- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Лосиони, душ гелове, бътъри !
Аз тази седмица сигурно ще ходя до Пикадили. Както ви бях казала и там има промоцията за 2-та на Боржуа , но бяха към 8 лева. И все пак ще си ги купя.![]()
На ''Фа'' има ли лосиони за тяло? Ако да .. трайни ли са?
Имат, но не са трайни. Душ геловете обаче...![]()
![]()
![]()
Аз бях купила преди около година на наш'те лосион за тяло на GOSH, мисля, че беше класическият вариант. Тааа, покрай тях намазах и аз, де, и съм страшно доволна - божествен е! Миризмата му е по-скоро тоалетна (мразя сладки миризми)...Абе, много е хубав и не беше скъп!![]()
Сега искам да си взема на DOVE или NIVEA но се колебаяНякой ползвал ли ги е , някакви впечатления ????
![]()
на мен ми се задържа миризмата за около 2-3 часа не повече.Първоначално написано от skissy
Ако ти хареса този с шоколада - него си вземи. Най-силният от серията е, и най-много си заслужава. В комбинация със скраб-а с шоколад и зелено кафе пък е нещо невероятноПървоначално написано от skissy
2-рия по издържливост е с Манго
![]()
Хайде да вдигна темата малко.![]()
Само на мен ли ми е траен кокоса на Афродита?Мириша си цял ден .. не знам защо се получава така.
А днес като ходих до магазина , реших да си взема душ гела на Рубела с шоколад. Още не съм го пробвала. За 3.50 не очаквам да е много траен , но нищо. В предишните страници бяха писали за този душ гел и реших да го пробвам.
Вие имате ли нови придобивки ?![]()
откъде си го купуваш щото аз ванилията я убожавам ( пристрастена съм)Първоначално написано от Sigrina
![]()
![]()
\
/
Мирише на вафлени корички, както беше написало едно момиче в темата по-нагоре. Сигурно е яко, докато се къпеш! Но за да ти е траен душ гела, най-добре да имаш и бутер с такъв или поне подобен аромат, за да "запечаташ" миризмата.Първоначално написано от iiordanova
На мен новата ми придобивка е душ-гела на "Афродита" с манго. Изобщо не ме кефи обаче. Мирише на газирано безалкохолно, и то супер слабо!![]()
Някой да е ползвал нещо от тази серия ?
![]()
---
koshtramba много благодаря за съвета![]()
Моля.
Тази серия на Тесори изглежда супер луксозна, но когато съм имала възможността да подуша душ-гела не съм оставала доволна. Мирише ми на бабешки сапун с миризмата на едновремешните парфюми.Някак си тежко идва. Точно това - с орхидеята. Не знам защо така.
На Тесори съм ползвала крема за тяло с жасмин - не е хубав , но пък душ-олиото Хамам е супер.
![]()
To infinity and beyond.
Някой ползвал ли е бутерите на Greenland, защото почти съм навита да си дам последните пари за този с кокоса, но ми трябват малко мнения за трайност, миризма, хидратация и пр. Днес в Бонжура ги гледах, но тестера беше празен и само долових леко миризмата.
От аптеки Ремедиум, ако си от София. Иначе не знамПървоначално написано от mImZ4eTy
Относно Greenland, ползвала съм комплектите (бътър, крем за лице и стик за устни (мнооого са вкусниии)) с манго, а след това и този с ванилия и какао, много ми харесаха и двата!
П.С. Сега си търся с малина![]()
Душ гела на Рубела мирише супер! Но изобщо не е издръжлив върху кожата. Иначе мирише мнооого хубаво.
Да ви питам към червения душ гел на Бетина Барти , има ли и червен лосион за тяло? Мнения , препоръки ?![]()
душ геловете на avon са хубавиАз само от там си поръчвам
![]()
Онзи ден си купих лосион за тяло на Balea с мед и мляко-много хубаво мирише,направо ми идеше да се изям![]()
дааа,да,определеноПървоначално написано от koshtramba
![]()
Ще си го купя бутера на Афродита с шоколада , нали имам душ гел на Рубела с шоколад , с бутера ще е по-трайно.
А днес четох мнения за червения лосион и душ гел на Бетина Барти и реших и тях да си купя. Аз съм мирисала душ гела - божествен е ! Дано и лосиона да е хубав. : ))
А на Рефан ползвали ли сте бутерите ?
за Рефан съм чувала добри отзиви, ама сега искам да си взема бутер Tesori d`Oriente.Имах този http://tesori-doriente.com/?type=products&id=2 от серията с бял мускус и кехлибар. Но ми дойде малко в повече.Миризмата му е тежичка, но пък мирише 2 дни, прави кожата мого мекичка
![]()
![]()
Искам да си взема друг аромат. Препоръки![]()
![]()
Мацки,предложете ми някакво бутерче с ароман на роза..или нещо такова нежно.Мерси.
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..