- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Лосиони, душ гелове, бътъри !
^ дълготраен ли е ароматът им ?!
www.facebook.com/Ssummerholic <--- Харесайте страничката :}}
2рия лосион за тяло
Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...
хахаха... и аз след малко ще ходя с приятеля ми до ПикадилиПървоначално написано от iiordanova
може да се засечем
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Аз по-късно ще ходя де..Първоначално написано от mynichka
Мисля да си взема душ гел на Cottage. Ама първо ще падне едно мирисане ..
![]()
хахааха обърнахме го на чат.. ама и аз към 7 ще ходя![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Първоначално написано от mynichka
Е , значи може да се видим..
Да те питам за Cottage .. ти кои имаш и кои препоръчваш ?
Аз имам един , мирише божествено ,но забравих какъв е ..![]()
Само карамел имам/ съм имала. Но той определено ме грабна най-много с миризмата. Силна и приятна.
Душила съм още няколко - с ванилията (не ме впечатли) едно лилаво ( не знам какво беше, но малко ми имаше миризма на сапун) и тези са, които съм душила, другите не съм и не мога да кажа !
Мерси.. (:Първоначално написано от koshtramba
Ще огледам какво има. Карамела , ако не греша съм го мирисала .. и ако е така е страхотен.
Може да погледна и за Бетина Барти в аптеката , имаше няколко вида..![]()
Не съм чела темата изцяло, извинявам се, но ако може някой да ми каже къде точно в София мога да намеря тези бутери за тяло "Афродита"?По възможност да е в центъра. Благодаря предварително.
Между другото съм много доволна от душ геловете на Фа. Не използвам други техни продукти, освен душ геловете, но те просто са върха. Сега имат два нови - с бадемов цвят и пчелно млечице и с орхидея и пчелно млечице. Невероятни са... <3 За съжаление все още не съм виждала в България тези два аромата, а са просто върха, умирам си от кеф, направо се размааазвам като вляза в банятя![]()
![]()
![]()
![]()
Аз вчера се сдобих с Cottage карамел.
Просто невероятен аромат , мога да го мириша цял ден и цяла нощ! Мм ..![]()
Ще ви убия![]()
Днес си дадох последните пари за бутера на Бетина Барти - ванилия.
Аромата е страхотен, само ме притеснява дали не сбърках... и като се намажа да стане прекалено тежък..
Май трябваше да си взема нещо по - леко..
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
Я кажи как седи на кожата? А аромата? Той нали е този с блестящите частички - забелязват ли се много?Първоначално написано от iiordanova
Аз си купих на Нивеа интимния душ гел и съм доволна много.
Страхотен е! Аромат .. има много лек аромат , приятен. Блестящите частички се забелязват. Но е хубаво да имаш тен , защото стой по-яко.Първоначално написано от Minerva
Аз имам тен и с този лосион .. страхотна става кожата ми. И хидратира много добре. Много съм доволна от лосиона , препоръчвам го. (:
Вчера в Сани гледах на Гурме душ геловете и се учудих колко са евтинибяха нещо от сорта на 3,50 примерно и си харесах един с боровинки.Я кажете,дълго си държи миризмата,за колко къпания/време стига?Щото все като си взема миризлив(
) душ гел и свършва много бързо,защото не прави пяна..
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Харесах си на Tesori d'Oriente крем за тяло -Hammam
Някой ползвал ли го е?Траен ли е като миризма?
Искам нещо наистина трайно.
Утре ще видях и Cottage Карамел,че гледам и него много хвалите.И ще избирам между тези двата.
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...