.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 90
    Голям фен Аватара на go71n
    черпя всички турци/евреи/цигани и т.н безплатна екскурзия до концлагерите

много ги мразя, и подкрепям AutumnTears!
    Canis-чо нормално ли е според теб в една държава малцинствата да имат повече права от другите?

циганите не плащат данаци/ток/вода/билети в градския транспорт.
    децата им НЕ ходят на училище ами ходят да просят и крадат.

турци пребиха българче преди 1 година или 2 в училище в някакво село... причината била понеже БИЛ Българин, просто няма какво да се коментира по темата тая паплач трябва да се изсели на самотен остров и да се провеждат ядрени опити там!
    Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``

Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!

women are people too
    sometimes

Супер фен Аватара на AutumnTears
    Град
    Between the Standing Stones
    В духа на темата да кажа на серсери да си смени ника, защото е турски. (не че има някакво особено значение)

И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...

Твоя е английски.

Град
    прочети заглавието на темата

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Цитирай Първоначално написано от AutumnTears
    В духа на темата да кажа на серсери да си смени ника, защото е турски. (не че има някакво особено значение)
    Че защо? Той не претендира, да е изконно български.
    Но виж ти с твоята сляпа патриотарщина и национализъм не само, че имаш ник на чуж език, но и местожителството ти е някакво странно. като ти гледам и аватарчето се прехласваш по митлогията на севернит народи вероятно.

Типична низша форма на живот.
    Grumpy old madman

Повече от фен Аватара на strave
    Град
    Sofia
    Имам чувството че темата е направена с цел изясняване което спокойно може да стане и на лична и без да ни занимава.В България днес явно национализма и патриотизма се изразява в това колко мразиш малцинствата и дали се подписал в подписка на улицата че не искаш Турция в ЕС или пък си добавил в някаква група във фейсбука ,която мрази еди кой си етнос.По темата това са глупости и поредната демонстрация на дребно мислене.Върха не е проблем на никой трезво мислещ човек.

Темата ми беше с 2 цели.Едната е постигната, нека продължим с възгледите на другите относно думите на Волен.

Е, какво има да продължаваме, Болен си е Болен.

Голям фен Аватара на Wildchildd
    Цитирай Първоначално написано от terrorclub
    Поклон пред арийката Autumn Tears - красива,чистокръвна,с мн бяла кожа,че и с руса коса

Разрешавам ви да и целувате подметките Разрешавам

пп:длъжен бях

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Serseri91
    Темата ми беше с 2 цели.Едната е постигната, нека продължим с възгледите на другите относно думите на Волен.
    Ако първата беше да дрзниш патриотката и бореца за правдини на всички българи AutumnTears успя..Волен винаги говори крайни неща,но от една година е клекнал ниско и е станал по нисък и от тревата.Няма какво повече да се каже по темата.Да се закрие. Да сее!!!

canis добри оценки правиш, с твоя незнам какъв ник даже не му разбирам смисала и с този аватар със стоун аилънд съдя,че те кефят британците и техния начин на живот? пиеш ли чай в 4;30 следобяд? сутрин закусваш ли някви мазни пържени филии и бекони?

по това какъв ти е аватара неможеш да определиш човека, аз с моя китаец дето върти нунджаго, ще кажеш,че съм азиатец ли? просто ме кефи... и незнам кво нападате момичето, в момента тя се чуства като 'малцинство' защото всички нея я нападате.. немога да ви разбера
    Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``

Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!

women are people too
    sometimes

Този на аватара няма много общо с бритнаците. И не - техния начин на живот не ме кефи. Чай не пия. Но бекон закусвам - много е яко.
    А теб като ти видя аватарчето и причесчицата, както и местожителството в Мордор - какво повече да коментирам?

А момичето го нападаме, понеже говори нереалните глупости. И дано глупаците като нея са малцинство, че ще станем като Иран ако се размножат.
    Grumpy old madman

Темата ми не беше да дразня определен човек, а да покажа какви хора си позволяват да слагат етикети на този и онзи.

