.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Hybrid View

Мега фен Аватара на KumchoValcho

Въпрос за космите по краката

Значи преди 3 месеца някъде си минах краката с епилатор.
    И хубаво, обаче на някои места космите си пораснаха, а на други изобщо не са
    Винаги ми се случва, някак си на някои места не растат с месеци, а вместо това там има някакви черни точици като току-що наболи косъмчета, ама стоят така с месеци

Някой има ли такъв проблем, нормално ли е?
    Защото сега не искам да си ги обезкосмявам, ама пък е смешно като на някои места имам, а на други не и не мога едни къси панталонки спокойно да обуя +_+. Забелязва се много

Супер фен Аватара на zoreto
    да не би местата където са тези 'като черни точки' да са подкожни косъмчета.От епилатора са ми ставали и на мен ама един пилинг с частици или с гъба за тяло би помогнала да избият косъмчетата

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Цитирай Първоначално написано от zoreto
    да не би местата където са тези 'като черни точки' да са подкожни косъмчета.От епилатора са ми ставали и на мен ама един пилинг с частици или с гъба за тяло би помогнала да избият косъмчетата
    Не, не са подкожни косми. Имал съм подкожни косъмчета и знам какво представляват..
    Даже интересното е, че тези мога да ги "изстисквам" и то си излезне като супер малко, по-малко и от милиметър косъмче.
    Колкото е тоя знак > ' < примерно

Супер фен Аватара на zoreto
    ^ в този случай нямам идея какво е

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Може би кожата ти е нежна и като се минеш с епилатора и тя се дразни много и така остава за няколко месеца. На мен инъче това не ми се е случвало!

Супер фен Аватара на ElinoOor
    Град
    Варна
    и при мен става така
    епилатор,кола маска,пинсета.. няма значение,отскубна ли ги после едвам избиват
    затва редовно ексфолиращи 'препарати' .. не знам дали от тях,ама сякаш по-бързо избиват
    Kaname senpai <3
    Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
    Цитирай Първоначално написано от FapFapINC
    Обичам Елинор :с

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си