.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 90
    Град
    Bitch, I live in a trash can !
    От коя точно скандинавска страна си девойче ? Да не се казва Пирдоп случайно ?
    Бягаш от себе си - бягаш цял живот.
    Бавно превръщаш се - превръщаш се в робот.
    Ментално деформиран - черупка без душа.
    Животът си в клетка наричаш свобода.

Рисуваш картини с затворени очи.
    Живееш своя свят с розови мечти
    Ментално деформиран - черупка без душа
    Измамната реалност те води в пропастта.

Хаахаа Мисля, че и стана достатъчно тъпо.

Аз така и не видях един аргумент от страна на "националистите/расистите".
    Fly like a butterfly, sting like a bee.
    Muhammad Ali

Супер фен Аватара на AutumnTears
    Град
    Between the Standing Stones
    Цитирай Първоначално написано от Serseri91
    Хаахаа Мисля, че и стана достатъчно тъпо.
    Не ми е станало тъпо, сдържам се от селски коментари. Много добре разбрах за какво си направил темата. Не заслужаваш да живееш нито ти, нито всички подчовеци, които се изредихте в тази тема.

И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...

Те нямат аргументи.Те не могат да разсъждават.Само защото дедите и бабите им натикват тези глупости в главите още като деца, те мразят малцинствата.Всъщност не знаят защо.Просто едни заблудени х-чета, като аутумн.

Град
    Сега и за малцинство се представя По-бързо от хлебарките се разпространявате. Не говоря само за България, мнението ми е същото за всички европейски страни.

Та сега последно - защитаваш итнереесите на България, или на цяла Европа ?
    Или просто мразиш турците.

Най-големите крадци и престъпници в България са бели българи. Не цигани и турци, а българи. Люси Стойков и Маргините са две имена от многото. Политиците също. Те крадат от данъците на татковците и мамите на нашите форумни "националисти". Остави ги тях, важно е да хулим мръсните цигани и да държим история за робство отпреди 500 години.
    Fly like a butterfly, sting like a bee.
    Muhammad Ali

Град
    Какво те интересува теб в крайна сметка не успях да разбера?

Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от Pwnmaster
    Най-големите крадци и престъпници в България са бели българи. Не цигани и турци, а българи. Люси Стойков и Маргините са две имена от многото. Политиците също. Те крадат от данъците на татковците и мамите на нашите форумни "националисти". Остави ги тях, важно е да хулим мръсните цигани и да държим история за робство отпреди 500 години.
    дойдохме си на думата най-накрая.

Мисля, че AutumnTears започва да се наслаждава на вниманието, което й се отделя.

Предлагам ви да кротнете. Тая тема се пали изкуствено. Като едната страна в дискусията не успява да говори смислено, другата също върти на празни обороти, ако продължава да се натиска.

Дори не считам за нужно да се изхождам (любимо) по самата тема за турци, малцинства, национализъм, тракторизъм и пр. Изтъркана и безпредметна е вече, защото все едно и също се дудне, т.е. все тая.

Град
    Изобщо не се наслаждавах на вниманието на подчовеци, това направо си е обидно. За да избегна бъдещите простотии, които смята да изпише това лайняно същество, ще му кажа ЗА ПОСЛЕДЕН ПЪТ , че няма смисъл да се занимавам с мангали. Не се чувствам "победена" нито обидена от теб, няма начин да го направиш. Това е, беше ми изключително неприятно...

Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia
    тва да няма някакви изригвания , нещо ?
    от два дена такива сериали въртите в тези теми
    Аутумн не си права , ама хич .
    Не може да слагаш лепенки на хората ! Най малкото което е нямаш паров да съдиш хората и да ги обиждаш само на етническо ниво или просот заради тяхното съществуване .
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

Град
    Варна, морето, сините вълни...
    Абсолютно никакъв смисъл няма в тая тема... като цяло, от едната страна някакви глупаци провокират, от другаата страна други глупаци им отговарят. И между мненията един администратор се изживява като Мораалния съдник на нацията....