наистина си зациклил, дадох го като пример това за британците, заради марката на горницата.. както и ти си вадиш някви тъпи заключения от аватара на момичето, относно местожителството нищо не съм потпълвал каде ме прати в 'мордор' не ми е ясно. а относно прическата ми - xuaHUXauhxuhAXHUaxhu КАКВО МИ Е НА ПРИЧЕСКАТА БЕ?

women are people too
    sometimes

Цитирай Първоначално написано от go71n
    наистина си зациклил, дадох го като пример това за британците, заради марката на горницата.. както и ти си вадиш някви тъпи заключения от аватара на момичето, относно местожителството нищо не съм потълвал каде ме прати в 'мордор' не ми е ясно. а относно прическата ми - xuaHUXauhxuhAXHUaxhu КАКВО МИ Е НА ПРИЧЕСКАТА БЕ?
    Неадекватен си, пич.

Цитирай Първоначално написано от 987654
    наистина си зациклил, дадох го като пример това за британците, заради марката на горницата.. както и ти си вадиш някви тъпи заключения от аватара на момичето, относно местожителството нищо не съм потълвал каде ме прати в 'мордор' не ми е ясно. а относно прическата ми - xuaHUXauhxuhAXHUaxhu КАКВО МИ Е НА ПРИЧЕСКАТА БЕ?
    Неадекватен си, пич.
    мерси

следваща забележка?

women are people too
    sometimes

Хайде и да не ядем шкембе чорба повече....

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от 987654
    Неадекватен си, пич.
    мерси

следваща забележка?
    Поласка ли се? Чак още искаш

Мега фен Аватара на machoka
    Autumn Tears показва изключтелно ретроградно мислене за годините си, което е срам за българската нация много повече от която и да е турска звезда.

Град
    Непостоянно
    Волен е краен, щом видях че става дума за него, се отказах дори и да отворя линка. Отделно, че темата е абсолютно провокативна спрямо някои потребители, които така или иначе няма да изказвам мнение за тях, но са в маалка грешка. Моето мнение няма да изкажа тук, а когато дискусията е насочена към България и нейните интереси, а не към това кой как нарекал и защо.
    .!.

Град
    Скандинавка съм, не съм българка (да, сега ще ме питате какво правя тук), е аз поне съм загрижена за бъдещето ви. Серсери, не си постигнал ни
    що, както казах не си заслужава да ме банват заради подчовеци като теб. Нямам намерение да убеждавам никой в моите идеологии нито да ги разяснявам с вас....

я кажете следите ли перла? и там другите турски сериали?! аз лично не съм гледал нито 1 епизод на тия бози а вие? нормално ли е да има български новини на турски език? по нова телевизия сутрин към 6;30 даваха едно време ( сега незнам дали го дават ) нещо за църквата и т.н да очаквам ли скоро сутрин като пусна телевизора да гледам джамии и как рязани отрепки се молят по 4 пъти на ден?!

http://vbox7.com/play:9467d2ea
    http://vbox7.com/play:b8196aee
    http://vbox7.com/play:40994973

чуйте и 3те песни и се замислете и най-вече си спомнете какво са ни причинили турците!

women are people too
    sometimes

Така си го знае целият балкански полуостров..така е влазъл в историята ни..турско или не, наше си е !

Скандинавка съм, не съм българка (да, сега ще ме питате какво правя тук), е аз поне съм загрижена за бъдещето ви. Серсери, не си постигнал ни
    що, както казах не си заслужава да ме банват заради подчовеци като теб. Нямам намерение да убеждавам никой в моите идеологии нито да ги разяснявам с вас....
    Дай тогава светъл пример на малцинствата в България и си завлечи задника от където си дошла. Щом си от друга националност имаш точно толкова право да си тук и да даваш акъл и ухцастваш в управлението, колкото и турците, или ескимосите. Това по твоята логика.

Готин, Стоун Айлънд е италианска марка. Това на снимката е италианец.
    Grumpy old madman

Като си такъв патриот защо "ви"?
    А?
    Окей, не си българка, но да казваш кой има право да е в България и кой не?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си