.
Затворена тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 59 от общо 59
    Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Спри да се шашкаш. Никакъв симптом не може да имаш толкова рано. ПМС понякога затихва с наближаването на кървенето. До часове сигурно ще ти дойде. Мен ме спуква от стомах и кръст, ходя на 2 приведена, но половин ден преди да ми дойде - болката изчезва. Урината ти може да е ярка по ред причини. Може да е от прием на дадена течност в голямо количество - кафе, черен чай, от различни билки,а може да имаш и проблем с бъбреците. Само може да се гадае. Седни си на д-то, гледай някой филм, излез на разходка, прави нещо отпускащо и релаксиращо и ще ти дойде.

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Спри да се шашкаш. Никакъв симптом не може да имаш толкова рано. ПМС понякога затихва с наближаването на кървенето. До часове сигурно ще ти дойде. Мен ме спуква от стомах и кръст, ходя на 2 приведена, но половин ден преди да ми дойде - болката изчезва. Урината ти може да е ярка по ред причини. Може да е от прием на дадена течност в голямо количество - кафе, черен чай, от различни билки,а може да имаш и проблем с бъбреците. Само може да се гадае. Седни си на д-то, гледай някой филм, излез на разходка, прави нещо отпускащо и релаксиращо и ще ти дойде.
    ами и аз си мисля че почвам да си въобразявам защото като сам с приятели навън нищо ми няма но като се прибера сама и мисля за това и ми става лошо но мерси за съвета найстина се бях стреснала снощи .. а да попитам след колко време е най добре да се направи тест

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Първият ден от закъснението или след 14 дни.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Цитирай Първоначално написано от Extremescream
    Първият ден от закъснението или след 14 дни.
    амии то тоест трябва да ми дойде тези дни и мисля че понеделник е нормално

Искам да ти кажа няколко неща: Презарвативите се късат от НЕправилно слагане.След като си направиш тест-а.купи 10 презарватива и ги дай на твоя приятел,за да се научи как се слагат(все пак неискаш всеки път да се къса нали ) Това е от мен.Успех

Голям фен Аватара на gret4ety
    Само казвам че ако ставаше така лесно, нямаше да има презервативи изобщо: ти си прави извода

Цитирай Първоначално написано от gret4ety
    Само казвам че ако ставаше така лесно, нямаше да има презервативи изобщо: ти си прави извода
    смисъл искаш да кажеш че може да се е получило нещо ли ?

днес ми дойде и сега ми е много яко никога не съм се радвала толкова че ми е дошло и сега се надявам повече гафове да няма и благодаря на всички който дадоха съвети

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Браво. С това смятам, че приключихме темата!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си