- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Да сменим името Мусала - турско е!
От коя точно скандинавска страна си девойче ?Да не се казва Пирдоп случайно ?
Бягаш от себе си - бягаш цял живот.
Бавно превръщаш се - превръщаш се в робот.
Ментално деформиран - черупка без душа.
Животът си в клетка наричаш свобода.
Рисуваш картини с затворени очи.
Живееш своя свят с розови мечти
Ментално деформиран - черупка без душа
Измамната реалност те води в пропастта.
Аз така и не видях един аргумент от страна на "националистите/расистите".
Fly like a butterfly, sting like a bee.
Muhammad Ali
Не ми е станало тъпо, сдържам се от селски коментари. Много добре разбрах за какво си направил темата. Не заслужаваш да живееш нито ти, нито всички подчовеци, които се изредихте в тази тема.Първоначално написано от Serseri91
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Те нямат аргументи.Те не могат да разсъждават.Само защото дедите и бабите им натикват тези глупости в главите още като деца, те мразят малцинствата.Всъщност не знаят защо.Просто едни заблудени х-чета, като аутумн.
Сега и за малцинство се представяПо-бързо от хлебарките се разпространявате. Не говоря само за България, мнението ми е същото за всички европейски страни.
![]()
Та сега последно - защитаваш итнереесите на България, или на цяла Европа ?
Или просто мразиш турците.![]()
Най-големите крадци и престъпници в България са бели българи. Не цигани и турци, а българи. Люси Стойков и Маргините са две имена от многото. Политиците също. Те крадат от данъците на татковците и мамите на нашите форумни "националисти". Остави ги тях, важно е да хулим мръсните цигани и да държим история за робство отпреди 500 години.
Fly like a butterfly, sting like a bee.
Muhammad Ali
Какво те интересува теб в крайна сметка не успях да разбера?
![]()
дойдохме си на думата най-накрая.Първоначално написано от Pwnmaster
Мисля, че AutumnTears започва да се наслаждава на вниманието, което й се отделя.
Предлагам ви да кротнете. Тая тема се пали изкуствено. Като едната страна в дискусията не успява да говори смислено, другата също върти на празни обороти, ако продължава да се натиска.
Дори не считам за нужно да се изхождам (любимо) по самата тема за турци, малцинства, национализъм, тракторизъм и пр. Изтъркана и безпредметна е вече, защото все едно и също се дудне, т.е. все тая.
Изобщо не се наслаждавах на вниманието на подчовеци, това направо си е обидно. За да избегна бъдещите простотии, които смята да изпише това лайняно същество, ще му кажа ЗА ПОСЛЕДЕН ПЪТ , че няма смисъл да се занимавам с мангали. Не се чувствам "победена" нито обидена от теб, няма начин да го направиш. Това е, беше ми изключително неприятно...
![]()
тва да няма някакви изригвания , нещо ?
от два дена такива сериали въртите в тези теми![]()
Аутумн не си права , ама хич .
Не може да слагаш лепенки на хората ! Най малкото което е нямаш паров да съдиш хората и да ги обиждаш само на етническо ниво или просот заради тяхното съществуване .
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Абсолютно никакъв смисъл няма в тая тема... като цяло, от едната страна някакви глупаци провокират, от другаата страна други глупаци им отговарят. И между мненията един администратор се изживява като Мораалния съдник на нацията....
А аз мисля, че в тоя форум основното е да се появи някой с малко по-различно мнение за да може да бъде захапан от всички, иначе раздела щеше да умре доста бързо.
Пък ако можеше и да го обоснове. Еееех...Първоначално написано от Wildchildd
Grumpy old madman
Кво да го обосновавам бе, ясно е и на слепците, пък и не си ми толкова интересен,че да се разливам в дълги мнения.Първоначално написано от Canis_Dirus
Каквото съм имал съм го казал, това е просто мнение, а не основа за нова малоумна дискусия.
Мисля, че Канис не визираше теб...Първоначално написано от Wildchildd
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Цитирал ме е, логично е да предположа, че мен визира, ако не е така спокойно може да ми изтриеш мнението.
Ако изирах теб щеше да е "обосновеШ"
Grumpy old madman
Ей това се надявам повече хора да го осъзнаят... Патриотщината в България е направо безумна. Наблягам на думата "патриотщина", а не "патриотизъм". Не можеш с нож да отсечеш историята и миналото, само защото днес не ти изнасят.Първоначално написано от HarleyFlanagan
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Не ми се чете темата, няма и да я прочета но ще се изкажа е така...
Днеска е Мусала утре е нещо друго! Всеки ден сменяме името на някоя улица, град, квартал или връх. Защо направо не си смениме собствените имена? Голем прас че името е Турско... По цял свят има чуждестранни имена и хората не гледат с лошо око на това.
Ако се сменят имената на неща е така ще трябва да се пренаписват учебници, книги и тн. Това е пари, а кой ще плати за този лукс? Също така хората как ще запомнят всичките тези нови имена? Ще стане много объркано! Всичко това е поредната цигания да се привлече внимание.
Човек, ЗАМЪЛЧИ, МОЛЯ ТЕЕЕЕЕ!Първоначално написано от go71n
![]()
![]()
С всеки пост се излагаш повече и повече.
Как имаш наглостта въобще да предявяваш претенции, че си българин, при положение че правописът ти е под всякаква критика, начинът ти на мислене е повече от елементарен, а линковете, които пусна, затвърждават тезата ми, че ти си един покъртителен упадък на обществото.
Разбирам, че сега е модерно да се правиш на патриот, ама смени модата, моля, не ти приляга...
Колкото за Волен – още щом видях, че става въпрос за него, ми стана ясно, че това е поредната глупост. От тоя човек нищо умно не излиза...
А на някои хора трябва да им се набие във вятърничавата главица, че разликата между Османска империя и съвременна Турция е от земята до небето.
Доста интересни разсъждения, но са кухи от всякъде. Фактите са, че след като АТАКА се появи на политическата сцена, ДПС бе свалено от властта след 8 годишно управление. Още един факт е, че АТАКА беше първата партия, която започна да анти ДПС и широката общественост разбра за техните престъпления в Родопите. Риториката и папагалски подхванаха ГЕРБ и комунистическите проекти РЗС и ЛИДЕР, за да цепят електората.Първоначално написано от HarleyFlanagan
Така стоят нещата, а измишльотините, които сипеш са безпочвени.
Името на връх Мусала, както и на всички турски или комунистически на градове, като Хасково, Кърджали, Благоевград, Казанлък. Също така и всички улици, които имат подобни наименования, а също да бъдат съборени всички паметници на "героите на комунизма".
Мненията, че това било част от историята са пълни глупости. Това са били наши поробители, заради които великата някога България още не може да се съвземе и всякакви връзки с тях трябва да бъдат прекъснати.
За пример-в повечето европейски страни всички неща свързани с фашизма и националсоциализма са забранени и те не се интересуват, че това е било част от историята, макар че щетите които са понесени по време на Втората световна война са несравнимо по-малки от тези които България е понесла от турци и комунисти.
"Националист - това е естественото ми агрегатно състояние" (Н.Хайтов)