- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Лосиони, душ гелове, бътъри !
Мажете ли се редовно с тия лосиони или само ги купувате?
И за какво са ви с траен аромат, не ползвате ли парфюми и така не се ли бият миризмите?
Аз ползвам лосион заради хидратирането. За мирис залагам на парфюм.
Аз си се мажа редовно с лосионите.Като си купя няколко нови и най-старите ги позабравям, но се мажа с всички, ползвам си ги, гледам да не повтарям много-много един аромат. Последните, които си купих са 3 мои много любими аромата- боровинка, малина и манго.![]()
Аз иначе си ползвам парфюми. Имам много и гледам горе/долу така да си съчетавам ароматите на душ-геловете, лосионите, парфюмите и дезодорантите, че да не се получава разлика. Най- обичам да си ползвам душ-геловете и лосионите за тяло, които са на същата марка като парфюмите. Само два цели комплекта имам- един на Булгари и един на Валентино, другите са ми или само с лосион, или само с душ гел. Охх...обожавам такива миришещии неща, не мога да спра да купувам. Преди малко си купих душ-гел на Фа с аромат на праскова, ще го съчетавам с мангото за сега, докато си купя такъв душ-гел.![]()
Everything changes, but beauty remains ...
Откъде ги вземате на Афродита продуктите?Аз имам на Рубела душ-гела и лосиона с шоколад...Първоначално написано от pinkflower
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
ОТ Кауфланд.Първоначално написано от brutaLxxbunny
Аз искам сега душ-гел на Рубела с боровинка, че имам такъв лосион. И съм си харесала няколко душ-гела на Ив Роше- с малина,ягодка и кокос...
Сега в снимките видях, че има такъв и с аромат на къпина...Ароматите им са страхотно силни, предполагам са адски трайни. 10лв са, нямам търпение да си купя някой. Отдавна им се каня, обаче все си купувам други неща и пари не ми остават. Вече ще си купя!
edit: Постнала съм малка бутилка от 50мл. Големите са 10лв и са към 200-250мл.
Последният, който си купих :
Приятен е .. друго определение не бих му дала.![]()
To infinity and beyond.
Хейй аз търся лосион за тяло с много силна миризма ,да мирише убийствено! Не си падам по сладникавите прекалено аромати,но имам много суха кожа на тялото и наистина трябва хидратация и то яка !![]()
Предложения имате ли
![]()
LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
момиче
На Dove бях ползвала един много свеж преди време, с частици вътре, миришеше на цитросови плодове!!!Първоначално написано от Infinity
![]()
Защо не пробваш маслото за тяло на Балеа с манго ?Първоначално написано от GrippingBosh
![]()
Доста силен , добре хидратира, а и е на съвсем достъпна цена.![]()
http://2.bp.blogspot.com/-50CCLJ04Hq...alea.Mango.jpg
To infinity and beyond.
Този на Балеа с манго изглежда готин. А колко струва? Май ще си го купя,защото нямам нищо с манго.А пък аз харесвам мирис на манго.
На Афродита с манго според мен е 1000 пъти по-хубав от този на Балеа. Помирисх го само и ми се догади. Мирише на гадно,мазно, на масло...не е свежо хич... 6лв май беше.Първоначално написано от iiordanova
Взех си маслото за тяло на Балеа с какао и изобщо не ми харесва ароматът.![]()
![]()
Незнам с какао как мирише , но с кокос е невероятеннПървоначално написано от strawberry88
Почти винаги съм запасена с него ;д
... Живей с мечти, а не със спомени ...
[quote="koshtramba"]
Лосион. Ох, представям си как мирише бътъра.[/quote
Мразя теОбожаам, обожавам манго и искам този лосион!
![]()
Аз си купих на Котаж душ-гела с аромат на какао май... готин е.
От къде ги поръчваш и какви пари е?Първоначално написано от koshtramba
![]()
Микс от 3 такива по 60 мл. за 10 $. Супер оферта. А и ги пробваш и после знаеш от кое да си вземеш голяма разфасовка.Иначе от сайта на bath and body или ибей.
![]()
Използвам такова масло за тяло- http://www.pinkmelon.de/wp-content/u...tter_art_2.jpg първите няколко дни ми миришеше отвратително,но после се свиква,не е лошо,но има доста по-добри от него.
Ползвам ето този душ-гел-http://www.drogerie-matous.cz/obrazky/671/adidas-women-daily-scrub-default.jpg
Този и още един от същата марка го използвах докато бях в Австрия......охх уникален беше...Първоначално написано от koshtramba
![]()
Не съм срещала в България,поръчваш ли ги от някъде?
koshtramba, добре , че си ти да ни отваряш очите - e.g. мицеларната вода , тези лосиони ...Първоначално написано от koshtramba
www.facebook.com/Ssummerholic <--- Харесайте страничката :}}
Някой от вас ползвал ли е какаовия бътър на Балеа? Хубаво ли мирише? И този на афродита по-хубав ли е от него /с шоколад/?
Надявам се постът ти не е замислен като ирония.Първоначално написано от Nadunda
Благодаря, ама все пак и аз не съм се родила научена, а и не смятам, че е кой знае какво откитие.
На мен Балеа-та ми мирише много по-приятно.Първоначално написано от pressiana
To infinity and beyond.
Момичета, това го искам. Къде мога да намеря продукти на тази марка, о сега не я бях виждала...![]()
Това също, прасковка и манго, искам го!!! къде мога да го намеря?![]()
Иначе да кажа, че бутера за тяло на Балеа с малина е най-новата ми страст и мисля да си купя още 2-3 кутийки, защото е лимитиран и като свърши ще умра от мъка.![]()