.
Отговор в тема
Страница 14 от 24 ПървиПърви ... 4101112131415161718 ... ПоследнаПърви
Резултати от 326 до 350 от общо 591
    Цитирай Първоначално написано от foreverr
    Аз на скоро си купих това мляко за тяло(на цена 8.70), мирише уникалнооо:
    http://www.shopathenas.com/47-latte-...i--karite.html
    А дълготраен ли е ароматът?
    "Причината, поради която не пия, е че искам да знам,когато си прекарвам добре."
    (Нанси Уичър Астор)

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от MonnyG
    ейй хора кажете ми според вас на Бетина Барти кой е най хубавият лосион за тяло и душ гел който да мирише супер хубаво и да е дълготраен?
    Ванилия 10000000000000000000% особено ако си вземеш бътъра... той има адски дълготраен аромат

Супер фен Аватара на rosencetooo
    Чудя се кой крем за тяло да си взема , този на Balea с кокос или на Alverde с макадамия , кожата ми е много суха Кой бихте ми препоръча ли , който овлажнява добре кожата
    ... Живей с мечти, а не със спомени ...

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Здравейте....ще ми препоръчате ли ексфолиант,душ гел и лосион за тяло с мирис на кокос! Благодаря предварително!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от rosencetooo
    Чудя се кой крем за тяло да си взема , този на Balea с кокос или на Alverde с макадамия , кожата ми е много суха Кой бихте ми препоръча ли , който овлажнява добре кожата
    Крема на Балеа с кокос не съм използвала, но съм използвала бътъра. Много хубаво мирише, но според мен не би хидратирал достатъчно добре сухата кожа. Следователно трябва нещо по-хубаво да си вземеш Успех!

Цитирай Първоначално написано от MegiBoOm
    Здравейте....ще ми препоръчате ли ексфолиант,душ гел и лосион за тяло с мирис на кокос! Благодаря предварително!
    За ексфолиант мога да ти препоръчам едно много евтино и ефикасно природно средство - козметични/тоалетни трици. Попринцип се използват за лице, но аз ги използвам за цялото си тяло и съм адски доволна. Има много видове - от бадеми, праскови и т.н., но аз взимам от череши, защото са по-светлички и не приличат на ако като ги разтвориш Има и друг момент - попринцип се разтварят с топла вода, само че аз им слагам много мъничко топла вода и мед. Да стане гъста каша и така с ръчички се цапам цялата. Дано да ти свършат работа, аз други не съм използвала никога.
    А за лосион/бътър с аромат на кокос има на Balea и на Fruttini. Аз съм използвала на Balea само, в комбинация с душ гела им - кокос и бях сравнително доволна

Супер фен Аватара на j_adore2
    ^ От тези тоалетни трици не се ли запушва канала
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Ванилия 10000000000000000000% особено ако си вземеш бътъра... той има адски дълготраен аромат

Sigrina аа благодаря ти много за инфото аа освен бътъра каква е останалата част от колекцията ванилия защото смятам да си взема бътър и някякъв душ гел ..

Мега фен Аватара на koshtramba
    Я, темата ми възкръсна !

Цитирай Първоначално написано от musiic
    Цитирай Първоначално написано от foreverr
    Аз на скоро си купих това мляко за тяло(на цена 8.70), мирише уникалнооо:
    http://www.shopathenas.com/47-latte-...i--karite.html
    А дълготраен ли е ароматът?
    Eми имам от страия лосион и за това не съм пробвала този, но мисля, че ще е дълготраен.Като го пробвам ще пиша, но това май ще стане след около 10 дни, като свърша със стария лосион.

Sigrina благодаря ти за отговора а нещо да ми препоръчаш , което добре овлажнява , и да е мазничко ;д , че вече в чудо съм се видяла всеки следващ път какво да си взема..

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от j_adore2
    ^ От тези тоалетни трици не се ли запушва канала
    - Ами не съм имала такива проблеми честно казано Не мисля, че могат да го запушат.

