.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Град
    София

Знаете ли нещо по въпроса

И така бих искала да попитам нещо. Понеже вчера прекалих с упражненията сега имам ужасна мускулна треска и едва, едва се движа. Ако знаете някое лекарство, за което не трябва бележка от лекар (например от сорта на витамин С) или някое друго решение моля пишете. Благодаря предварително.

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Пий магнезий може и аспирин

Супер фен Аватара на zoreto
    'Мускулна треска се лекувас работа' - това казва госпожата. Гадно е действително ,но започни да правиш някакви упражнения докато се загреят мускулите и се стоплят за да се отпуснат и няма да те болят толкова много.Може след упражненията (ако решиш да послушаш съвета ми) един горещ душ - топлината също помага.И за друг път да знаеш,че като тренираш много вечерта изпий 1 аспирин -чудесна работа върши
    Успех

Град
    София
    Много благодаря.

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Пийни един аспирин. Не съм много сигурна, дали ще ти мине от него, обаче аз до колкото знам аспирина е за болки по цялото тяло!

Мега фен Аватара на ameli
    Аспирина действа, когато се приеме веднага след упражненията, а не примерно на другия ден. По-малък ефект има, дори никакъв.

Преди упражненията прави загрявка, ама хубава, не да те мързи и след това да почнеш натоварването изведнъж. Това също помага до някаква степен. Като се измориш не сядай веднага, пак си направи разгрявка, по-лекичка, но да я има. Постой права, докато ти се нормализира дишането и чак тогава лягаш/сядаш/ядеш/спиш.. каквото искаш си правиш
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от ameli
    Аспирина действа, когато се приеме веднага след упражненията, а не примерно на другия ден. По-малък ефект има, дори никакъв.

Преди упражненията прави загрявка, ама хубава, не да те мързи и след това да почнеш натоварването изведнъж. Това също помага до някаква степен. Като се измориш не сядай веднага, пак си направи разгрявка, по-лекичка, но да я има. Постой права, докато ти се нормализира дишането и чак тогава лягаш/сядаш/ядеш/спиш.. каквото искаш си правиш
    Ами тогава значи аспирина няма да помогне!

Голям фен Аватара на taamara
    В гимназията преподавателят по физкултура ни казваше да пием аспирин при мускулна треска

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си