Голям фен Аватара на Wildchildd
    А аз мисля, че в тоя форум основното е да се появи някой с малко по-различно мнение за да може да бъде захапан от всички, иначе раздела щеше да умре доста бързо.

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Цитирай Първоначално написано от Wildchildd
    А аз мисля, че в тоя форум основното е да се появи някой с малко по-различно мнение за да може да бъде захапан от всички, иначе раздела щеше да умре доста бързо.
    Пък ако можеше и да го обоснове. Еееех...
    Grumpy old madman

Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus
    Кво да го обосновавам бе, ясно е и на слепците, пък и не си ми толкова интересен,че да се разливам в дълги мнения.
    Каквото съм имал съм го казал, това е просто мнение, а не основа за нова малоумна дискусия.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus
    Кво да го обосновавам бе, ясно е и на слепците, пък и не си ми толкова интересен,че да се разливам в дълги мнения.
    Каквото съм имал съм го казал, това е просто мнение, а не основа за нова малоумна дискусия.
    Мисля, че Канис не визираше теб...
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Цитирал ме е, логично е да предположа, че мен визира, ако не е така спокойно може да ми изтриеш мнението .

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Ако изирах теб щеше да е "обосновеШ"
    Grumpy old madman

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от HarleyFlanagan
    Като цяло ситуацията е такава, че се насажда изкуствено напрежение между два етноса, което се прави за ваше съжаление с обща цел - "разделяй и владей". Волен вече изгуби голяма част от политическата си мощ, защото повечето му симпатизанти го разкриха, че и той само прави като вятъра, но определено трябва да се отчете, че има дарбата да засяга една жилка, която е по-осезаема в голяма част от по-слабо интелигентните гласоподаватели и да се възползва от тяхната, да го наречем, "простота".

...

връх Мусала (доколкото помня е Мус Аллах - близо до Бог) е име, което е прието от всички и трябва да си остане такова, независимо дали е българско, турско, арменско или ганайско. Това име е част от историята на България - дали е бляскава или тъмна тази история - тя си е просто история, но е редно много хора да се осъзнаят, че историята си остава в миналото, а ние трябва да поглеждаме повече в бъдещето и да живеем в настоящето. И понеже смятам, че никой не живее по 200 години, то е тъпо да съдите един човек заради действията на друг, които са се случвали преди стотици години.
    Ей това се надявам повече хора да го осъзнаят... Патриотщината в България е направо безумна. Наблягам на думата "патриотщина", а не "патриотизъм". Не можеш с нож да отсечеш историята и миналото, само защото днес не ти изнасят.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен
    Град
    Earth...
    Не ми се чете темата, няма и да я прочета но ще се изкажа е така...

Днеска е Мусала утре е нещо друго! Всеки ден сменяме името на някоя улица, град, квартал или връх. Защо направо не си смениме собствените имена? Голем прас че името е Турско... По цял свят има чуждестранни имена и хората не гледат с лошо око на това.

Ако се сменят имената на неща е така ще трябва да се пренаписват учебници, книги и тн. Това е пари, а кой ще плати за този лукс? Също така хората как ще запомнят всичките тези нови имена? Ще стане много объркано! Всичко това е поредната цигания да се привлече внимание.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от go71n
    я кажете следите ли перла? и там другите турски сериали?! аз лично не съм гледал нито 1 епизод на тия бози а вие? нормално ли е да има български новини на турски език? по нова телевизия сутрин към 6;30 даваха едно време ( сега незнам дали го дават ) нещо за църквата и т.н да очаквам ли скоро сутрин като пусна телевизора да гледам джамии и как рязани отрепки се молят по 4 пъти на ден?!

http://vbox7.com/play:9467d2ea
    http://vbox7.com/play:b8196aee
    http://vbox7.com/play:40994973

чуйте и 3те песни и се замислете и най-вече си спомнете какво са ни причинили турците!
    Човек, ЗАМЪЛЧИ, МОЛЯ ТЕЕЕЕЕ! С всеки пост се излагаш повече и повече.
    Как имаш наглостта въобще да предявяваш претенции, че си българин, при положение че правописът ти е под всякаква критика, начинът ти на мислене е повече от елементарен, а линковете, които пусна, затвърждават тезата ми, че ти си един покъртителен упадък на обществото.
    Разбирам, че сега е модерно да се правиш на патриот, ама смени модата, моля, не ти приляга...

