- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Лосиони, душ гелове, бътъри !
А дълготраен ли е ароматът?Първоначално написано от foreverr
"Причината, поради която не пия, е че искам да знам,когато си прекарвам добре."
(Нанси Уичър Астор)
Ванилия 10000000000000000000%Първоначално написано от MonnyG
особено ако си вземеш бътъра... той има адски дълготраен аромат
![]()
Чудя се кой крем за тяло да си взема , този на Balea с кокос или на Alverde с макадамия , кожата ми е много сухаКой бихте ми препоръча ли , който овлажнява добре кожата
... Живей с мечти, а не със спомени ...
Здравейте....ще ми препоръчате ли ексфолиант,душ гел и лосион за тяло с мирис на кокос! Благодаря предварително!![]()
Крема на Балеа с кокос не съм използвала, но съм използвала бътъра. Много хубаво мирише, но според мен не би хидратирал достатъчно добре сухата кожа. Следователно трябва нещо по-хубаво да си вземешПървоначално написано от rosencetooo
Успех!
За ексфолиант мога да ти препоръчам едно много евтино и ефикасно природно средство - козметични/тоалетни трици. Попринцип се използват за лице, но аз ги използвам за цялото си тяло и съм адски доволна. Има много видове - от бадеми, праскови и т.н., но аз взимам от череши, защото са по-светлички и не приличат на ако като ги разтворишПървоначално написано от MegiBoOm
Има и друг момент - попринцип се разтварят с топла вода, само че аз им слагам много мъничко топла вода и мед. Да стане гъста каша и така с ръчички се цапам цялата. Дано да ти свършат работа, аз други не съм използвала никога.
А за лосион/бътър с аромат на кокос има на Balea и на Fruttini. Аз съм използвала на Balea само, в комбинация с душ гела им - кокос и бях сравнително доволна![]()
^ От тези тоалетни трици не се ли запушва канала![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Ванилия 10000000000000000000% особено ако си вземеш бътъра... той има адски дълготраен аромат
Eми имам от страия лосион и за това не съм пробвала този, но мисля, че ще е дълготраен.Като го пробвам ще пиша, но това май ще стане след около 10 дни, като свърша със стария лосион.Първоначално написано от musiic
Sigrina благодаря ти за отговораа нещо да ми препоръчаш , което добре овлажнява , и да е мазничко ;д , че вече в чудо съм се видяла всеки следващ път какво да си взема..
![]()
- Ами не съм имала такива проблеми честно казаноПървоначално написано от j_adore2
Не мисля, че могат да го запушат.
Има и душ гел от същата серия - ванилияПървоначално написано от MonnyG
Е, крайно време беше, аз май само заради нея и заради още една влизамПървоначално написано от koshtramba
Ако кожата ти е много суха може да си вземеш някое масло. Например това: http://img805.imageshack.us/img805/2553/dsc03659.jpg Има и други аромати, можеш да го намериш в Casyopea. На мен много ми харесва, но специално това с жасмина има доста силна миризма първите 20-30 минути след като се намажеш, ама после е окПървоначално написано от rosencetooo
![]()
^ Да много е сухаще потърся по магазините и в краен случай ще си поръчам :P
аз съм ползвала доста време на Gosh класическия - бяла туба с тъмно синя капачка.
За зимата ползвам бебешкото олио на Johnson с лайка, защото кожата ми става по -суха.
А за по-дълготраен аромат, Cottage са супер!
"Само децата знаят какво търсят" Малкият Принц
http://static.prodavalnik.com/images...jpg?1298498615
Хубави си са тези бутери ??
1.Английски Крем -бутер за тяло и лице с аромат на манго и пасифлора 300 мл с натурални плодови екстракти от манго и пасифлора 2.Английски Крем -бутер за тяло и лице с аромат на диня и гуава 300 мл хидратира , изглажда и освежава вашата кожа Производител - Еnliven Англия
Аз си взех точно от тази потребителка бутера с манго. На мен ми харесва.Първоначално написано от cvetinka94
Първоначално написано от koshtramba
ще ми кажеш ли от къде и за колко ?![]()
Ако си от София - The Mall, магазин Sephora. 17 лева ми се върти в главата като цена.
оо значи скоро ще ходя да разгледамаз мислех че ще ми кажеш 50лв примерно ,защото ми казаха че било много скъпо...
Тука гледам даже, че са по 13
http://www.polyvore.com/lait_corps_d...ng?id=13783187
Понеже мразя сегашният ми душ гел(някакв на ейвън портокал...е няма толкова ужасно нещо) видях някакъв 55 стотинки ванилия и го взех единствено,защото обожавам ванилията.Не съм очаквала,че толкова евтино нещо ще е ааадски доброто и освен ванилия все едно има и канела иии просто се разтапям![]()
http://www.prikachi.com/images/889/3035889T.jpg
* Лосион за тяло Dove Supreme Luscious Velvet – 8,10 лв
За прекрасно изживяване на кожата. Лосионът за тяло глези тялото и душата, дарява на кожата допълнително усещане за копринена мекота. С уникална комбинация от богат хидратант и нежен аромат.
Мното е добър!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
:P
![]()
Preska
ей, хора, понеже в моя град не отркрих бутер на Бетина Барти, дайте ми някой надежден сайт да си поръчам![]()