Цитирай Първоначално написано от MonnyG
    Sigrina аа благодаря ти много за инфото аа освен бътъра каква е останалата част от колекцията ванилия защото смятам да си взема бътър и някякъв душ гел ..
    Има и душ гел от същата серия - ванилия

Цитирай Първоначално написано от koshtramba
    Я, темата ми възкръсна !
    Е, крайно време беше, аз май само заради нея и заради още една влизам

Цитирай Първоначално написано от rosencetooo
    Sigrina благодаря ти за отговора а нещо да ми препоръчаш , което добре овлажнява , и да е мазничко ;д , че вече в чудо съм се видяла всеки следващ път какво да си взема..
    Ако кожата ти е много суха може да си вземеш някое масло. Например това: http://img805.imageshack.us/img805/2553/dsc03659.jpg Има и други аромати, можеш да го намериш в Casyopea. На мен много ми харесва, но специално това с жасмина има доста силна миризма първите 20-30 минути след като се намажеш, ама после е ок

^ Да много е суха ще потърся по магазините и в краен случай ще си поръчам :P

аз съм ползвала доста време на Gosh класическия - бяла туба с тъмно синя капачка.
    За зимата ползвам бебешкото олио на Johnson с лайка, защото кожата ми става по -суха.
    А за по-дълготраен аромат, Cottage са супер!
    "Само децата знаят какво търсят" Малкият Принц

http://static.prodavalnik.com/images...jpg?1298498615

Хубави си са тези бутери ??

1.Английски Крем -бутер за тяло и лице с аромат на манго и пасифлора 300 мл с натурални плодови екстракти от манго и пасифлора 2.Английски Крем -бутер за тяло и лице с аромат на диня и гуава 300 мл хидратира , изглажда и освежава вашата кожа Производител - Еnliven Англия

Супер фен Аватара на girl91
    Цитирай Първоначално написано от cvetinka94
    http://static.prodavalnik.com/images/item_images/001/450/897/img_1_large.jpg?1298498615
    Хубави си са тези бутери ??
    1.Английски Крем -бутер за тяло и лице с аромат на манго и пасифлора 300 мл с натурални плодови екстракти от манго и пасифлора 2.Английски Крем -бутер за тяло и лице с аромат на диня и гуава 300 мл хидратира , изглажда и освежава вашата кожа Производител - Еnliven Англия
    Аз си взех точно от тази потребителка бутера с манго. На мен ми харесва.

Розовия

Повече от фен Аватара на ZaicheNaXeroin
    Цитирай Първоначално написано от koshtramba
    Розовия

ще ми кажеш ли от къде и за колко ?

Ако си от София - The Mall, магазин Sephora. 17 лева ми се върти в главата като цена.

Повече от фен Аватара на ZaicheNaXeroin
    оо значи скоро ще ходя да разгледам аз мислех че ще ми кажеш 50лв примерно ,защото ми казаха че било много скъпо...

Тука гледам даже, че са по 13

http://www.polyvore.com/lait_corps_d...ng?id=13783187

Град
    София
    А този с гуавата готин ли е?

Супер фен Аватара на DisturbiaV
    Понеже мразя сегашният ми душ гел(някакв на ейвън портокал...е няма толкова ужасно нещо) видях някакъв 55 стотинки ванилия и го взех единствено,защото обожавам ванилията.Не съм очаквала,че толкова евтино нещо ще е ааадски доброто и освен ванилия все едно има и канела иии просто се разтапям

http://www.prikachi.com/images/889/3035889T.jpg

* Лосион за тяло Dove Supreme Luscious Velvet – 8,10 лв

За прекрасно изживяване на кожата. Лосионът за тяло глези тялото и душата, дарява на кожата допълнително усещане за копринена мекота. С уникална комбинация от богат хидратант и нежен аромат.

Мното е добър!!!!!!!!! :P
    Preska

Голям фен Аватара на Sunshin3
    ей, хора, понеже в моя град не отркрих бутер на Бетина Барти, дайте ми някой надежден сайт да си поръчам

NEW

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си