от спин.

Цитирай Първоначално написано от Princessani
    Имаше си сериозен приятел от 4 години, който й изневерил и се е изч*кал с някаква за една нощ без презерватив и после й го предаде. Естествено и двамата сега са заразени(и разделени) !
    много много кофти дано никога не ни достига
    sleda ot lubovta

[, пак може да те е заразил. Стига бе хора 21 век сме,какво значи може??? Ако е носител на ХИВ,при началото на акт-а и тя става носител? Какво пазите я от последствията ли? Щом може да си позволи да прави секс с познати и непознати да си носи отгоровноста.

И винаги, ВИНАГИ използвай презерватив, когато правиш random секс. Не се доверявай никога напълно на партньора си, винаги мисли сама за себе си...
    Хората станали на по 30-40 години си го правят с кондоми,тя на 16 и без презерватив? Всичко наред ли е?

И потретвам - МАРШ да си направиш тест![/quote]
    Отивай да правиш,пича е прав.Има медикаменти който могат да забавят нещата.

Какво стана,как се развиха нещата,направи ли си тест ?
    Пиши ми на лично аке не тука,интересно ми е .

"cyclops" други симтоми на приятелката на твоята приятелка освен,че е имала херпес на устата не са ли ти споменати

Как се държах хората сега с нея ?

Тя как продължава да живее,как се отнася към живота,разкажи ако искаш .

Град
    Русе, Rousse
    Идиоти...Вирусът на СПИН не се проявява толкова рано, авторке успокой се нямаш СПИН. Вярно е, че болните от СПИН не умират самия вирус на СПИН. В напреднал стадии може да се умре и от проста настинка, както и от инфекция, но по рядко понеже такива хора знаят за проблема си и се пазят. Най-много това момче да ти е предало нещо друго по полов път.
    Спорта пречи на цигарите :P

и аз така мисля според мен има 000001 % да те е заразил но за твое успокоение все пак отиди на лекар

Голям фен Аватара на DREAM95
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    Има едни неща, които се наричат тестове за ХИВ. Най-добре отиди се изследвай, защото ако не е шега и момчето наистина е било болно, въпреки че не е свършвал в теб, пак може да те е заразил.

Недей да отлагаш, заминавай си направи тест. И винаги, ВИНАГИ използвай презерватив, когато правиш random секс. Не се доверявай никога напълно на партньора си, винаги мисли сама за себе си...

И потретвам - МАРШ да си направиш тест!

„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт

I ♥ machoka Супер фен
    [quote="POKEMONFOREVER"]Какво стана,как се развиха нещата,направи ли си тест ?
    Пиши ми на лично аке не тука,интересно ми е .
    +1
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

Като не се е изпразнил в теб как така ще се заразиш ?
    СПИН се предава по полов път или кръвен път ... И да е заразен докато не се изпразне в теб ти неможеш да се заразиш това да ти е ясно ... може да е нещо друго виж прегледай се не губи време ...
    Не е достатъчно да си простак и говедо - ПЛЮЙ и ХРАЧИ за да се вижда

Keep Walking ... !

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас

Re: Мисля че съм болна от спин

Цитирай Първоначално написано от Shmahao
    Правих секс без презерватив . След 2 дни ми излезна странен обрив . Ето какви са симптомите в ранен стадии
    Ранна инфекция
    В началото на инфектирането с ХИВ може да няма никакви признаци, въпреки че в много случаи в първите две до четири седмици от инфекцията е възможно да се развият грипоподобни заболявания. Признаците и симптомите са следните:
    -Треска
    -Главоболие
    -Възпалено гърло
    -Подути лимфни възли
    -Обрив
    Дори и да отсъстват напълно симптоми, заразата може да се предава и на други хора.
    Симптоми могат да не се проявят в продължение на 8 или 9 години или повече.Но тъй като вирусът продължава да се размножава, и да унищожава имунните клетки, могат да се развият инфекции и хронични симптоми, като например:
    -Подути лимфни възли - често един от първите признаци на HIV инфекцията.
    -Диария
    -Загуба на тегло
    -Треска
    -Кашлица и недостиг на въздух

От тях имам нещо като треска , силно главоболие и получих обрив който изчезна до няколко дни . Изобщо не ми се яде , болят ме ставите .... нямам кашлица нито подути лимфни възли . Нямам и недостиг на въздух .
    Дни след акта бившето ми гадже каза че е накарало момчето да сми с мен за да ме зарази .... аз не му повярвах но ето че съм болна от нещо наподобяващо спин . На 16 години съм ...
    Спин лекува ли се напълно ? Дали съм заразена ? Ще умра ли ?Имам скованост във врата което е посочена като симптом на други места .
    имаx и ниска температура
    Имам яки болки в корема което не срещнаx като симптом
    Момчето не е свършвало в мен . От кои по-точно сексрети ме е запазил тогава ?
    Мислите ли че хората са толкова безотговорни и жестоки и той е легнал с мен само за да ме зарази защото някой си го е помолил ...
    Иследвай се от СПИН и ще разбереш дали си заразена

Супер фен Аватара на Di
    направи си тест след време

спин се хваща ако момчето или момичето имат кръвен контакт
    например ти имаш някаква раничка,той също или подобно
    не се изказвай неподготвен,прасе

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си