- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Лосиони, душ гелове, бътъри !
Бихте ли ми препоръчали бутер или лосион без парабени и консерванти.....нещо по-био такаЗа Рефан знам, че нямат парабени, но май имат други консерванти
![]()
Я да ви помоля .. препоръчайте ми някакъв лосион за тяло с блестящ ефект.
^ На DOVE е готин :P
Просто аз
Dove Silk Glow ?Първоначално написано от Neopitom3na
Ще кажеш ли повече . . как мирише , хидратира ли , тези блестящи частички забелязват ли се .. , ако може сподели мнението си. ((:
Mislq, che na greenland shte e dobra ideq ! te se vodqt bio mai ! sorry za latinicata, kato se pribera v nas shte go kiriliziramПървоначално написано от kok
![]()
Ами аз го имам в момента и ми харесва как хидратира кожатаПървоначално написано от iiordanova
. Мирише.. като сапунче, много е нежно. Блестящите частици се забелязват като се загледаш и ако пече слънце... абе готино е за лятото :P
Просто аз
А колко струва ? (:Първоначално написано от Neopitom3na
аз си го взех за 7 и нещо 8![]()
Просто аз
Кожата ухае ли , аромата издръжлив ли е ?Първоначално написано от mar7inaaa
А на Ейван хубави ли са им душ геловете ??? мнения
Мразя очите си,защото те видях.
Мразя устните си,защото те целувах.
Мразя ръцете си,защото те докосвах.
Но мразя и себе си,защото те обичах!
Към SladkotoPoly:
Не са лоши, преди година ползвах, но не са ми любими.
Аз обичам с цитрусови аромати или някои по - нежни цветя.
Сега съм с:
А лосион:
Доста съм доволна. Лосиона е много приятен, с много хубав аромат, доста добре ми хидратира кожата и не е много мазен.
Препоръчвам.![]()
Tell me what you want to hear
Something that delight those ears
I'm sick of all the insincere
So I'm gonna give all my secrets away
Ухае много приятно на шоколад!А иначе колко да е издържлив,отдавна го ползвах,но останах доволна..Първоначално написано от iiordanova
Ммм .. шоколад! ((:Първоначално написано от mar7inaaa
Нямам търпение да отворят Кауфланта в Силистра да видя какво ще има там да си взема нали казвате че имало разни неща
![]()
0бичаm gо по дяwолиtее ... [h]
Днес си взех на Фрутини с портокал и мляко.Мирише много хубаво,вече 2 часа не се е отмирисалоИначе имам на Билка с пъпеш и краставица,бебешки на Нивеа и ДжонсансЕйвъм с череша ли е кво е не знам и крем за тяло на Орифлейм с грейпфрут - много хубаво миришат,но не са дълготрайни и си стоят в шкафа и все купувам нови
![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
а пък на Фрутини с кокоса мирише на ароматизатор за колабях си го купила, няма да повторя
![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
А на мен с кокоса ми миришеше като пластмаса . .не ми хареса как мирише
Най-накрая си намерих Афродита, но не си взех с шоколад- по ми хареса с мангосупер е свежо и лятно такова.
В голямата козметика на Габровски, тая дето е точно до 4те сезона, ама остана само шоколада, и той не е гаден ама мангото ме грабна. 4 и 60 е![]()
Досега не съм ползвала бутери, но щом казвате, че миризмата им е по-дълготрайна, и аз ще пробвам някой. Препоръчайте ми хубава марка, която предлага бутер с аромат на кокос или шоколад, по възможност да сте пробвали точно този аромат на марката.Че не искам да мириша на ароматизатор за кола...
![]()
Мерси!!Първоначално написано от mynichka
![]()
Как не се сетих за там..Днес ще ходя до Пикадили .. да видя какво има там. (: