.
Отговор в тема
Страница 11 от 24 ПървиПърви ... 78910111213141521 ... ПоследнаПърви
Резултати от 251 до 275 от общо 591
    Мега фен Аватара на iiordanova
    Аз тази седмица сигурно ще ходя до Пикадили. Както ви бях казала и там има промоцията за 2-та на Боржуа , но бяха към 8 лева. И все пак ще си ги купя.
    На ''Фа'' има ли лосиони за тяло? Ако да .. трайни ли са?

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Имат, но не са трайни. Душ геловете обаче...

Аз бях купила преди около година на наш'те лосион за тяло на GOSH, мисля, че беше класическият вариант. Тааа, покрай тях намазах и аз, де, и съм страшно доволна - божествен е! Миризмата му е по-скоро тоалетна (мразя сладки миризми)...Абе, много е хубав и не беше скъп!

Сега искам да си взема на DOVE или NIVEA но се колебая Някой ползвал ли ги е , някакви впечатления ????

Цитирай Първоначално написано от skissy
    А бутерът на Афродита с аромат на кокос миризмата му дълготрайна ли е бихте ли ми препоръчали нещо, което ще бъде с по-дълготрайна миризма pinkflower бутера на Бетина Барти е страхотен не е с натрапчива миризма т много е нежно,свежо и приятно на мен лично ми иде да го изям но пък на всеки вкуса му е различен
    на мен ми се задържа миризмата за около 2-3 часа не повече.

Мега фен Аватара на koshtramba
    Цитирай Първоначално написано от skissy
    А бутерът на Афродита с аромат на кокос миризмата му дълготрайна ли е бихте ли ми препоръчали нещо, което ще бъде с по-дълготрайна миризма pinkflower бутера на Бетина Барти е страхотен не е с натрапчива миризма т много е нежно,свежо и приятно на мен лично ми иде да го изям но пък на всеки вкуса му е различен
    Ако ти хареса този с шоколада - него си вземи. Най-силният от серията е, и най-много си заслужава. В комбинация със скраб-а с шоколад и зелено кафе пък е нещо невероятно 2-рия по издържливост е с Манго
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Хайде да вдигна темата малко.
    Само на мен ли ми е траен кокоса на Афродита? Мириша си цял ден .. не знам защо се получава така.
    А днес като ходих до магазина , реших да си взема душ гела на Рубела с шоколад. Още не съм го пробвала. За 3.50 не очаквам да е много траен , но нищо. В предишните страници бяха писали за този душ гел и реших да го пробвам.
    Вие имате ли нови придобивки ?

Цитирай Първоначално написано от Sigrina
    Използвам цялата серия на Бетина Барти с ванилията... Просто я обожавам и мириша по цял ден...
    това ми е любимото:
    откъде си го купуваш щото аз ванилията я убожавам ( пристрастена съм) \/

Цитирай Първоначално написано от iiordanova
    Хайде да вдигна темата малко.
    Само на мен ли ми е траен кокоса на Афродита? Мириша си цял ден .. не знам защо се получава така.
    А днес като ходих до магазина , реших да си взема душ гела на Рубела с шоколад. Още не съм го пробвала. За 3.50 не очаквам да е много траен , но нищо. В предишните страници бяха писали за този душ гел и реших да го пробвам.
    Вие имате ли нови придобивки ?
    Мирише на вафлени корички, както беше написало едно момиче в темата по-нагоре. Сигурно е яко, докато се къпеш! Но за да ти е траен душ гела, най-добре да имаш и бутер с такъв или поне подобен аромат, за да "запечаташ" миризмата.
    На мен новата ми придобивка е душ-гела на "Афродита" с манго. Изобщо не ме кефи обаче. Мирише на газирано безалкохолно, и то супер слабо!
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Някой да е ползвал нещо от тази серия ?

---
    koshtramba много благодаря за съвета

Моля.

Тази серия на Тесори изглежда супер луксозна, но когато съм имала възможността да подуша душ-гела не съм оставала доволна. Мирише ми на бабешки сапун с миризмата на едновремешните парфюми.Някак си тежко идва. Точно това - с орхидеята. Не знам защо така.
    Пази моториста !!!

Мега фен Аватара на Infinity
    На Тесори съм ползвала крема за тяло с жасмин - не е хубав , но пък душ-олиото Хамам е супер.

To infinity and beyond.

Град
    Русе
    Някой ползвал ли е бутерите на Greenland, защото почти съм навита да си дам последните пари за този с кокоса, но ми трябват малко мнения за трайност, миризма, хидратация и пр. Днес в Бонжура ги гледах, но тестера беше празен и само долових леко миризмата.

Цитирай Първоначално написано от divaneee
    Някой ползвал ли е бутерите на Greenland, защото почти съм навита да си дам последните пари за този с кокоса, но ми трябват малко мнения за трайност, миризма, хидратация и пр. Днес в Бонжура ги гледах, но тестера беше празен и само долових леко миризмата.
    Доколкото знам не са с много силна миризма, все пак се водят био козметика и в нея не трябва да има парфюми.
    Пази моториста !!!

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от mImZ4eTy
    Цитирай Първоначално написано от Sigrina
    Използвам цялата серия на Бетина Барти с ванилията... Просто я обожавам и мириша по цял ден...
    това ми е любимото:
    откъде си го купуваш щото аз ванилията я убожавам ( пристрастена съм) \/
    От аптеки Ремедиум, ако си от София. Иначе не знам

Относно Greenland, ползвала съм комплектите (бътър, крем за лице и стик за устни (мнооого са вкусниии)) с манго, а след това и този с ванилия и какао, много ми харесаха и двата!

П.С. Сега си търся с малина

Душ гела на Рубела мирише супер! Но изобщо не е издръжлив върху кожата. Иначе мирише мнооого хубаво.
    Да ви питам към червения душ гел на Бетина Барти , има ли и червен лосион за тяло? Мнения , препоръки ?

Голям фен Аватара на mecheeeee
    душ геловете на avon са хубави Аз само от там си поръчвам

Супер фен Аватара на nymphadora
    Онзи ден си купих лосион за тяло на Balea с мед и мляко-много хубаво мирише,направо ми идеше да се изям

Ъп , някой ще ми отговори ли на въпроса ;?

Цитирай Първоначално написано от iiordanova
    Душ гела на Рубела мирише супер! Но изобщо не е издръжлив върху кожата. Иначе мирише мнооого хубаво.
    Да ви питам към червения душ гел на Бетина Барти , има ли и червен лосион за тяло? Мнения , препоръки ?
    Има и лосион. Но за мнение не мога да кажа, чела съм че е хубав, колко е вярно.....
    Пази моториста !!!

Град
    Wonderland
    Цитирай Първоначално написано от koshtramba
    Ако ти хареса този с шоколада - него си вземи. Най-силният от серията е, и най-много си заслужава. В комбинация със скраб-а с шоколад и зелено кафе пък е нещо невероятно
    дааа,да,определено

Ще си го купя бутера на Афродита с шоколада , нали имам душ гел на Рубела с шоколад , с бутера ще е по-трайно.
    А днес четох мнения за червения лосион и душ гел на Бетина Барти и реших и тях да си купя. Аз съм мирисала душ гела - божествен е ! Дано и лосиона да е хубав. : ))
    А на Рефан ползвали ли сте бутерите ?

за Рефан съм чувала добри отзиви, ама сега искам да си взема бутер Tesori d`Oriente.Имах този http://tesori-doriente.com/?type=products&id=2 от серията с бял мускус и кехлибар. Но ми дойде малко в повече. Миризмата му е тежичка, но пък мирише 2 дни, прави кожата мого мекичка
    Искам да си взема друг аромат. Препоръки

в този лосион искам да потъна като пирон в кисело мляко

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    Мацки,предложете ми някакво бутерче с ароман на роза..или нещо такова нежно.Мерси.
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си