.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Повече от фен Аватара на whitediamond

Въпрос относно косата

Мили хора. Имам много рядка и много тънка коса,мисля в скоро време да се боядисвам. Та въпроса ми е дали след като се боядисам има ли някакъв шанс да ми стане по-твърда косата,колкото се може повече. Знам,че всички момичета си мечтаят за мека косичка,но моята е толкова мека и тънка,че много се сплита,омазнява се,изглежда неподдържана . В темата могат да пишат и момичетата които са се боядисвали. По какъв начин това се отразява на косата?

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    ми според мен по-зле ще стане. Не знам. Прави си някакви маски
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Мега фен Аватара на ameli
    Като се боядиш ще си изгорих косата и ще стане в пъти по-зле. Наистина ще е по-добре да си правиш подхранващи маски и да птъскаш с лак, като искаш да ти е твърда
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Повече от фен Аватара на whitediamond
    Цитирай Първоначално написано от ameli
    Като се боядиш ще си изгорих косата и ще стане в пъти по-зле. Наистина ще е по-добре да си правиш подхранващи маски и да птъскаш с лак, като искаш да ти е твърда
    Правих си какви ли не маски,какви ли не шампоани не съм използвала ефектът е един и същ-НИКАКЪВ. И да си топирам косата съм пробвала,като си я топирах в нас сичко изглежда екстра,па даже много фЪешън стои,ама като изляза прическата се разваля, косата се изправя и се сплита,както казах-ефект няма.

Мега фен Аватара на ameli
    Слагай лак да не се разваля, с по-силна фиксация Пробвай да се накъдриш с бира примерно - хем подхранва, хем къдриците правят косата обемна
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Пробвала ли си хума?

Аз знам, че от къната косъмът става по-плътен и здрав (говим за хубава истинска къна). Но ако не се харесаш със съответния цвят става лошо, защото къната много трудно се маха.

ами направи си обем на косата за да е по-хубава

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си