- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Знаете ли нещо по въпроса
И така бих искала да попитам нещо. Понеже вчера прекалих с упражненията сега имам ужасна мускулна треска и едва, едва се движа. Ако знаете някое лекарство, за което не трябва бележка от лекар (например от сорта на витамин С) или някое друго решение моля пишете. Благодаря предварително.
'Мускулна треска се лекувас работа' - това казва госпожата. Гадно е действително ,но започни да правиш някакви упражнения докато се загреят мускулите и се стоплят за да се отпуснат и няма да те болят толкова много.Може след упражненията (ако решиш да послушаш съвета ми) един горещ душ - топлината също помага.И за друг път да знаеш,че като тренираш много вечерта изпий 1 аспирин -чудесна работа върши![]()
Успех
Много благодаря.
Пийни един аспирин. Не съм много сигурна, дали ще ти мине от него, обаче аз до колкото знам аспирина е за болки по цялото тяло!
Аспирина действа, когато се приеме веднага след упражненията, а не примерно на другия ден. По-малък ефект има, дори никакъв.
Преди упражненията прави загрявка, ама хубава, не да те мързи и след това да почнеш натоварването изведнъж. Това също помага до някаква степен. Като се измориш не сядай веднага, пак си направи разгрявка, по-лекичка, но да я има. Постой права, докато ти се нормализира дишането и чак тогава лягаш/сядаш/ядеш/спиш.. каквото искаш си правиш![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Ами тогава значи аспирина няма да помогне!Първоначално написано от ameli
В гимназията преподавателят по физкултура ни казваше да пием аспирин при мускулна треска![]()