- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- моля кажете по бързо ..
Спри да се шашкаш. Никакъв симптом не може да имаш толкова рано. ПМС понякога затихва с наближаването на кървенето. До часове сигурно ще ти дойде. Мен ме спуква от стомах и кръст, ходя на 2 приведена, но половин ден преди да ми дойде - болката изчезва. Урината ти може да е ярка по ред причини. Може да е от прием на дадена течност в голямо количество - кафе, черен чай, от различни билки,а може да имаш и проблем с бъбреците. Само може да се гадае. Седни си на д-то, гледай някой филм, излез на разходка, прави нещо отпускащо и релаксиращо и ще ти дойде.
ами и аз си мисля че почвам да си въобразявам защото като сам с приятели навън нищо ми няма но като се прибера сама и мисля за това и ми става лошоПървоначално написано от krem4et0
но мерси за съвета найстина се бях стреснала снощи .. а да попитам след колко време е най добре да се направи тест
Първият ден от закъснението или след 14 дни.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
амии то тоест трябва да ми дойде тези дни и мисля че понеделник е нормалноПървоначално написано от Extremescream
Искам да ти кажа няколко неща: Презарвативите се късат от НЕправилно слагане.След като си направиш тест-а.купи 10 презарватива и ги дай на твоя приятел,за да се научи как се слагат(все пак неискаш всеки път да се къса нали) Това е от мен.Успех
![]()
Само казвам че ако ставаше така лесно, нямаше да има презервативи изобщо: ти си прави извода![]()
смисъл искаш да кажеш че може да се е получило нещо ли ?Първоначално написано от gret4ety
днес ми дойде и сега ми е много яконикога не съм се радвала толкова че ми е дошло
и сега се надявам повече гафове да няма и благодаря на всички който дадоха съвети
![]()
![]()
![]()