Hailie написа :
zority7 написа:
Ами ще си задържа бебето ,твърде против съм абортите и оставянето на деца ,ако се случи ще се понеса последствията да съм мислила преди това на 15 съм и съм готова да си понеса последствията (недаи си боже)
А, ти си неЧовек, както и всички с израза "ще си понеса последствията"
Тебе те разбрахме, ама я ми обясни какво, аджа ба, ти е виновно детето, че да страда заради теб?! Можеш да си "понесеш последствията" ако си направили аборт и не можеш да имаш деца(дано не се случва), но защо малката, невинна душичка трябва да понася каквото и да било?
В 21 век да се раждат нежелани деца - е, няма оправдание! Детето си има нужда от майка, има си нужда и от баща! Зрели, емоционално готови хора! Парите не са всичко и не са гаранция за добър бъдещ човек.
JCoutureJunkie, пък ти ако чакаш Господ да те опази, спукана ти е работата.
Ние си създадохме дете когато се почувствахме готови. Дали си на 20 или на 40 не винаги е определящо.
Бъдете наясно със себе си и следвайте себе си!
Да сме на ясно,с моя приятел сме си говорили по тая тема и ако се случи,ще си го гледаме ,не ме интересува на колко съм,той работи и може да му усигуриме всичко(не дай си боже пак казвам)и ще си го гледаме с любов,защото тва си е нащо детее,няма значение дали е планирано или не!