.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39

Град
    испания
    Ако може и аз да са изкажа.На 26 съм и ще ставамм татко живот и здраве след 7 месеца,та приятелката ми е на 22 и по взаимно съгласие зехме та го направихме. И по темата твърдо съм против абортите Така че пазете се .Успех на всички.

Град
    in the reality : )
    На 16 съм.
    Ако отгледам дете на тази възраст няма бъдеще за мен, няма бъдеще и за него. А и е опасно да раждаш на тази възраст. Децата са недоносени, с увреждания и т.н.

Аз съм за аборт 100 %.
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

Мега фен Аватара на mynichka
    Дори и няма да се замисля- аборт. Та аз самата съм още дете, а едно дете не може да отгледа друго..
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Голям фен Аватара на JCoutureJunkie
    Град
    В близост до хладилника
    Hailie мила/и ми,ако четеш по-внимателно,а не само откъслечни изречения,щеше да разбереш,че аз НЕ се надявам на някой друг,а само на себе си.Ако беше по-внимателен/а в четенето,щеше да разбереш,че аз НЕ съм и НЕ бързам да се впускам в кавото и да е било,което може да доведе до нежелано дете.А пък и не съм от хората,които биха се забавлявали без предпазни средства.Точно защото съм много добре информирана от последствията,разгледах всички възможни ситуации хипотетично.И точно,защото не мога да определя най-доброто решение,предпочитам да стоя далеч от този тип проблеми,тъй като на практика избора би бил много по-труден.
    Elegance is the art of refusal - Coco Chanel

http://vbox7.com/play:bbab2ef5 да видите какво правите с тези аборти

Цитирай Първоначално написано от zority7
    http://vbox7.com/play:bbab2ef5 да видите какво правите с тези аборти
    Извини ме, ама това са едни бъдещи хора без бъдеще..., вероятно отгледани без любов и в много агресивни условия. Просто погледни статистиката - много рядко желани и обичани деца стават неудачниците на обществото. А и ние си имаме достатъчно такива. Наистина понякога това е най-доброто! Разбира се, няма правило! Никога не е сигурно, но просто е сериозна предпоставка! Ами да ти кажа, по-добре да страдам за нероденото, от колкото да страдам, че лежи по затвори, че прецаква живота на другите...прецаква и моя!

JCoutureJunkie, радвам се, че не предразполагаш случването на нещо нежелано! Това е похвално! Но просто исках да ми обясниш, ако случайно, по непредвидими ситуации трябва да вземеш това решение, и решиш да го оставиш, защото "ти ще си понедеш последстията", ама защо "последстието" трябва да страда!

Просто, как да ви обясня... Нагледала съм се на емоционално разбити деца, които са продукт на случайността, спукан презерватив и каквото искате още! Наистина не правите услуга на никого. Радвам се, че тук няма хора, които са нежелани! И дано има все по-малко такива хора!

Ако забременея преди да съм сметнала, че съм готова бих направила аборт..Няма смисъл да давам детето по домове, или пък да го гледам, ако няма да е както трябва!Дано да не се случва, но бих направила така.

Повече от фен Аватара на BoRe
    Град
    Boston, United States
    Цитирай Първоначално написано от whysosad
    Аборт. Сигурна съм. Дори няма да го обмислям.
    Просто за мен това е единственият вариант, на този етап от живота ми.
    На 18 съм и не се чувствам готова за дете.
    Никой не се чувства готов на тази възраст, но май и не се замисляте, че след време този аборт може да ви попречи да имате деца, и не трябва с лека ръка да се взема това деликатно решение!
    I Love
    Vania
    Kabakova

Голям фен Аватара на JCoutureJunkie
    Град
    В близост до хладилника
    Hailie много зависи от конкретния случай.Има хора,които могат да си позволят да оставят детето да живее.Ако имаме достатъчно средства и съм по-голяма с 3-4 години(сега съм почти на 16),хипотетично бих го оставила да живее.Да,голяма част от грижите биха поемали родителите ми,но съгласете се,на колко от вас им се е налагало да стоят цели лета като по-малки на село,защото родителите ви работят или имат друга работа,независимо,че сте били желани деца.Знам,че след време бих си стъпила на краката и бих започнала сама да се грижа за детето,а също така и да се отблагодаря на родителите ми.Има разлика между нежелано дете и такова,което не е гледано и възпитано.Зависи от образованието,разбираният и обичта на семейството,а като тяхно внуче,моите родители не биха го оставили на произвола на съдбата,както и аз.
    От друга страна,ако това стане сега,може би бих помислила да го дам на други хора,хора,които не могат да имат свои деца.Семейство,което е опитвало всичко и са решили да осиновят и да дадат шанс на дете,което да обичат и на което да се посветят.На дали такова дете би станало отрепка.
    Аборт е най-неприятния вариант,който мисля,че трудно бих избрала в каквато и да е ситуация.Както защото "не съм си понесла последсвията",така и защото усложненията от него биха били необратими.Моите вярвания в 99% от случаите са против аборта.Има такива,като изнасилване или ако детето се установи,че е много болно и ще се роди с големи аномалии etc.Но всички останали,които не са направили нищо,за да го предотвратят нямат кой знае какво оправдание.Щом са били готови да се забавляват,значи са и готови да отгледат едно дете.
    Elegance is the art of refusal - Coco Chanel

Аборт.
    Един психясал се разхожда и хвърля пясък след себе си. Друг психясал го среща:
    - Абе ей, що хвърляш пясък?
    - Ми за да не ме гонят духове.
    - Ама то няма духове...
    - Ем да де, щот` хвърлям пясък...

Съвсем случайно попаднах на тази тема (от фр). Не съм мислила по този въпрос, за бога на 13 съм - девствена! Но имам една бивша съседка, която учеше в моето училище. Та тя забременя в 7-ми клас (от един осмокласник в квартала ми). Не знам дали е обмисляла аборт или е казала на родителите си, когато е било късно за това. Роди момиченце едва на 14 години и с помоща на майка си, сестра си и баба си го отглежда. Сега дъщеря и ена около 3-4 годинки, не знам как една тийнейджърка се е справила с всичко това. Като се замисля че е родила на моите години ми става лошо. Нейното бъдеще буквално се срина напълно, та и това на дъщеря и, в това съм сигурна. И това се случва и на други... ужас направо

Смятам, че не е нужно да се стига до нежелана бременност след като има толкова много предпазни средства. Аборта не е за препоръчване, защото може да има последици върху забременителната способност, но пък е единственото решение в случай на деца от 12-16-17 години.

Град
    MoHTaHa
    Не мисля,че ще се стигне до нежелана бременност,но ако това случайно стане бих задържала бебето,не бих си помислила за аборт изобщо! На 18 съм,а приятеля ми на 22.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си