- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Лосиони, душ гелове, бътъри !
Мъничка , нямаме Кауфланд. Има в Горна Оряховица. Аз там ще проверя. ((:
Днес отскочих до dm-a и се заредих с козметика за морето![]()
Взех си ето този душ гел :
мирише невероятно!на грейпфрут,много свежо за лятото![]()
иначе лосиони за тяло сега в горещините не ползвам,защото кожата ми става леко лепкава,попринцип имам един с кокос пак на Balea и съм си харесала един с лимон и грейпфрут![]()
Аз напоследък ползвам тези
всички аромати са страхотно свежи и доста дълго ухая след като излаза от банята,а ако се изкъпя вечерта и после цялото ми легло мирише супер яко![]()
cottage или afrodita![]()
www.facebook.com/Ssummerholic <--- Харесайте страничката :}}
А да ви питам Котидж на каква цена са и дали ги има по всички козметични магазини?
Първоначално написано от brokeninside13
Тъкмо ме мързеше да ходя да гледам как се казва тваАз го имам повече от УНИКАЛНО Е !!! МИРИШЕ НЕОПСУЕМО !!! Напрао докатос е къпя ми идва да го изям това нещо.. ебати яката миризма чесно.. ;д
така е да не мирише точно на шоколад.. на нещо друго.. но е мн яко..
^ А кожата ухае ли след баня? Издържа ли аромата на кожата?
П.С. Някой попита за Котидж .. има ги почти на всякъде. Аз имам и си го купих от Пикадили.
честно казано не , не ухае.. и аз на това се надявах ама.. : ) Но самото удоволствие докато си взимам душ е достатъчно.. като си направя една голяма пяна.. и с това ухание..и ам ам : )![]()
Aз го гледах вчера и мислех да си го взимам , но се отказах..
![]()
А в Пикадили дали ще има Афродитапобърках се вече. За Пикадили Търново става въпрос
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Бутер..бутер.. седя и си мисля че и аз трябва да го пробвам това нещо..звучи изкушаващо.. Афродита мафродита.. викам си трябва да се поразровя.. и се обръщам и зад себе си виждам на тоалетката че имам бутер Афродита този с шоколада.. аз съм много зле признавам си : ) Честно казано обаче не ме кефи как мирише.. сестра ми има Афродита бутера само че с кокос и повече ме зарибява..иначе и аз мн обичам такива неща..дай ми само да се мажа по цял ден![]()
О , нямам представа!Първоначално написано от mynichka
Я някой друг да каже дали има в другите градове.
![]()
А в Метро-то дали има Афродита?
Анонимче и аз съм така .. цял ден мога да ги мириша , мажа .. мм!
а защо търсите непременно в Кауфланд.. аз моята Афродита дето я бях забравила че я имам си я взех от най-обикновенна козметика за 3,80.
На мен ми мирише на Бисквитена торта. Първите няколко пъти като си го купавах, мисля че имаше много по-силен аромат на шоколад, сега са го развалили.Първоначално написано от zoreto
Иначе съм маниачка на лосиони за тяло, имам доволно количество на всякакви фирми. Напоследък използвам бутеритена Рефан и са невероятни.
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
И аз искам бутер на Рефан ! В далечно бъдеще ще видим.
А сега искам да ми препоръчате друг душ гел, които да е с хубава миризма, (по възможност не плодова) но и да е траен и не много скъп(до 6-7 лв)
![]()
А Balea има ли бутери? Малко глупаво, ноо не съм запозната![]()
Просто аз
Kато гледам има : http://www.google.bg/images?hl=bg&q=...og&sa=N&tab=wi
![]()
![]()
![]()
![]()
кво е бутер![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Brokeninside13, нещо като лосион за тяло, но по-гъсто и с по-дълготрайна миризма. (Обикновено са в кутии, с консистенция на маргарин).) (на Афродитите, които ги имаш с кокос и манго, пише отгоре на опаковката body butter!)[/quote] :P
Просто аз
Балеа имаш бътъри, този с кокос е уникален, както и какаото, но не съм ги виждала в Бг май май, все още
Аз на Балеа нямам абсолютно нищо.![]()
И аз искам бутера на Рефан , ама аз като бебетата .. каквото видя и ...![]()
Вие какво сте си набелязали да си купите в близките дни / седмици .. за лосиони , душ-гелове , бутери става въпрос ?![]()