- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Да сменим името Мусала - турско е!
черпя всички турци/евреи/цигани и т.н безплатна екскурзия до концлагерите![]()
много ги мразя, и подкрепям AutumnTears!
Canis-чо нормално ли е според теб в една държава малцинствата да имат повече права от другите?
циганите не плащат данаци/ток/вода/билети в градския транспорт.
децата им НЕ ходят на училище ами ходят да просят и крадат.
турци пребиха българче преди 1 година или 2 в училище в някакво село... причината била понеже БИЛ Българин, просто няма какво да се коментира по темата тая паплач трябва да се изсели на самотен остров и да се провеждат ядрени опити там!
Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``
Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!
women are people too
sometimes
В духа на темата да кажа на серсери да си смени ника, защото е турски. (не че има някакво особено значение)
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
прочети заглавието на темата
![]()
Че защо? Той не претендира, да е изконно български.Първоначално написано от AutumnTears
Но виж ти с твоята сляпа патриотарщина и национализъм не само, че имаш ник на чуж език, но и местожителството ти е някакво странно. като ти гледам и аватарчето се прехласваш по митлогията на севернит народи вероятно.
Типична низша форма на живот.
Grumpy old madman
Имам чувството че темата е направена с цел изясняване което спокойно може да стане и на лична и без да ни занимава.В България днес явно национализма и патриотизма се изразява в това колко мразиш малцинствата и дали се подписал в подписка на улицата че не искаш Турция в ЕС или пък си добавил в някаква група във фейсбука ,която мрази еди кой си етнос.По темата това са глупости и поредната демонстрация на дребно мислене.Върха не е проблем на никой трезво мислещ човек.
Темата ми беше с 2 цели.Едната е постигната, нека продължим с възгледите на другите относно думите на Волен.![]()
Ако първата беше да дрзниш патриотката и бореца за правдини на всички българи AutumnTears успя..Волен винаги говори крайни неща,но от една година е клекнал ниско и е станал по нисък и от тревата.Няма какво повече да се каже по темата.Да се закрие. Да сее!!!Първоначално написано от Serseri91
canis добри оценки правиш, с твоя незнам какъв ник даже не му разбирам смисала и с този аватар със стоун аилънд съдя,че те кефят британците и техния начин на живот? пиеш ли чай в 4;30 следобяд? сутрин закусваш ли някви мазни пържени филии и бекони?
по това какъв ти е аватара неможеш да определиш човека, аз с моя китаец дето върти нунджаго, ще кажеш,че съм азиатец ли? просто ме кефи... и незнам кво нападате момичето, в момента тя се чуства като 'малцинство' защото всички нея я нападате.. немога да ви разбера![]()
Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``
Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!
women are people too
sometimes
Този на аватара няма много общо с бритнаците. И не - техния начин на живот не ме кефи. Чай не пия. Но бекон закусвам - много е яко.
А теб като ти видя аватарчето и причесчицата, както и местожителството в Мордор - какво повече да коментирам?
А момичето го нападаме, понеже говори нереалните глупости. И дано глупаците като нея са малцинство, че ще станем като Иран ако се размножат.
Grumpy old madman
Темата ми не беше да дразня определен човек, а да покажа какви хора си позволяват да слагат етикети на този и онзи.
наистина си зациклил, дадох го като пример това за британците, заради марката на горницата.. както и ти си вадиш някви тъпи заключения от аватара на момичето, относно местожителството нищо не съм потпълвал каде ме прати в 'мордор' не ми е ясно. а относно прическата ми - xuaHUXauhxuhAXHUaxhu КАКВО МИ Е НА ПРИЧЕСКАТА БЕ?![]()
![]()
women are people too
sometimes
мерсиПървоначално написано от 987654
![]()
следваща забележка?
women are people too
sometimes
Хайде и да не ядем шкембе чорба повече....
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Поласка ли се? Чак още искашПървоначално написано от go71n
![]()
![]()
Autumn Tears показва изключтелно ретроградно мислене за годините си, което е срам за българската нация много повече от която и да е турска звезда.
Волен е краен, щом видях че става дума за него, се отказах дори и да отворя линка. Отделно, че темата е абсолютно провокативна спрямо някои потребители, които така или иначе няма да изказвам мнение за тях, но са в маалка грешка. Моето мнение няма да изкажа тук, а когато дискусията е насочена към България и нейните интереси, а не към това кой как нарекал и защо.
.!.
Скандинавка съм, не съм българка (да, сега ще ме питате какво правя тук), е аз поне съм загрижена за бъдещето ви. Серсери, не си постигнал ни
що, както казах не си заслужава да ме банват заради подчовеци като теб. Нямам намерение да убеждавам никой в моите идеологии нито да ги разяснявам с вас....
![]()
я кажете следите ли перла? и там другите турски сериали?! аз лично не съм гледал нито 1 епизод на тия бози а вие? нормално ли е да има български новини на турски език? по нова телевизия сутрин към 6;30 даваха едно време ( сега незнам дали го дават ) нещо за църквата и т.н да очаквам ли скоро сутрин като пусна телевизора да гледам джамии и как рязани отрепки се молят по 4 пъти на ден?!
http://vbox7.com/play:9467d2ea
http://vbox7.com/play:b8196aee
http://vbox7.com/play:40994973
чуйте и 3те песни и се замислете и най-вече си спомнете какво са ни причинили турците!
women are people too
sometimes
Така си го знае целият балкански полуостров..така е влазъл в историята ни..турско или не, наше си е !
Дай тогава светъл пример на малцинствата в България и си завлечи задника от където си дошла. Щом си от друга националност имаш точно толкова право да си тук и да даваш акъл и ухцастваш в управлението, колкото и турците, или ескимосите. Това по твоята логика.Първоначално написано от AutumnTears
Готин, Стоун Айлънд е италианска марка. Това на снимката е италианец.
Grumpy old madman
Като си такъв патриот защо "ви"?Първоначално написано от AutumnTears
А?
Окей, не си българка, но да казваш кой има право да е в България и кой не?
![]()