Колкото за Волен – още щом видях, че става въпрос за него, ми стана ясно, че това е поредната глупост. От тоя човек нищо умно не излиза...

А на някои хора трябва да им се набие във вятърничавата главица, че разликата между Османска империя и съвременна Турция е от земята до небето.

Цитирай Първоначално написано от HarleyFlanagan
    Целта на ДПС, Волен и братя Юзеирови е да бъде постигнато разделение - ясно и категорично на "наши и ваши", защото по такъв начин имат по-голям шанс да отхапят от политическата баница, защото в едно нормално и хомогенно общество подобни карикатури няма да имат никакъв шанс дори да се появят на политическия небосклон. Минаването в крайни позиции, които посочват ЯСНО някакъв враг им помага да спечелят одобрение от хората, които не искат да използват главите си и да мислят рационално. Фрапиращата липса на политическа култура сред българските избиратели ни докара управлението на НДСВ, ГЕРБ и вкара Волен в Парламента, както и в Еропейския такъв, където освен простотии - нищо друго не се направи.

ДПС и Воленчо имат интерес да се насажда етнически конфликт - така Доган седя колко години в управлението на страната и въртя далавери с тютюн, дървесина (и междудругото точно етническите турци СА най-големите жертви на неговите далавери) и т.н. Волен пък хвана противоположната ниша и пак на принципа "разделяй и владей" - хвана другите лумпени, докато се насаждаше изкуствено напрежение, което бе В ИНТЕРЕС И НА ДВЕТЕ СТРАНИ.

Сега малко по-конкретно по темата:

връх Мусала (доколкото помня е Мус Аллах - близо до Бог) е име, което е прието от всички и трябва да си остане такова, независимо дали е българско, турско, арменско или ганайско. Това име е част от историята на България - дали е бляскава или тъмна тази история - тя си е просто история, но е редно много хора да се осъзнаят, че историята си остава в миналото, а ние трябва да поглеждаме повече в бъдещето и да живеем в настоящето. И понеже смятам, че никой не живее по 200 години, то е тъпо да съдите един човек заради действията на друг, които са се случвали преди стотици години.
    Доста интересни разсъждения, но са кухи от всякъде. Фактите са, че след като АТАКА се появи на политическата сцена, ДПС бе свалено от властта след 8 годишно управление. Още един факт е, че АТАКА беше първата партия, която започна да анти ДПС и широката общественост разбра за техните престъпления в Родопите. Риториката и папагалски подхванаха ГЕРБ и комунистическите проекти РЗС и ЛИДЕР, за да цепят електората.
    Така стоят нещата, а измишльотините, които сипеш са безпочвени.

Името на връх Мусала, както и на всички турски или комунистически на градове, като Хасково, Кърджали, Благоевград, Казанлък. Също така и всички улици, които имат подобни наименования, а също да бъдат съборени всички паметници на "героите на комунизма".

Мненията, че това било част от историята са пълни глупости. Това са били наши поробители, заради които великата някога България още не може да се съвземе и всякакви връзки с тях трябва да бъдат прекъснати.

За пример-в повечето европейски страни всички неща свързани с фашизма и националсоциализма са забранени и те не се интересуват, че това е било част от историята, макар че щетите които са понесени по време на Втората световна война са несравнимо по-малки от тези които България е понесла от турци и комунисти.
    "Националист - това е естественото ми агрегатно състояние" (Н.Хайтов)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си